שלום לכולם,
אני בכוונה כותב את הפוסט שלי בכללי בתקווה לקבל מספר תשובות ענייניות ומהירות, נא לקרוא בסבלנות
עקב המעבר של שידורי BISS ל-HD בחורף שעבר, נאלצתי , טרם עת להשקיע בממיר חדש , כאשר הספק שלי ( לא אנקוב כאן בשמות) המליץ לי על המכשיר המצויין מעלה ועל ספק שרת שיתוף חדש, מיד מההתחלה היו לנו בעיות קליטה וקידוד, אחרי החלפת LNB לרגיש יותר , הקליטה שופרה ואיכות השרת הייתה עניין של עליות וירידות, לפני מספר שבועות נמאס לי מהשרת הצולע, ונרשמתי, לצורך ניסיון לשרת רוסי, שלשה שבועות זה היה פגז, כמעט כל ערוץ אפשרי נפתח ויציב עד, עד המעבר של שנה ל2012 : בחצות ורבע הפסיקו כל הערוצים הצרפתים לתפקד ( זה הצורך העיקרי שלנו), נשארו ערוצי שוויץ MEZZO ויורוספורט. פנייה לספק נענתה בכך שהוא רואה את הממיר שלנו מחובר ואינו רואה סיבה לתקלה., מפנייה לספק הציוד שלי, קיבלתי הפנייה ל-
ALLOW WEBINFO: no
TELNETINFO LISTEN PORT : 51000
WEBINFO LISTEN PORT : 51001
(XX במקום ספרות כדי לא להיות מואשם במסירת פרטים ללא רשות)
הכנסתי את הקובץ (CCcam.cfg) ל: var/etc/cccam.cfg לפי הבנתי, והפעלתי את XCAMCLIENT. אך לשווא, פנייה לספק השרת, קיבלתי תשובה כי אינם מכירים את המכשיר שלי ואין באפשרותם לעזור, חבל.....
במקביל כתבתי גם לטלראן בבקשת סיוע אך טרם נעניתי..
שאלות ובקשות: 1. היש מצב כי התוכנה של המכשיר השתבשה במעבר לשנה החדשה? (עדכנתי את הקושחה לגירסה אחרונה ללא שזה פתר לי דבר מה)2. היש למי מכם רעיון למקור הבעייה?
3. האם אפשר לקבל הנחייה היכן להכניס את קובץ הCCCAM.CFG ואיזה פלאגין יפעיל אותו , לפחות על מנת לנסות את השרת שציינתי מעלה.
צר לי על אורך הפוסט, מקווה למצוא מענה ומאחל לכולם שנה אזרחית ברוכה
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)