אנטי וירוס AVG החצופים דוחפים סרגל חיפוש שלהם!

מדור לדיונים על כל הנושאים הקשורים בתקשורת באופן כללי, ספקי אינטרנט קווי וסלולרי, LTE, 4G ו 5G, VDSL, כבלים, סיבים אופטיים וטלפונים חכמים ומחשבים
שלח תגובה
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי max2003 »

הגרסה החינמית של AVG דוחפת מעתה סרגל חיפוש AVG שלמעשה משתמש בחיפוש של YAHOO. אם אתה לא שם לב הוא הופך את ברירת המחדל של החיפוש של המחשב שלך לYAHOO.

לא רק זה - אחרי שהסתרתי את סרגל החיפוש הזה עלתה הודעה: "האם תרצה להחזיר את הסרגל , אולי הסתרת אותו בטעות"... כשברירת המחדל היא כן!

זאת התנהגות חמורה ממי שמתיימר להגן על המחשב שלך. הסרתי את AVG והתקנתי AVIRA
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

אני משתמש ב-avast. גם הם בסדר.
סמל אישי של משתמש
eli.racheli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli.racheli »

מה חשבת שיש ארוחות חינם ?!? :o
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

כנראה לא שמת לב, במתקינים את AVG בדרך כלל הם שואלים שאלה בתמימות על התקנת חלק מ AVGף צריך למחוק את הסימון לגבי הסרגל.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

max2003 שבוע טוב !!!
חברים אתם עושים רעש משום דבר, הדרך הקלה היא השלב הזה שלב א'
שימו את סימן העכבר על כלים >לחיצה ימנית >בחלון שניפתח בטלו את הTOOLBAR שאתם רוצים להפסיקו ע''י הורדת ה V לידו וזה נעלם לכם לאחר מכן בחרו דף הבית שאתם רוצים וסמנו בחלון שניפתח בעיגול שבו כתוב השתמש בדף הבית היחיד שלך(חלק זה מסיבה שיש תוכנות שנוסף לTOOLBAR הם גם מחליפות לבד את דף הבית שלך למש BABYLON .

שלב אחר שניקרא לו שלב ב' רק למבינים שבכם וגם לאחריותכם
1)כנסו לדיסק C או בדיסק שהתוכנה שלכם נמצת , חפשו את תקיית התוכנה למשל AVG פיתחו את הקובץ של התוכנה חפשו את תקיית הTOOLBAR פשוט מחקו אותה
לגבי הYAHOO הוא בונה לעצמו תקייה נפרדת מחוץ לתוכנה פשוט למחוק אותו לאחר מכן יש לעשות ריסט ובזה נגמר כל העיניין .
לדעתי מספיק השלב הראשון בתחילת התגובהולא יהיו שום TOOLBAR שאתם לא רוצים
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
שלח תגובה