לא ניפתח לי ערוץ ג'טיקס בהוטברד

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

קניתי OPENBOX X-800 היום עדכנתי את התוכנה שלו לגירסה 5.41 JUL 22 2008 בדיוק כמו שיש לי בממיר הישן שלי שהוא אפקס 800 וגם העתקתי את המפתחות מהישן לחדש .והערוץ ג'טיקס לא ניפתח בחדש בזמן שהישן כן פותח דרך הגב לאחר העתקת המפתחות העתקו גם המפתחות של השיתוף והשיתוף עובד מצוין .רק התחנות שצריכות להפתח עם התוכנה לא ניפתחות . מה יכולה להיות הסיבה ?

תודה
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

הסתדתי וזה עובד פשוט שכחתי שצריך להעביר למצב ON את AMULATION בתפריט שניפתח ע"י לחיצה על 1117 .

שאלה נוספת כרגע יש לי את העידכון 5.41 JUL 20 2008 האם עידכון 5.45 NOV 13 2008 נותן משהוא יותר והאם כדאי להתקין אותו ?

תודה
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
שלח תגובה