פיצוי לצ'רלטון על שידור פיראטי של המונדיאל
- 
				zweiss
 - תותח על

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

צרלטון חייג אלי . בזמן המונדייל . בתור כתב  עיתון, ואמר לי אנחנו רוצים לעשות כתבה איך הקפתם את רשות השידור ומכרתם צלחות שרואים את המונדייל . אני עניתי כול מי שהרכיב צלחת אכל אותה כי כול השידורים היו מקודדים .
בקשר לשיתוף . אם המונדייל בשנת 2014 יהייה בתשלום כמו ב2006 והזכויות יהיו של צרלטון . אז יחפשו את המשתפים שמעבירים את המשחקים משווייץ או איטליה .
זה מה שקרה לטל ראן הוא גרם לכך שבעזרת הכרטיסים שלו אנשים ראו חינם את המונדייל . בימקום שיקנו בצרלטון את הכרטיס הוא מכר

בקשר לשיתוף . אם המונדייל בשנת 2014 יהייה בתשלום כמו ב2006 והזכויות יהיו של צרלטון . אז יחפשו את המשתפים שמעבירים את המשחקים משווייץ או איטליה .
זה מה שקרה לטל ראן הוא גרם לכך שבעזרת הכרטיסים שלו אנשים ראו חינם את המונדייל . בימקום שיקנו בצרלטון את הכרטיס הוא מכר
רק הטכנאי קרמר

- 
				zweiss
 - תותח על

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

אתה לא מבין בזכויות יוצרים . מה זה שייך שאנשים שילמו לטל ראן . ביגלל טל ראן אנשים לא קנו מינוי בכבלים למשחקי המונדייל 
אם משתף יעביר דרך שווייץ ואיטליה את מישחקי המונדייל ב2014 . והוא יגרום בזה שאני ועוד אלפים לא יקנו מינוי מהכבלים . למשתף אין זכות הפצה בישראל . של המישחקים . רק לצרלטון . וזה מה שקרה עם טל ראן .

אם משתף יעביר דרך שווייץ ואיטליה את מישחקי המונדייל ב2014 . והוא יגרום בזה שאני ועוד אלפים לא יקנו מינוי מהכבלים . למשתף אין זכות הפצה בישראל . של המישחקים . רק לצרלטון . וזה מה שקרה עם טל ראן .
רק הטכנאי קרמר

- 
				sickboy666
 - תותח על

לא חושב שיש להם סיכוי.אין להם זכויות בישראל להפיץ כרטיסים של חבילות זרות.חברות כמו HOT ו YES משלמות הרבה מסים למדינת ישראל ומשרד התקשורת ורשומות כספקי תוכן (וכרטיסים) בישראל.היה מקרה דומה באנגליה עם חנות לווינים שמכרה כרטיסי דיגיטאלב.
יא - אין מה לעשות,גם צפון המדינה עדיין בגבולות של מדינת ישראל ואין משמעות אם מכרו לערבים או יהודים.
מה שכן,הסכום ממש מופרז.לא חושב שיש לטלראן סכומים כאלו!

יא - אין מה לעשות,גם צפון המדינה עדיין בגבולות של מדינת ישראל ואין משמעות אם מכרו לערבים או יהודים.
מה שכן,הסכום ממש מופרז.לא חושב שיש לטלראן סכומים כאלו!

לא נעים הסיפור הזה לטלראן ....בטח גם הוצאות המשפט וההגנה המשפטית עלו הון 
ועכשיו הפיצוי שנקבע גם גדול מאוד ומסתמך על קביעה שהיו מאות אלפים שקנו מהם ולא
מ- YES או HOT ..מקווה שיצאו מהסיפור הזה למרות הסכום הגדול ,
הטיעון שטלראן מוכרים בעיקר למגזר הערבי לא רלבנטי כי לצורך העניין גם המגזר הערבי
נמצא בישראל והם אזרחי המדינה לכל עניין ודבר , ולכן גם אליהם חלה הבלעדיות בזיכיון
של צ'ארלטון וזכויות השידור שעליה שילמו כחוק , הדבר היה נכון אך ורק אם טלראן מכרו
לפלשתינאים מחוק לגבולות המדינה ..לגבי ערבים ישראלים אין הטיעון הזה תופס !

ועכשיו הפיצוי שנקבע גם גדול מאוד ומסתמך על קביעה שהיו מאות אלפים שקנו מהם ולא
מ- YES או HOT ..מקווה שיצאו מהסיפור הזה למרות הסכום הגדול ,
הטיעון שטלראן מוכרים בעיקר למגזר הערבי לא רלבנטי כי לצורך העניין גם המגזר הערבי
נמצא בישראל והם אזרחי המדינה לכל עניין ודבר , ולכן גם אליהם חלה הבלעדיות בזיכיון
של צ'ארלטון וזכויות השידור שעליה שילמו כחוק , הדבר היה נכון אך ורק אם טלראן מכרו
לפלשתינאים מחוק לגבולות המדינה ..לגבי ערבים ישראלים אין הטיעון הזה תופס !
- 
				divxisrael
 - חבר פורום

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

השאלה הזו מזכירה לי . כאשר היו לי תביעות בתקופת הכבלים . תמיד השאלה הראשונה של העורך דין שלי הייתה מי השופטת???? בסוף למדתי לבד להגן על עצמי . ובמשפט האחרון העורך דין רצה 5000$י א @ 22/5/2011, 16:21 כתב: אני מכיר את השופטת הזו והיא קשה מאד. אין לי ספק שטלראן צריכים להגיש ערעור
הלכתי לבד למישפט ועשינו תיקו . על תביעה של 150 אלף ש"ח .
רק הטכנאי קרמר

- 
				sickboy666
 - תותח על

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

המפיץ הוא במיזרח ירושלים . ויש לו את רשימת כול הכרטיסים . וליפעמים כרטיס ניסגר בניל אני מחייג אלו והוא שולח מפתח דרך הלוויין והכרטיס ניפתח . ללקוחות שלי . גם הכתובת שלו מופיע באתר של שוואטייםי א @ 22/5/2011, 18:10 כתב: אני התכוונתי לתחום השטחים. טלראן הרי לא מוכרים לפרטיים, הם מוכרים למפיצים. הם מוכרים למפיצים בחברון ולחברות בשטחים שהם מפיצים לפלשתינים.
מעבר לכך, ניתן לערער על גובה הסכום
רק הטכנאי קרמר

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- 
				רמי.א
 - תותח על

לפי דעתי
רק אם זאת יצירה של המדינה אז היא תובעת על הפרת זכוות יוצרים, אם זה של גוף לא ממשלתי אז אותו הגוף תובע,
ואני חושב שהפרת זכויות יוצרים בעזרת שידור לאחרים זאת עברה פלילית אבל בלי רישום פלילי במשטרה,
יכול להיות שאם זה היה בארצות הברית אז זה היה עם רישום פלילי במשטרה.
לגבי המקרה עצמו , אני לא מחפש פה אשמים , ואני חושב שאם תהיה בנושא הזה עתירה לבג"ץ אז זה יהיה רק להקלת העונש , כי מה לעשות שלשידור ולא משנה של מה שזכויות שידור כן יש ? כאשר לא נראה לי שמדובר פה בשימוש הוגן לפי חוק זכויות היוצרים ?

רק אם זאת יצירה של המדינה אז היא תובעת על הפרת זכוות יוצרים, אם זה של גוף לא ממשלתי אז אותו הגוף תובע,
ואני חושב שהפרת זכויות יוצרים בעזרת שידור לאחרים זאת עברה פלילית אבל בלי רישום פלילי במשטרה,
יכול להיות שאם זה היה בארצות הברית אז זה היה עם רישום פלילי במשטרה.
לגבי המקרה עצמו , אני לא מחפש פה אשמים , ואני חושב שאם תהיה בנושא הזה עתירה לבג"ץ אז זה יהיה רק להקלת העונש , כי מה לעשות שלשידור ולא משנה של מה שזכויות שידור כן יש ? כאשר לא נראה לי שמדובר פה בשימוש הוגן לפי חוק זכויות היוצרים ?