צריך עזרה דחוף עם DM800HD
-
- חבר פורום
שלום רב,
אני צריך עזרה דחוף.
לאחר כחצי שנה עם אימאג' של nabilosat, החלטתי לנסות את מזלי ולהתקין אימאג' אחר. שיחקתי קצת עם האימאג' של PLi, אבל ראיתי המלצות על האימאג' החדש של DMM Dream Elite V2.0.
הבעייה שהורדתי גרסא לא נכונה של האימאג' - גרסת patched עבור מכשיר סיני (שם האימאג': DMM-DE-800-V2-0-ramiMAHER.nfi ) וניסיתי להתקין אותו על המכשיר שלי - DM800 מקורי.
לאחר ההתקנה, המסך של המכשיר מראה הודעת שגיאה:
Sim201 team #82
www.dm800sim2.com
error<--
ERR:NO SIM2xx FOUND*
אין לי כתובת IP (כלומר המכשיר לא מתחבר ל-DHCP).
עברתי לשלב ב' - כלומר התחברות עם קבל סיריאלי ותוכנת DreamUp.
כשאני מחבר את החשמל, ה-DreamUp מזהה את הממיר ומעלה את ה-flash loader, אבל אחרי חצי דקה, הוא כותב: "upload completed, waiting for acknowledge..."
ושוב מגיעה הודעת השגיאה
מישהו נתקל במשהו דומה? מישהו יודע מה אפשר לעשות?
תודה
אני צריך עזרה דחוף.
לאחר כחצי שנה עם אימאג' של nabilosat, החלטתי לנסות את מזלי ולהתקין אימאג' אחר. שיחקתי קצת עם האימאג' של PLi, אבל ראיתי המלצות על האימאג' החדש של DMM Dream Elite V2.0.
הבעייה שהורדתי גרסא לא נכונה של האימאג' - גרסת patched עבור מכשיר סיני (שם האימאג': DMM-DE-800-V2-0-ramiMAHER.nfi ) וניסיתי להתקין אותו על המכשיר שלי - DM800 מקורי.
לאחר ההתקנה, המסך של המכשיר מראה הודעת שגיאה:
Sim201 team #82
www.dm800sim2.com
error<--
ERR:NO SIM2xx FOUND*
אין לי כתובת IP (כלומר המכשיר לא מתחבר ל-DHCP).
עברתי לשלב ב' - כלומר התחברות עם קבל סיריאלי ותוכנת DreamUp.
כשאני מחבר את החשמל, ה-DreamUp מזהה את הממיר ומעלה את ה-flash loader, אבל אחרי חצי דקה, הוא כותב: "upload completed, waiting for acknowledge..."
ושוב מגיעה הודעת השגיאה
מישהו נתקל במשהו דומה? מישהו יודע מה אפשר לעשות?
תודה
- mola10
- תותח על
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אתה צריך להתקין בוט לאודר מקורי. תצליח רק דרך dreamup וכבל USB מתאים.
כדי שה dreamup יכנס למצב צריבה אתה תצטרך תוכנה שנקראית enforcer ומכריחה את ה dreamup לפתוח את לחצן ה flash. צירפתי לך את ה enforcer.
תוריד boot loader מתאים לממיר שלך ותטען אותו. לאחר מכן הממיר יחזור למצב של טעינה כמו שהיית רגיל.
כדי שה dreamup יכנס למצב צריבה אתה תצטרך תוכנה שנקראית enforcer ומכריחה את ה dreamup לפתוח את לחצן ה flash. צירפתי לך את ה enforcer.
תוריד boot loader מתאים לממיר שלך ותטען אותו. לאחר מכן הממיר יחזור למצב של טעינה כמו שהיית רגיל.
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- אחלה חבר
-
- חבר ותיק