כרטיס לוויני - עם או בלי TV out ?
-
Bean
- חבר ותיק

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
כרטיס שיש לו יציאה לTV מחייב שיהיה לו מעבד MPEG2 כדי לפענח את התמונה. מבחינת מחיר אתה בטח יודע שזה מיקר מאד.
מבחינת איכות לא ניסיתי כי אין לי כזה כרטיס אך ממה שאני יודע הMPEG שלו לא יכול לעבד שידור HD ממש כמו ממירים רגילים. מצד שני הוא לא מעמיס על המעבד של המחשב בזמן הקליטה כי העיבוד נעשה על הכרטיס.
התמונה שיוצאת מהכרטיס הרגיל ומשודרת אל מסך המחשב היא טובה מאד בכל קנה מידה וגם הקרנה לTV מיציאת הכרטיס מסך נותנת תוצאה טובה.
אבל מומלץ על מחשב יחסית חזק - פנטיום 4 2 גיגה ומעלה.
מבחינת איכות לא ניסיתי כי אין לי כזה כרטיס אך ממה שאני יודע הMPEG שלו לא יכול לעבד שידור HD ממש כמו ממירים רגילים. מצד שני הוא לא מעמיס על המעבד של המחשב בזמן הקליטה כי העיבוד נעשה על הכרטיס.
התמונה שיוצאת מהכרטיס הרגיל ומשודרת אל מסך המחשב היא טובה מאד בכל קנה מידה וגם הקרנה לTV מיציאת הכרטיס מסך נותנת תוצאה טובה.
אבל מומלץ על מחשב יחסית חזק - פנטיום 4 2 גיגה ומעלה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
ניר
- חבר פורום

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
כן, ניר...הכרטיס - בפועל - משמש כ"גולם" לפענוח שידורים....טיונר פשוט....מעין מודם בתדירות מסויימת. אבל עצם שתילתו במחשב מאפשרת לבנות עבורו וסביבו רשת שלמה של תוכנות כדי להוציא ממנו/לנצל את תפקודו ולפתוח ולאפשר כמעט את כל צורות השידור והקידוד.....כמובן תוך רתימת משאבי המחשב עצמו לעשיית המטלות הקשות והמורכבות הצורכות כוח מחשוב מהיר ורב....לכן גם יש "מינימום" של מעבד וזכרונות הנדרשים כדי להפעיל את הכרטיס...
100עכוז
-
ניר
- חבר פורום

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
ניר
- חבר פורום