מספר שאלות

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
misha89
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי misha89 »

שלום לכל חברי הפורום ,נעים להכיר =)
ומאוד רציתי לדעת מספר פרטים...
הראשון מבינהם הוא בעיית הבחירה של הממירים ,יש לציין כי אכן קראתי רבות על עסקי הלווינים ,ובכל מקרה השוק כל כך רב כמו השוק של הרכבים...
אז יש את בעיית הבחירה ,כמו כל אדם תמיד אחפש את הכי טוב במחיר הכי טוב כמובן ,אם הדרישות הגבוהות שאוכל להרשות לעצמי ,אז אני אכן מעוניין בממיר שקודם כל כולל כרטיס אונבירסלי כדי שאוכל להזמין ערוצים מחו"ל ,ובעניין השיתוף אני מאוד מתלבט אם יש צורך בכך ,אך נשמע סוג של בונוס... וכמובן שאני לא מעוניין להגזים עם מחיר הממיר שאני מאמין בסביבות ה 500-1400 ש"ח.
כ"כ יש ברשות אחותי ממיר של חברת VISIONNET יחסית ישן אך עושה את העבודה בדרישה מינימלית... לאחר קריאות רבות ,רבים טוענים כי החברה היא ברמה מאוד ירודה ואינה משתלמת... אך איני בטוח כמובן...

שאלתי השנייה במידה והחליט כי ברצוני לנסות להתקין לבד ,יש לציין כי אני מאוד אוהב לעשות דברים לבד ,סוג של סיפוק עצמי וחיסכון כמובן... ברצוני לדעת איך בדיוק מכוונים את הצלחת לכיוון הנכון ,ראיתי אנשים נותנים תדרים וכ"ו ,או שפשוט במצב הזה אני צריך לעשות זאת עם עוד מישהוא בבדיקת הקליטה בממיר...

מקווה שתוכלו לענות לי על השאלה ,שאני בטוח שרבים מתלבטים בממירים שיש בשוק כיום ,ואני פתוח להצעות כמובן =)

|לחיים|
danielsh052
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי danielsh052 »

לגבי הממיר הבנתה כבר שזה לא משנה מה יגידו, משנה מה אתה רוצה
לגבי הצלחת וכול' רק להחר שתחלית איזה לווינים אתה רוצה יש דרכים רבות לעבוד על הגג
danielsh052@walla.com

צלחת 1.2 מ"ר-19E-13E-4.8E-7W dreambox 500-s/topfield
צלחת בקוטר 6 מטר בדרך
misha89
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי misha89 »

אוקי אז נניח אני מעוניין בממיר שמשדר HD עם אפשרות לכרטיס אונבירסלי בכדי לקנות ערוצים ברוסית... ואפשרות לגלישה באינטרנט... וכמובן אם אפשר ממיר אם תמונה איכותית וללא תקיעות כמעט... כמובן במחיר לא מוגזם תודה =)
אפשר לדעת אילו הצעות עומדות בפני בבקשה ?

כ"כ אם אפשר גם פירוט מפרט ויצרן... סינים מאכזבים המון... ,כי שמתי לב שמערכות רבות אשר פועלות על לינוקס אבל המפרט שלהם מאוד דל... בכל מקרה הרצון לעבור לממיר כדי לקבל יותר ערוצים ברוסית ,כ"כ יש ברשותי לווין 1.2 ולווין של יס ואני ינסה להשיג עוד לווין בגודל של מטר...
סמל אישי של משתמש
h2so4
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי h2so4 »

א. ממיר לוויני לא משדר שום דבר, אלא רק קולט
ב. כרטיס של חבילה רוסית Platforma HD לא נמכר בארץ ואף אחד לא שולח אותו מרוסיה באופן רשמי. בדרכים אחרות מחיר שלו מגיע ל 2500¤ כולל מנוי לשנה.
ג. יש ברשותך לווין אמיתי? 1.2 זה שם שלו? גם עמוס הוא ברשותך? ורוצה לקנות עוד לווין אחד?
ד. אתה מאוד טועה לגבי ממירים הסיניים.
ה. אם יש לך שני לווינם, אז כנראה אתה עשיר מאוד ויכול להרשות לעצמך ממיר הטוב ביותר:

http://www.satshop.co.il/p101800.cfm
ואם התכוונת על צלחות, אלא על לווינים, אז:
http://www.satshop.co.il/p110210.cfm
מתאים כל דישותך.
misha89
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי misha89 »

אך אם יש לי אפשרות לבצע הזמנה וזה יגיע אליי ,אני לא רואה כאן בעיה עם הכרטיס ובקשר לראשון הוא ממש טוב אבל המחיר שלו גם טוב ,אז אני יוותר עליו לעומת זאת הממיר השני יש לו מחיר טיפה הגיוני ,אבל אתה ממליץ עליו מניסיון או פשוט כי רשום שם ? אני מחפש אנשים שניסו ואכן יכולים להתחייב כי הם ניסו אותו ואכן נהנו ממנו אם יש עוד הצעות אני מוכן לראות ותודה על תגובתך =) ובקשר ללווין התכוונתי לצלחת חחח =) ואם אני טועה בקשר לממירים הסינים כולי אוזן ,אם יש לך אפשרות לשנות את דעותי מוכן להקשיב....
סמל אישי של משתמש
h2so4
תותח על
תותח על

שליחה על ידי h2so4 »

Solo הוא ממיר מצויין וזאת עובדה.
גם דריים 800se ו500HD סיניים מצויינים וזאת גם עובדה. אם תקרא קצת בפורום, תמצא הוכחות.
danielsh052
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי danielsh052 »

כל רכיבי האלקטרוניקה שיש לך בבית הם מיצור סיני או קוראני
ואני בטוח שאתה דייי מרוצה מהם
תזפזפ כאן ותראה מה המליצו להנשים ששואלים על ממירים כי יש יייים שאלות כאלו
danielsh052@walla.com

צלחת 1.2 מ"ר-19E-13E-4.8E-7W dreambox 500-s/topfield
צלחת בקוטר 6 מטר בדרך
סמל אישי של משתמש
h2so4
תותח על
תותח על

שליחה על ידי h2so4 »

לגבי ערוצים ברוסית, אתה בכלל לא חייב לקנות בשביל זה כרטיסים חוקיים. רוב האנשים בארץ צופים בחבילות האלה בדרך אחרת. גם לגבי גלישה באינטרנט דרך לממיר. לא היתי מתעקש על זה, כי לדעתי בממיר לוויני זה דבר מיותר ולא נוח, למרות שהיום קיימים לא מעט דגמים שתומכים בזה.
שלח תגובה