יש לי ממיר חדש ואין לי ידע מה אני אעשה בו . אמרו לי להוריד FLASH TOOL
ואחר כך אין לי מושג מה עליי לעשות .
אם אפשר מישהו שיצטרף אלי מההתחלה עד הסוף
ולכתוב לי בצורה מסודרת
1
2
3
4
5
עד להגיע לעדכון המלא
תודה מראש למי שיכול לעזור לי
ממיר CUBE CAFE200S
מישהו יעזור לי איך בוחרים אימג'
-
- תותח על
- esorek
- חבר ותיק
- יצירת קשר:
שלום לך
1. ראשית, לפני שתבחר אימג' בכלל, אתה צריך כבל סריאלי, על מנת לטעון את התוכנה לממיר באמצעות מחשב.
2. שנית, אם אתה לא ממש יודע מה את עושה, אל תעשה את זה ! מומלץ לפנות לאחד מחברי הפורום שיסייע לך בזה. אם תגרום נזק לממיר, תאלץ לפנות למעבדה לשם תיקון וחבל.
3. אם צלחת את הסעיפים בשלום, עניין בחירת האימג' הוא לא מסובך מדי. רוב האימג'ים רלוונטיים רק לצרכי שיתוף (אם יש לך אחד או שאתה מתעניין באחד). המומלצים הם ג'מיני / נבילו / ABcom / PLI Jade.
המלצתי האישית מבחינת יציבות היא ג'מיני 4.4, מבחינת איכות האימג' ותוספים - PLI Jade.
אם אתה זקוק לכתוביות בסרטים (יש על כך שרשור), לך על ABcom בגרסתו האחרונה.
כל האימג'ים לעיל מופיעים באתר denktenk.com (אתר התמיכה הכמעט רשמי של הממיר הזה).
בהצלחה !
1. ראשית, לפני שתבחר אימג' בכלל, אתה צריך כבל סריאלי, על מנת לטעון את התוכנה לממיר באמצעות מחשב.
2. שנית, אם אתה לא ממש יודע מה את עושה, אל תעשה את זה ! מומלץ לפנות לאחד מחברי הפורום שיסייע לך בזה. אם תגרום נזק לממיר, תאלץ לפנות למעבדה לשם תיקון וחבל.
3. אם צלחת את הסעיפים בשלום, עניין בחירת האימג' הוא לא מסובך מדי. רוב האימג'ים רלוונטיים רק לצרכי שיתוף (אם יש לך אחד או שאתה מתעניין באחד). המומלצים הם ג'מיני / נבילו / ABcom / PLI Jade.
המלצתי האישית מבחינת יציבות היא ג'מיני 4.4, מבחינת איכות האימג' ותוספים - PLI Jade.
אם אתה זקוק לכתוביות בסרטים (יש על כך שרשור), לך על ABcom בגרסתו האחרונה.
כל האימג'ים לעיל מופיעים באתר denktenk.com (אתר התמיכה הכמעט רשמי של הממיר הזה).
בהצלחה !
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *