האם אוכל לקבל הסברעל אופן הפעולה של טעינת התוכנה
האם זה דומה ל CUBECAFE200S ואם זה שונה
מה אופן ביצוע התהליך ואיך מבצעים את השיתוף האם זה גם דומה
מדובר ב CUBEREVO250HD
תודות לעוזרים
ביצוע תיכנות למכשיר
- esorek
- חבר ותיק
- יצירת קשר:
שלום שלומי
1. טעינת התוכנה (אימג') משתנה מאחת לשניה ובד"כ מתבצעת ע"י DIsk On Key (התקן USB נייד). בשרשור קיימים כמה אימג'ים עם הסבר מפורט כיצד לטעון אותם.
2. ב - Cubecafe ישנו חיבור סריאלי בו משתמשים לטעינה, ב - Cuberevo יש רק כניסת USB. המכשיר מותאם לטעון את ההגדרות שלו ישירות מהתקן USB.
3. שיתוף אתה רוכש, לא מבצע (אלא אם יש לך כרטיס ואתה משתף אותו, מה שלא כל כך נראה לי ולא מומלץ). מבלי להרחיב בנושא, המשתף אומר לך מה להגדיר בדיוק כדי שהעסק יעבוד. אתה לא צריך לעשות שיעורי בית. הידע הבסיסי לו אתה זקוק זה תרגולת יומיומית בזפזופ ערוצים.
4. ברגע שתגיע לשלב הזה לפי השלבים הקודמים לו, אתה כבר תבין את הדברים על בוריים.
בהצלחה !
1. טעינת התוכנה (אימג') משתנה מאחת לשניה ובד"כ מתבצעת ע"י DIsk On Key (התקן USB נייד). בשרשור קיימים כמה אימג'ים עם הסבר מפורט כיצד לטעון אותם.
2. ב - Cubecafe ישנו חיבור סריאלי בו משתמשים לטעינה, ב - Cuberevo יש רק כניסת USB. המכשיר מותאם לטעון את ההגדרות שלו ישירות מהתקן USB.
3. שיתוף אתה רוכש, לא מבצע (אלא אם יש לך כרטיס ואתה משתף אותו, מה שלא כל כך נראה לי ולא מומלץ). מבלי להרחיב בנושא, המשתף אומר לך מה להגדיר בדיוק כדי שהעסק יעבוד. אתה לא צריך לעשות שיעורי בית. הידע הבסיסי לו אתה זקוק זה תרגולת יומיומית בזפזופ ערוצים.
4. ברגע שתגיע לשלב הזה לפי השלבים הקודמים לו, אתה כבר תבין את הדברים על בוריים.
בהצלחה !
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

-
- חבר פורום
תודה
קיבלתי קובץ NEWCAMD.LIST האם אני צריך להעתיק אותו לדיסק הניד לחבר
לממיר להפעיל אותו בצורה של הפעלה לבד או לחיצה על לחצן הפעלה החזקה הכנסה לחשמל ודרך הכפתורים להגיע לפעולה הרצויה או דרך FTP ולהעתיק אותו לתקיה הרצויה גם אם אתה יודע איך מגעים לתיקיות הללו
והאם כשהמכשיר מגיע בתול יש עליו תוכנת הפעלה כלשהיא שעליה צריך להפעיל תוכנה כמו E2 עבור הHD
אשמח אם תרחיב בנושא אשמח ללמוד
ושוב המון תודה על הסבלנות והסובלנות
קיבלתי קובץ NEWCAMD.LIST האם אני צריך להעתיק אותו לדיסק הניד לחבר
לממיר להפעיל אותו בצורה של הפעלה לבד או לחיצה על לחצן הפעלה החזקה הכנסה לחשמל ודרך הכפתורים להגיע לפעולה הרצויה או דרך FTP ולהעתיק אותו לתקיה הרצויה גם אם אתה יודע איך מגעים לתיקיות הללו
והאם כשהמכשיר מגיע בתול יש עליו תוכנת הפעלה כלשהיא שעליה צריך להפעיל תוכנה כמו E2 עבור הHD
אשמח אם תרחיב בנושא אשמח ללמוד
ושוב המון תודה על הסבלנות והסובלנות