שני חברים מהחשובים בפורום עזבו תוך שבוע.
רביב - לפני שבוע, שבע - היום.
מאחורי הקלעים מתרחשים בשבוע האחרון עימותים קשים ומרים, שהביאו לעזיבת השניים.
העימותים הללו קשורים במישרין למחלוקת קשה של מספר חברים, עם מנהלו ומייסדו של הפורום הזה.
יא -
הצטרפתי לפורום הזה לפני כמה חודשים, למדתי המון, רכשתי ידידים רבים, עזרו לי הרבה, ועזרתי לאחרים.
אני מבלה בפורום הזה שעות בכל יום, ונהנה מכל רגע.
אני מבקש ממך, כך את המנהיגות לידיים, דבר עם רביב ושבע, אפילו בטלפון, ותדאג שיחזרו לפה.
מנהיגות נמדדת ברגעים קשים אלו.
המקום הזה לא יהיה אותו דבר בלי רביב בלי שבע וגם בלעדיך.
אולי זה נשמע חצוף, אבל אני מרגיש שאני מיצג לא רק את עצמי:
יא - סדר את העיניינים, אחרת כולנו מפסידים. !!!
בידידות והערכה רבה,
עמרי.
יא - בבקשה...
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
עמרי - אתה, שרק לפני שבוע בקשת את התפטרותי באופן הגלוי ביותר, רוצה שאני אעשה סדר פה? אתה שקפצת על כל הזדמנות כדי לרדת עלי רוצה שעכשיו אני אעשה פה סדר??
אתם חושבים לנהל את הגנון הזה זה כיף?? שזה קל?? הרי כל מה שמנהל יעשה פה תמיד יהיה מישהו שזה לא מוצא חן בעיניו. תמיד יהיה (ותמיד היה) מישהו שייעץ לי מה לעשות לגבי מישהו זה או אחר על מה שכתב זה או אחר, אך ברגע שלא אעשה כרצונו אז אני כבר לא חבר שלו אלא האויב שלו.
רק לדוגמא - אתם ודאי זוכרים את רוליברק - הוא היה יום יום משגע אותי בשאלות במסנג'ר - מדווח לי מה אמר עלי קרמר ומה כתבו עלי בפורומים אחרים, אבל פעם אחת הוא העיר עלי הערה שלדעתי לא הייתה במקומה אז כשהערתי אני לו - זהו! הוא ברח!
זה לא גן ילדים??? אז מה כן??
תשובתי היא שאני רק יכול להבין את 7 - ורצונו כבודו.
וכפי שכתבתי כבר בשרשור אחר - מבחינתי אפשר לסגור את הפורום הזה בכלל.
אתם חושבים לנהל את הגנון הזה זה כיף?? שזה קל?? הרי כל מה שמנהל יעשה פה תמיד יהיה מישהו שזה לא מוצא חן בעיניו. תמיד יהיה (ותמיד היה) מישהו שייעץ לי מה לעשות לגבי מישהו זה או אחר על מה שכתב זה או אחר, אך ברגע שלא אעשה כרצונו אז אני כבר לא חבר שלו אלא האויב שלו.
רק לדוגמא - אתם ודאי זוכרים את רוליברק - הוא היה יום יום משגע אותי בשאלות במסנג'ר - מדווח לי מה אמר עלי קרמר ומה כתבו עלי בפורומים אחרים, אבל פעם אחת הוא העיר עלי הערה שלדעתי לא הייתה במקומה אז כשהערתי אני לו - זהו! הוא ברח!
זה לא גן ילדים??? אז מה כן??
תשובתי היא שאני רק יכול להבין את 7 - ורצונו כבודו.
וכפי שכתבתי כבר בשרשור אחר - מבחינתי אפשר לסגור את הפורום הזה בכלל.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..