הפורום לקראת סגירה סופית
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
הפורום לקראת סגירה סופית
בעקבות הארועים האחרונים והפעילות הנמוכה כאן - החליטה ההנהלה (בשלב זה אני) שהפורום הזה הפך למיותר ולכן הוא יסגר.
מי שרוצה (אני לא רוצה) שירשם לאחד הפורומים האחרים.
הפורום יסגר תוך שבוע אלא אם יהיה שינוי משמעותי בזמן הזה.
למען הדיוק - ההחלטה הסופית תיהיה ביום שבת ה 16 לאוקטובר
בברכה,
ישראל
מי שרוצה (אני לא רוצה) שירשם לאחד הפורומים האחרים.
הפורום יסגר תוך שבוע אלא אם יהיה שינוי משמעותי בזמן הזה.
למען הדיוק - ההחלטה הסופית תיהיה ביום שבת ה 16 לאוקטובר
בברכה,
ישראל
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
אני מוחא בכל תוקף על סגירה
תימחוק את ההודעה הזאת מיד!!!
בישביל שלושה או ארבעה אנשים שלא כותבים פה יותר לא סוגרים שום פורום
בפורום הזה כולם גדלו והשכילו -מיכרה יהלומים יש כאן בארכיון
יש מלא אנשים שניכנסים לכאן שואלים או מביטים לומדים ויוצאים
תן לזמן להרגע והכל יבוא על מקומו.
עם הזמן תיתחזק וגם הפורום איתך
תימחוק את ההודעה הזאת מיד!!!
בישביל שלושה או ארבעה אנשים שלא כותבים פה יותר לא סוגרים שום פורום
בפורום הזה כולם גדלו והשכילו -מיכרה יהלומים יש כאן בארכיון
יש מלא אנשים שניכנסים לכאן שואלים או מביטים לומדים ויוצאים
תן לזמן להרגע והכל יבוא על מקומו.
עם הזמן תיתחזק וגם הפורום איתך
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
יורם,
הרוסי עשה זאת בשם "האיחוד" (עלאק) ורוב אנשי הפורום הפעילים עברו איתו. נאמר עלי שאני עריץ ועוד הרבה כינויים שאינני מתגאה בהם ואני ממש לא רואה סיבה להמשיך את הפעלת הפורום הזה. אז שיהנו אצל הרוסי ושירגישו את יד הקגב.
אבל כפי שאמרתי - אם יקרה משהו שישנה את דעתי, אז ההחלטה תשתנה. אחרת בשבוע הבא הפורום יורד מהרשת.
הרוסי עשה זאת בשם "האיחוד" (עלאק) ורוב אנשי הפורום הפעילים עברו איתו. נאמר עלי שאני עריץ ועוד הרבה כינויים שאינני מתגאה בהם ואני ממש לא רואה סיבה להמשיך את הפעלת הפורום הזה. אז שיהנו אצל הרוסי ושירגישו את יד הקגב.
אבל כפי שאמרתי - אם יקרה משהו שישנה את דעתי, אז ההחלטה תשתנה. אחרת בשבוע הבא הפורום יורד מהרשת.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
מבלי להישמע נאיבי .
אני בכל זאת הייתי שמח לראות איחוד של כל הפורומים לאחד גדול
או לפחות ליצור פורטל לוייני גדול שממנו יש לינקים לכל פורום
וכל אחד מהפורומים מתמחה אולי בתחום אחר ......................אולי לא יודע ?
זה נורא כואב לי לראות את כל מלחמות היהודים הללו ,
אני מוצא את עצמי נע בין 4 פורומים שונים ולפעמים מפרסם את אותה תגובה
במס פורומים בו זמנית ..................בשביל מה זה טוב ?
yoramile1,
אתה מפרגן כאן לפורום הזה וזה יפה ונחמד ,
אבל זה לא מסתדר לי שבאותו הזמן אתה גם מנהל פורום אחר ,
למה אתה לא בעד איחוד ? אבל בכל זאת רוצה שהפורום הזה ימשיך להתקיים ?
זה לא מנוגד אחד לשני ? אני באמת לא מצליח להבין את זה .....ואני באמת מעריך ומוקיר
כל פורום וכל עבודה של כל מנהל פורום וההשקעה של זמן ומאמץ הכרוחה בכך .
אבל חברים אני באמת שואל ..........אולי בכל זאת נחשוב על איזה פיתרון על שיספק את כולם ?
ותחשבו על זה ...............
אני בכל זאת הייתי שמח לראות איחוד של כל הפורומים לאחד גדול
או לפחות ליצור פורטל לוייני גדול שממנו יש לינקים לכל פורום
וכל אחד מהפורומים מתמחה אולי בתחום אחר ......................אולי לא יודע ?
זה נורא כואב לי לראות את כל מלחמות היהודים הללו ,
אני מוצא את עצמי נע בין 4 פורומים שונים ולפעמים מפרסם את אותה תגובה
במס פורומים בו זמנית ..................בשביל מה זה טוב ?
yoramile1,
אתה מפרגן כאן לפורום הזה וזה יפה ונחמד ,
אבל זה לא מסתדר לי שבאותו הזמן אתה גם מנהל פורום אחר ,
למה אתה לא בעד איחוד ? אבל בכל זאת רוצה שהפורום הזה ימשיך להתקיים ?
זה לא מנוגד אחד לשני ? אני באמת לא מצליח להבין את זה .....ואני באמת מעריך ומוקיר
כל פורום וכל עבודה של כל מנהל פורום וההשקעה של זמן ומאמץ הכרוחה בכך .
אבל חברים אני באמת שואל ..........אולי בכל זאת נחשוב על איזה פיתרון על שיספק את כולם ?
ותחשבו על זה ...............
-
WaterS
- חבר ותיק

י א , צר לי לראות את זה , ומאוד כואב לחשוב על זה , אני בזמן האחרון לא גולש הרבה באינטרנט , ואת הבעיה שלי אתה יודע .
אני בכל זאת ממשיך לעדכן את החברה הרציניים ואני מאוד לא רואה לנכון מה שהחלטת.
אני מקווה שתשנה את הדיעה , ובאמת יהיה שלום בין מנהלי הפורומים האחרים , כך שלא יפגע בחברים
וזה העיקר , לפי דעתי

אני בכל זאת ממשיך לעדכן את החברה הרציניים ואני מאוד לא רואה לנכון מה שהחלטת.
אני מקווה שתשנה את הדיעה , ובאמת יהיה שלום בין מנהלי הפורומים האחרים , כך שלא יפגע בחברים
וזה העיקר , לפי דעתי
-
מונטגומרי ברנז
- חבר ותיק

חבל מאד.
כנראה שלכמויות ההרס העצמי שקהילת הלווינים מפגינה אין גבול.
י א, אני כמשתמש בפורום הזה שאבתי ממנו הרבה מאד ידע, וזכיתי לעזרה כאשר הזדקקתי לה. מבחינתי זה אומר שהפורום מוצלח. כל השאר הוא בעיניי לא יותר ממלחמות אגו מיותרות ומזיקות.
אני מתנגד למהלך הסגירה, ומקווה שלא תבצע אותו. לגבי מידת ההשתתפות כאן - ובכן, החיים תמיד מפתיעים. הגלגל מסתובב. יש עוד כמה קלישאות שאני יכול לחשוב עליהן, אבל אין לי כוח.... פורום רציני שמעודכן בחדשות עולם הלווינים הוא מקום טוב להיות בו. אני לא מתכוון להפסיק לבקר פה. אני מקווה שיהיה לי לאן לבוא.
כנראה שלכמויות ההרס העצמי שקהילת הלווינים מפגינה אין גבול.
י א, אני כמשתמש בפורום הזה שאבתי ממנו הרבה מאד ידע, וזכיתי לעזרה כאשר הזדקקתי לה. מבחינתי זה אומר שהפורום מוצלח. כל השאר הוא בעיניי לא יותר ממלחמות אגו מיותרות ומזיקות.
אני מתנגד למהלך הסגירה, ומקווה שלא תבצע אותו. לגבי מידת ההשתתפות כאן - ובכן, החיים תמיד מפתיעים. הגלגל מסתובב. יש עוד כמה קלישאות שאני יכול לחשוב עליהן, אבל אין לי כוח.... פורום רציני שמעודכן בחדשות עולם הלווינים הוא מקום טוב להיות בו. אני לא מתכוון להפסיק לבקר פה. אני מקווה שיהיה לי לאן לבוא.
אני בעד שתי פורומים של לווינים אני לא מדבר על תפוז
ושני הפורומים התחרותיים הם LIVESAT והפורום הכחול הזה בהנהלת יא
תחרות זה מצב מאוד בריא וטוב
אבל לא להגזים בעוד פתיחת פורומים כולה 20 איש גולשים פעילים
ושני הפורומים התחרותיים הם LIVESAT והפורום הכחול הזה בהנהלת יא
תחרות זה מצב מאוד בריא וטוב
אבל לא להגזים בעוד פתיחת פורומים כולה 20 איש גולשים פעילים
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
מונטגומרי ברנז, כתבת "ובכן, החיים תמיד מפתיעים. הגלגל מסתובב."
זה גם מה שאמרתי ליא
תתחיל להקשיב לנו יא אנחנו אכפאט לנו ויודעים גם קצת דברים שיכולים ליקרות מהניסיון.
זה גם מה שאמרתי ליא
תתחיל להקשיב לנו יא אנחנו אכפאט לנו ויודעים גם קצת דברים שיכולים ליקרות מהניסיון.
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
- איציק
- אחלה חבר

כמישתמש קבוע ואולי מאד פסיבי אני מצטער על ההחלטה ליסגור את האתר.למדתי הרבה. עזרת לי אישית
ולא פעם אחת.אני הקטון שבחבורת החובבים ראיתי בך גורו בנושא.אני לא מבין את כל הבלגן שנוצר בפורומים
שמיועדים להעברת מידע בין החברים.וזה נישמע אולי נאיבי במיקצת אבל כך אני מאמין.
ישראל חשוב עוד פעם ואולי עוד פעם.
אגב.זה מזכיר לי בתי כנסת שהמתפללים בו רבים ומדי פעם פותחים עוד בתי כנסת ובסוף אין לאף אחד מניין
ותחשבו על זה
נכון הוא שאני משוטט בין הפורומים באין ביררה.הייתי יותר מאושר לו היה פורום אחד ואולי שתיים אבללללללללל
זה לא מחוייב המציאות
ולא פעם אחת.אני הקטון שבחבורת החובבים ראיתי בך גורו בנושא.אני לא מבין את כל הבלגן שנוצר בפורומים
שמיועדים להעברת מידע בין החברים.וזה נישמע אולי נאיבי במיקצת אבל כך אני מאמין.
ישראל חשוב עוד פעם ואולי עוד פעם.
אגב.זה מזכיר לי בתי כנסת שהמתפללים בו רבים ומדי פעם פותחים עוד בתי כנסת ובסוף אין לאף אחד מניין
ותחשבו על זה
נכון הוא שאני משוטט בין הפורומים באין ביררה.הייתי יותר מאושר לו היה פורום אחד ואולי שתיים אבללללללללל
זה לא מחוייב המציאות
במקום שאין איש הייה איש
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
ראו כמה זכרון האדם קצר וסלקטיבי....הרי זכויות היוצרים בנושא הלויינים שייך ללא ויכוח לעלי שביט, שעל ברכי סטיל ווואלה שלו למדנו כולנו את צעדינו הראשונים בתחום האהוב הזה....ומה ארע לו? כמה אנשים מוגי-לב וחסרי מוח גרמו לו לרדת מניהול האתר האחד שאיחד את כולנו....כאשר זה קרה, יא היה זה שיזם וארגן את האתר התחליפי לזה של עלי, בהנהגתו ויוזמתו נפגשנו במפגשי-פורום מעניינים שככככככככככככככככולם היללו וברכו, ללא כל ציפיות לגמול או תודה....למרות העמל הרב וטונות של איכפתיות....והנה אנחנו בהצגה חוזרת של זניחת עלי שביט....הפעם נפסל יא עקב היותו דומיננטי ותקיף, אבל שאר מעלותיו ופועליו הוחתמו בכתם עבה ושחור ע"י מי? ע"י אדם עם אמביציה זהה לשל יא....שבראש מעייניו היה להכתיב ולהנהיג...לקבוע ולהוביל....אלא מה? לשם מטרה זו היה הכרח להשחיר את יא לחלוטין, לפעול להוצאתו מההסכמה הרווחת, להאפיל על כל המתואר מעלה ו....יחי המלך נחדש....על זה אני לא חותם...לא מצטרף ולא תומך!!! על זה אני מתקשה לסלוח לחברי הפורום, שמיהרו כ"כ להצטרף לרכבת החדשה, בלי לודא לאן באמת היא מובילה וביידי מי היא נהוגה...וכל היתר - למרות מה שינסו מנהיגי הפורום החדש להגג - פשוט בולשיט אחד ענק!!!!!!!!!!!!! מי שלא מסכים איתי - שיהנה מהבית החדש שלו,,,,מי שכן מסכים איתי - יש לו שבוע להוכיח שיש לנו מטרה לחתור אליה, בית שעדיין כדאי לטפח ולשמר ועליו ההוכחה שדבריו מגובים בהשתתפותו הפעילה והמלאה בפורום הכחול!!!! אני מאד מקווה שכולכם מבינים את הסיבות שהניאו אותי מלהמשיך בכל החרא הזה.... 
100עכוז
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
ישראל מאחר ורובנו גולשים בפורמים זרים ורובם הם פורומים ארופאים, ואותו גוש משתמשים רשום בכולם וזה עובד יפה, אבל אצלנו ריבוי הפורמים במקום ליצור תחרות יצר את ההפך, ואני קורא לך לא לסגור נכון שתקופה ארוכה לא הייתי פעיל והסיבה הייתה "שבע" אבל למדתי דבר אחד , אין ברירה וחייבים להמשיך , אני מבין שזה מיאש וזה משפיל אבל תיסתכל על הצד החיובי מי נשאר? הגרעין הטוב הגרעין שתומך
בבקשה תשקול שוב
שבת שלום
אריאל
בבקשה תשקול שוב
שבת שלום
אריאל

-
webguy
- חבר פורום