קובץ לטוטל מדיה 3.5

בחודש אוגוסט 2009 מדינת ישראל התחילה בשידורים דיגטליים קרקעיים. כל מה שרצית לדעת ולשאול
שלח תגובה
yoel
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי yoel »

חברים
אני צריך בבקשה קובץ שמכיל את על הערוצים המעודכנים בטוטל מדיה.
אם יש מישהו שיש לו טוטל מדיה שיעשה בבקשה EXPORT לערוצים ועילה לפורום משום מה אני סורק עם התוכנה ולא מוצא כלום (עם בלייז אני כן רואה)
תודה ;)
משתמש רק בממיר 800HD סיני :)
chronotron
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי chronotron »

הממממפ
מוזר קרה לי אותו דבר לאחרונה

בהתחלה קלטתי יפה עם בלייז 6 וגם עם טוטאל מדיה 3.5 (שהגיע עם הדונגל)

אחרי שהתחילו הצרות עם המשדר בגוש דן לפני כחודש לא קלטו באף אחד, היה רק שחור

עכשיו קולטים עם הבלייז 6 שלושים וחמש "תחנות" - 5 הערוצים של הטלוויזיה (מקרטע מאוד, 2 פריימים לשניה) ועוד 30 "ערוצי רדיו" שבכולם שומעים את אותה מוזיקה קלאסית

בטוטאל מדיה 3.5 אצלי משום מה הוא לא מוצא יותר כלום בסריקה, לא רדיו לא טלוויזיה ולא זבובים

אני חושד שהם שינו את שיטת ההצפנה/שידור למשהוא שהבלייז תומך בו והטוטאל לא ...
chronotron
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי chronotron »

הממממ
באתר של BRIMAG (יבואן APEX בארץ) נותנים לינק לגרסה קצת יותר חדשה של TOTAL MEDIA 3.5 וגם עדכון חדש נוסף לגרסה החדשה:

http://www.brimag.co.il/?CategoryID=728&ArticleID=2069

הסרתי את ה3.5 המקורית (זו שבאה על הCD שקיבלתי מבאג באוגוסט) והתקנתי את החדשה ואת העדכון שלה, בלי בעיות.
ברגע שהפעלתי אותה בחרתי ישראל ואמרתי לו לסרוק תחנות - נתקע המחשב (ווינדוס 7, 64 ביט, עובד פיקס חוץ מזה) וזה לא קרה לי מעולם עם הגרסה הקודמת.

אני אשמח אם עוד מישהוא שיש לו APEX T328B ינסה ויגיד לי מה קורה.

אגב, איזה עוד תוכנות באות עם הדונגלים שמשווקים בארץ - חוץ מTM3.5 ומBLAZE6 ?

עריכה, 23-2-2010:
ניסיתי שוב להתקין את הTM3.5 החדש הזה בווינדוס 7 64 ביט שלי - הפעם אמרתי לו להריץ את זה בהדמיית ויסטה ס"פ2 וגם בתור אדמיניסטרטור, וזה לא נתקע - התוכנה סרקה ומצאה 35 תחנות (5 טלוויזיה ו30 "רדיו").
אני מעלה אותה לרפידשייר עכשיו ואשים את הלינק עוד מעט (הלינק שנתנו באתר של ברימאג' מאוד איטי).

עדיין יש לי בעיה אחרת כמו מקודם - כשמקליטים איתה, יוצא MPG2 בלי אודיו.
יש למישהוא רעיון איך לעשות שהיא תקליט עם אודיו ? לא ראיתי שום דבר רלוונטי בהגדרות שלה, אולי יש לי איזו בעיה בקודקים (אני עובד עם KLITE MEGA 5.70) ?
yoel
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי yoel »

יש חדש לגבי TOTALMEDIA ?
משתמש רק בממיר 800HD סיני :)
שלח תגובה