יש לי תוכנת עריכת וידאו ולאחר שאני עורך את הסרטים שצילמתי מגיע השלב של "ליצור דיסק" אני מכניס דיסק ריק DVD+R ותמיד הצריבה נכשלת.
מה אני לא עושה נכון? אני משתמש בדיסקים של SILVER LINE האם יש מצב שזה קשור בדיסקים.
אודה מאד על עזרה,כבר נדפקה לי חבילה שלמה של דיסקים,ניסיתי מהירויות שונות גם זה לא עבד,עליי לציין שבצריבה על CD זה כן מצליח.
תוכנת הצריבה נמצאת בתוך תוכנת העריכה שבה גם ניתן להוסיף תפריטים ופרקים לדיסק המוגמר.
אני מתחרפן למה זה לא צורב
"בן כמה" הצורב? את ה - DVD וה - CD משמשות אלומות שונות וישנן כמה סיבות לנפילת צריבה :
1. פריזמה (העינית מבחינתך) תקולה או מלוכלכת. ניתן לפרק את הכונן ולנקות באמצעות תמיסת ניקוי עדשות מגע וקיסם אוזניים בעדינות.
2. מדיות לא איכותיות או בעיה בסגירת מדיה - ישנם שלבים של Lead in ו - Lead out שהינם קריטיים להצלחת הצריבה. במידה והם נכשלים הם בד"כ מעידים על שימוש של נפח גדול מדי לדיסק או על סעיף 3. נסה להחליף סוג מדיות.
3. תקלה באלקטרוניקה - אין טעם לתקן אלא להשתמש בכונן כמו שהוא ולרכוש יחידה אחרת.
בהצלחה !
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *
היי
הצורב בן 3 שנים,אכן ניסיתי לנקות את העינית כמו שהסברת כי גם בעבר קרה שבאמת העינית הייתה מלוכלכת ואחרי הניקוי הצריבה הצליחה.
המדיות הם של SILVER LINE שאיתם צריבת מצגות של תמונות ומוסיקה עברה ללא כל בעיה.פשוט שכחתי לציין שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לצרוב וידאו שצילמתי ולא מצגת תמונות.
לגבי הנפח אני רואה שאין חריגה מעבר לנפח של הדיסק,והצורב הוא לא יחידת נפרדת מהמחשב אלה הצורב של הלפ טופ עצמו.
האם זה שאני קובע תפריט התחלה ופרקים מכשיל את הצריבה?
בכל מקרה תודה רבה על העזרה