אני לא רוצה לקנות באיביי כדי שלא אצטרך לשלם מיסים
satlink ws6906
-
nati777
- תותח על

-
drsignal
- תותח על

חפש ב aliexpress
בדוק ב 100% שיש להם
הסינים יכולים לרשום בערך מוצהר איזה סכום שמתחשק לך .
סביר להניח שהם בעצמם מראש ירשמו על זה 25$ mp3 ,
תעשה שילוח דרך hong kong post =HK POST (זה בדרך כלל free shipping)
ככה זה נראה על פניו "סתם חבילה" ואין שום סיבה שיפתחו את זה , כשהם מופצצים בחבילות
ותמנע משילוח מהיר (מכס בדוק)
בדוק ב 100% שיש להם
הסינים יכולים לרשום בערך מוצהר איזה סכום שמתחשק לך .
סביר להניח שהם בעצמם מראש ירשמו על זה 25$ mp3 ,
תעשה שילוח דרך hong kong post =HK POST (זה בדרך כלל free shipping)
ככה זה נראה על פניו "סתם חבילה" ואין שום סיבה שיפתחו את זה , כשהם מופצצים בחבילות
ותמנע משילוח מהיר (מכס בדוק)
-
drsignal
- תותח על

h2so4 @ 6/2/2012, 16:21 כתב: לא כדאי בכלל לקנות דבר הזה. סתם צעצוע.
גם נכון ,
אני אישית שלא עוסק בלווינים כמקצוע , מחבר ממיר למחשב נייד laptop דרך מתאם usb-svideo בשם easycap
נוחות וזול כן !
חסרון לא גרף ספקטרום אלה כיוון לפי תדר , על פניו ממיר יכול לתת אותם יכולות בדיוק
אני לא הייתי שם כסף על המכשיר הנ"ל
אם זאת , יש כאלה שיודעים לחבר ממיר למחשב נייד ואין ברשותם מסך,
לאלה שאין להם מסך , ומוצר "ביניים" כזה יכול לתת פתרון
גילוי נהות , גם על מכשיר "מקצועי" לא הייתי שם , הדרימבוקס 500 נותן לי אחלה יכולות
נדבך נוסף , ניתן לחבר דרים 500 (ממיר) למצבר 12 וולט ולהמנע מחיבור לחשמל
הדריםבוקס הינו "מזערי" בגודלו
הכל בנושא אינדיבידואלי , אחד יקנה מכשיר מקצועי , אחר מכשיר פשוט , ואחר נחבר ממיר למסך
כל אחד עושה מה שטוב לו .
ואחר >h2so4 יבנה לעצמו מכשיר
-
prince_amir
- תותח על

באותה הזדמנות אני כבר אגיד שהשבוע קיבלתי מחבר את המכשיר לבדיקה, אותו דגם .
לפי דעתי למי שמתחיל בתחום בהחלט מדובר על מכשיר פשוט אבל די אפקטיבי.
אולי המכשיר אין בדיוק את התוכנה הבלעדית לכיול לווינים אבל בשביל המחיר בהחלט שווה את ההשקעה.
המכשיר עצמו לא כלכך נורא לשימוש אבל מרגישים שלא מדובר על מוצר איכותי כגון SATLOOK למיניהם.
אלא שילוב של ממיר S9 בתוך מארז קטן עם מסך קטן.
המערכת עצמה לא בדיוק נותנת ישר אפשרות לגילוי לווינים אלא צריך או לטעון אותם מאז לפי זה לגלות או להשתמש בפונקציית NIT לגילוי אותו לווין רצוי , להנעל ולסרוק תחנות וערוצים.
בהחלט מכשיר יעיל מאוד למי שכבר הצלחת נעולה אבל מפחד שעקב בעית רוח וכו נוצר אובדן אות.
שכן המכשיר קטן יותר מSATLOOK, קל יותר , ופשוט יותר להבנה ולאימות.
בקיצור בין ההעצה של ידידנו מר סיגנל, האופציה של שימוש ב DM500 למיניהם יותר נוחה עם מדובר בשטח קל עם גישה לחשמל ומונטיור, האופציה של ה9606 הוא בהחלט העדפה מאשר שימוש במכשירים רגילים
עדיין לא יצא לי להשתמש במכשיר באופן אישי אבל יכול להיות שבסוף השבוע הזה כן ואני יעדכן על האיכות שלו לעומת הSATLOOK לכיול צלחת.
לפי דעתי למי שמתחיל בתחום בהחלט מדובר על מכשיר פשוט אבל די אפקטיבי.
אולי המכשיר אין בדיוק את התוכנה הבלעדית לכיול לווינים אבל בשביל המחיר בהחלט שווה את ההשקעה.
המכשיר עצמו לא כלכך נורא לשימוש אבל מרגישים שלא מדובר על מוצר איכותי כגון SATLOOK למיניהם.
אלא שילוב של ממיר S9 בתוך מארז קטן עם מסך קטן.
המערכת עצמה לא בדיוק נותנת ישר אפשרות לגילוי לווינים אלא צריך או לטעון אותם מאז לפי זה לגלות או להשתמש בפונקציית NIT לגילוי אותו לווין רצוי , להנעל ולסרוק תחנות וערוצים.
בהחלט מכשיר יעיל מאוד למי שכבר הצלחת נעולה אבל מפחד שעקב בעית רוח וכו נוצר אובדן אות.
שכן המכשיר קטן יותר מSATLOOK, קל יותר , ופשוט יותר להבנה ולאימות.
בקיצור בין ההעצה של ידידנו מר סיגנל, האופציה של שימוש ב DM500 למיניהם יותר נוחה עם מדובר בשטח קל עם גישה לחשמל ומונטיור, האופציה של ה9606 הוא בהחלט העדפה מאשר שימוש במכשירים רגילים
עדיין לא יצא לי להשתמש במכשיר באופן אישי אבל יכול להיות שבסוף השבוע הזה כן ואני יעדכן על האיכות שלו לעומת הSATLOOK לכיול צלחת.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish