השוואה בין שידור דיגטלי רגיל ל HDTV
למה רע ?
אם יש משהו שאני מקוה ומתפלל שיהייה לי פעם בעתיד בתחביב הלוייני הזה של כולנו
זה מסך פלזמה או LCD ומקלט לויין בטכנולוגיה של HDTV .
כרגע לא צריץ להצטער שאין לנו עדיין מכיבן שבנכו אין מבחר ואין הרבה שידורים
אבל זה משמח לראות איך העולם נערך לבואה של הטכנולוגיה ובעוד מס קטן של שנים
הטכנולוגיה הזאת תהייה זמינה לכולם כולל נגני DVDHD ומקליטי TIVO ב HD .
ותאמין לי זה יגיע הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים .
תקותי שהמחירים ירדו מהר כמו שהייה עם ה DVD מאלפי שקלים לפחות מ 300 ש"ח
תוך פחות מ 3 שנים .........הלוואי .
ועכשיו תדמיינו את זה .............
בעוד X שנים מהיום -
אתה נכנס הבייתה בסלון בייתך מותקן ע"ג הקיר מסך ענק ודק המצפה את כל הקיר משהו כמו איזה
70או 80 אינץ' גודל , בטכנולוגיית SUPER LCD או משהו כזה , המכשיר מחובר למחשב בייתי
שיקרא מערכת שליטה בייתית , הוא מנגן למסך את כל המדיות האפשריות , מוסיקה , וידאו ,
אינטרנט שעד אז יקרא בשם אחר , הכל למעשה יהייה ביחד ,
האיכות תהייה מדהימה , התמונה כמו בחיים הסאונד מדהים וסראונדי / הקפי , הכל יתמשק ביחד עם הסלולרי שייקרא אחרת ויחובר גם למערכת זו , מערכת העברת הדואר האלקטרוני שייקרא גם בשם אחר , ורשת תקשורת סופר מהירה היכולה להעביר קבצים ואיכויות HD מדהימות , כל המתואר להלן יהווה חלק אינטגרלי מכל בית אב כמו מערכת מיזוג אויר ויהווה חלק ממכלול הבנייה הבייתית , כל מכשירי החשמל כמובן גם יתמשקו למערכת ויידברו עם עצמם ויעודכנו בהתאם שיחת טלפון רגילה שהיה כמובן ביכולות של וידאו קונפרנס באיכויות מדהימות . ......................חברה לא עוד הרבה זמן תאמינו לי .
העתיד כבר כאן ....הטכנולוגיות כבר פותחו רק צריך לשווקם .
HDTV היא הטכנולוגיה שתכניס אותנו בפתח הקידמה שסופה במה שתואר כאן למעלה בעוד מס שנים
תגידו שהיה פה אחד בפורום שניבא את העתיד ...............או שראה יותר מדי סרטים ???
אם יש משהו שאני מקוה ומתפלל שיהייה לי פעם בעתיד בתחביב הלוייני הזה של כולנו
זה מסך פלזמה או LCD ומקלט לויין בטכנולוגיה של HDTV .
כרגע לא צריץ להצטער שאין לנו עדיין מכיבן שבנכו אין מבחר ואין הרבה שידורים
אבל זה משמח לראות איך העולם נערך לבואה של הטכנולוגיה ובעוד מס קטן של שנים
הטכנולוגיה הזאת תהייה זמינה לכולם כולל נגני DVDHD ומקליטי TIVO ב HD .
ותאמין לי זה יגיע הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים .
תקותי שהמחירים ירדו מהר כמו שהייה עם ה DVD מאלפי שקלים לפחות מ 300 ש"ח
תוך פחות מ 3 שנים .........הלוואי .
ועכשיו תדמיינו את זה .............
בעוד X שנים מהיום -
אתה נכנס הבייתה בסלון בייתך מותקן ע"ג הקיר מסך ענק ודק המצפה את כל הקיר משהו כמו איזה
70או 80 אינץ' גודל , בטכנולוגיית SUPER LCD או משהו כזה , המכשיר מחובר למחשב בייתי
שיקרא מערכת שליטה בייתית , הוא מנגן למסך את כל המדיות האפשריות , מוסיקה , וידאו ,
אינטרנט שעד אז יקרא בשם אחר , הכל למעשה יהייה ביחד ,
האיכות תהייה מדהימה , התמונה כמו בחיים הסאונד מדהים וסראונדי / הקפי , הכל יתמשק ביחד עם הסלולרי שייקרא אחרת ויחובר גם למערכת זו , מערכת העברת הדואר האלקטרוני שייקרא גם בשם אחר , ורשת תקשורת סופר מהירה היכולה להעביר קבצים ואיכויות HD מדהימות , כל המתואר להלן יהווה חלק אינטגרלי מכל בית אב כמו מערכת מיזוג אויר ויהווה חלק ממכלול הבנייה הבייתית , כל מכשירי החשמל כמובן גם יתמשקו למערכת ויידברו עם עצמם ויעודכנו בהתאם שיחת טלפון רגילה שהיה כמובן ביכולות של וידאו קונפרנס באיכויות מדהימות . ......................חברה לא עוד הרבה זמן תאמינו לי .
העתיד כבר כאן ....הטכנולוגיות כבר פותחו רק צריך לשווקם .
HDTV היא הטכנולוגיה שתכניס אותנו בפתח הקידמה שסופה במה שתואר כאן למעלה בעוד מס שנים
תגידו שהיה פה אחד בפורום שניבא את העתיד ...............או שראה יותר מדי סרטים ???
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Rittberg
- תותח על

ברשותכם אבקש להוסיף :
המקרנים הדיגיטלים ומסכי הפלזמה לשימושים ביתים (היקרים יותר בקבוצה) תומכים היום ב - 720P ו- 1080I שגם כן נחשב לאחד הפורמטים של HiDef לצד הפורמט של 1080I * 1920.
אולם כדי להנות משידורי HiDef בצורה האופטימלית חיבים מקרן/צג אשר מסוגל להציג רזולוציה של
1080P * 1920 וכן SCALER או מחשב שאמור להפוך את ה - 1080I ל - 1080P.
מקרנים שמסוגלים להציג 1080P הם :
1. מקרני CRT בעלי שפורפרות בקוטר של 9 אינטש או
2. מקרנים דיגיטלים שמחירם כיום נ - 25K - 30K $ ונמנה בהם את HD2K של JVC , את ה- QUALIA מקרן ה-SXRD של סוני .
זליג
המקרנים הדיגיטלים ומסכי הפלזמה לשימושים ביתים (היקרים יותר בקבוצה) תומכים היום ב - 720P ו- 1080I שגם כן נחשב לאחד הפורמטים של HiDef לצד הפורמט של 1080I * 1920.
אולם כדי להנות משידורי HiDef בצורה האופטימלית חיבים מקרן/צג אשר מסוגל להציג רזולוציה של
1080P * 1920 וכן SCALER או מחשב שאמור להפוך את ה - 1080I ל - 1080P.
מקרנים שמסוגלים להציג 1080P הם :
1. מקרני CRT בעלי שפורפרות בקוטר של 9 אינטש או
2. מקרנים דיגיטלים שמחירם כיום נ - 25K - 30K $ ונמנה בהם את HD2K של JVC , את ה- QUALIA מקרן ה-SXRD של סוני .
זליג
ישראל
למה אני טועה ? לא אמרתי שמקרן או פלאזמה תומכת 1080 היא זולה או זמינה לכל דורש .
רק אמרתי שזה טוב יותר ועדיף יותר ....אני מאמין שהמחירים יירדו עם כניסת ה HDTV
יותר לשימוש בשנים הקרובות . אני באופן אישי גם מעדיף פלאזמה או LCD ע"ג מקרן ...........
אבל זה כבר עניין אינדיבדואלי כי לכל אחד מהמוצרים יש יתרונות וחסרונות .
הנה מקרן 3 פנלים שעובד ב 1080 -
http://www.christiedigital.com/products ... erview.asp
לא יודע כמה זה עולה אבל זה בטח המון !!!
והנה דיון מעניין בפורום Afterdawn בנושא הרזולוציה - 1080I, True HD, Plasma & Lies
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/96495
למה אני טועה ? לא אמרתי שמקרן או פלאזמה תומכת 1080 היא זולה או זמינה לכל דורש .
רק אמרתי שזה טוב יותר ועדיף יותר ....אני מאמין שהמחירים יירדו עם כניסת ה HDTV
יותר לשימוש בשנים הקרובות . אני באופן אישי גם מעדיף פלאזמה או LCD ע"ג מקרן ...........
אבל זה כבר עניין אינדיבדואלי כי לכל אחד מהמוצרים יש יתרונות וחסרונות .
הנה מקרן 3 פנלים שעובד ב 1080 -
http://www.christiedigital.com/products ... erview.asp
לא יודע כמה זה עולה אבל זה בטח המון !!!
והנה דיון מעניין בפורום Afterdawn בנושא הרזולוציה - 1080I, True HD, Plasma & Lies
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/96495
- oriel
- תותח על

- oriel
- תותח על