ממיר Yes מבלי לעבור על החוקים
-
superstar
- חבר פורום

שלום שלום,
לפני כשנה התנתקתי מYes לאחר שנים של חברות ממושכת ויקרה
כשהגיע מר טכנאי לאסוף את שאריות הציוד נודע לי שאחד הממירים שייך לי וישאר אצלי ללא תנאים.
דגם הממיר:
adb-3100s
http://receiver.dreamboxfile.com/adb/adb-adb-3100s/
ומכאן לשאלות שתשובה להן לא מצאתי:
לפי המפרט בקישור לעיל (שאגב מצוטט 1:1 מהאתר של adb) הממיר "מעוצב לפעול כממיר paid-tv וכן fta"
איך אוכל להשתמש בממיר הנ"ל כממיר Fta סטנדרטי ואם או איך אפשר להכין אותו למשימה?
סייג לשאלה, במפרט של הממיר מופיע טווח תדרים מצומצם מאוד. אם כי הטווח שמצויין במפרט סותר את התדרים האמיתיים של ערוצי 'יס' שכביכול מחוץ לטווח הטיונר אך בכל זאת נסרקו. יש לזה חשיבות?
עד כה מצאתי שבבי מידע לא מקצועי או מהימן ואני רק יודע שהממיר משווק גם לרשתות תקשורת אחרות בעולם כך שקיימות גרסאות נוספות לממיר. האם אחת מאלו מאפשרת סריקה חופשית? בסך הכל מדובר בציוד ברמה טובה וחבל לסלק אותו למכירת יד שניה כשאני זקוק לממיר נוסף.
תודה!!
לפני כשנה התנתקתי מYes לאחר שנים של חברות ממושכת ויקרה
כשהגיע מר טכנאי לאסוף את שאריות הציוד נודע לי שאחד הממירים שייך לי וישאר אצלי ללא תנאים.
דגם הממיר:
adb-3100s
http://receiver.dreamboxfile.com/adb/adb-adb-3100s/
ומכאן לשאלות שתשובה להן לא מצאתי:
לפי המפרט בקישור לעיל (שאגב מצוטט 1:1 מהאתר של adb) הממיר "מעוצב לפעול כממיר paid-tv וכן fta"
איך אוכל להשתמש בממיר הנ"ל כממיר Fta סטנדרטי ואם או איך אפשר להכין אותו למשימה?
סייג לשאלה, במפרט של הממיר מופיע טווח תדרים מצומצם מאוד. אם כי הטווח שמצויין במפרט סותר את התדרים האמיתיים של ערוצי 'יס' שכביכול מחוץ לטווח הטיונר אך בכל זאת נסרקו. יש לזה חשיבות?
עד כה מצאתי שבבי מידע לא מקצועי או מהימן ואני רק יודע שהממיר משווק גם לרשתות תקשורת אחרות בעולם כך שקיימות גרסאות נוספות לממיר. האם אחת מאלו מאפשרת סריקה חופשית? בסך הכל מדובר בציוד ברמה טובה וחבל לסלק אותו למכירת יד שניה כשאני זקוק לממיר נוסף.
תודה!!
-
syaros
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

-
superstar
- חבר פורום

בעניין התדרים הלא חופפים שציינתי- מסתבר שטעיתי. ניסיתי לחפוף בין שתי סקאלות שונות. הממיר סורק את כל התחום הרלוונטי.
ובעניין הלמה? מכמה סיבות,
הראשונה היא אותה סיבה שבגללה עליתי בעצמי לגג להתקין צלחת, חידשתי את הדאשבורד ברכב בבניה עצמית מפירגלס, תיקנתי מסך LCD גדול, כמה סלולריים, דוד שמש ומי יודע מה עוד
ולמי שלא הבין, הסיבה היא עצם היותי סטודנט מובטל זמנית =]
סיבה שניה משום שהממיר איכותי יותר מממיר שארכוש ב200 ש"ח
יש לו כניסת Ethernet וקיויתי שטמון בה פוטנציאל
ובכלל, זה יכול להיות קונספט משעשע להסבת לקוחות יס לצלחת עצמאית.
סיבה שלישית, זה אפשרי! זה חייב להיות.. מדובר בסוג של unbrand או במינוח מוכר מתחום אחר סוג של simfree. אולי דרושה תוכנה מסוימת או פיתוח כזה או אחר. אם יגיע, הוא ישתלם. תחשבו על ממיר הmax שלהם בשימוש פרטי... זה יחס עלות\תועלת מעולה.
אבל בשורה התחתונה אם אין דרך בהירה לביצוע התהליך חבל לי על הזמן ואזמין רסיבר עפ"י העצות שקיבלתי כאן תחת נושא אחר... עד שיגיע עקשן ממני
במילים אחרות... קרמר צודק
תודה לכולם על התגובה הזריזה.
ובעניין הלמה? מכמה סיבות,
הראשונה היא אותה סיבה שבגללה עליתי בעצמי לגג להתקין צלחת, חידשתי את הדאשבורד ברכב בבניה עצמית מפירגלס, תיקנתי מסך LCD גדול, כמה סלולריים, דוד שמש ומי יודע מה עוד
ולמי שלא הבין, הסיבה היא עצם היותי סטודנט מובטל זמנית =]
סיבה שניה משום שהממיר איכותי יותר מממיר שארכוש ב200 ש"ח
יש לו כניסת Ethernet וקיויתי שטמון בה פוטנציאל
ובכלל, זה יכול להיות קונספט משעשע להסבת לקוחות יס לצלחת עצמאית.
סיבה שלישית, זה אפשרי! זה חייב להיות.. מדובר בסוג של unbrand או במינוח מוכר מתחום אחר סוג של simfree. אולי דרושה תוכנה מסוימת או פיתוח כזה או אחר. אם יגיע, הוא ישתלם. תחשבו על ממיר הmax שלהם בשימוש פרטי... זה יחס עלות\תועלת מעולה.
אבל בשורה התחתונה אם אין דרך בהירה לביצוע התהליך חבל לי על הזמן ואזמין רסיבר עפ"י העצות שקיבלתי כאן תחת נושא אחר... עד שיגיע עקשן ממני
במילים אחרות... קרמר צודק
תודה לכולם על התגובה הזריזה.
-
yoel
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
syaros
- תותח על

-