mutant 200s

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי HADDAD_2009 »

שלום לכולם
קניתי ממיר dgstation MUTANT 200S וצריך עזרה לשים את את אמיג' אניגמה ואני מתלבט בין הרבה אמיג'ים לא רוצה להרוס את המכשיר פשוט הרסתי אחד עכשיו מחליף אבל רוצה מדריך טוב על FLASH TOOLS
פשוט שראיתי המדריך של ישראל אבל שם אין הקובץ של SFTEAM פשוט רציתי לדעת האם אפשר לשים אמיג הזה
Gemini_4.6_Mutant200s
או שצריך לשים את ABCOM_Enigma200S_120209_serial_all
או לשים את SifTeam-1.9.3B-CubeCafe.200S
איזה אחד חייב לשים כדי לא להרוס את המכשיר אמרו לי ABCOM הכי יציב תנו לי השיטה הנכונה יש לי כבל סיריאלי מצולב נקבה עם נקבה ובמכשיר יש התוכנה המקורית שלו לא האניגמה נא לעזור לי נימאס לי כבר לחכות
מצאתי קישור נא לעזור לי http://www.cubebox4u.com/
תודה
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
סמל אישי של משתמש
cavtl
מתקין
מתקין

שליחה על ידי cavtl »

אתה צריך להתקין קודם איניגמה בסיסית ולהמתין עד הסוף שהמכשיר מסיים את ההתקנה ללחוץ על כפטור ההדלקה ולאחר מיכן להתקין את הגמיני
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

אולי תשלח לי אותה cavtl לאיימל שלי אם יש לך האיניגמה הבסיסית ותכתוב לי הסבר טוב בבקשה כדי לא לטעות בהתקנה פשוט פעם אחרונה ששמתי דרך הכבל סיראלי כתב לי DONE במשכיר לחצתי על כפתור פאור ולא הדליק אותו אולי הייתי חייב לחכות עד שהוא יעשה הפעלה מחדש למכשיר פשוט אני ניתקתי אותו מהחשמל ודפק לי את המכשיר כתב לי 8.8.8.8 לא רוצה לדפוק אותו שינית אם אפשר לעדכן את התוכנה הבסיסית דרך DCC תגיד לי תודה
haddad_hehe@hotmail.com

תודה
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

מאיימל שלי אתן לך את המסן שלי ואייסי שלי אולי יהיה יותר קל לדבר ולהסביר בשיטה נכונה
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

קיצור למה אף אחד לא עוזר תשלחו לי הקובץ של האיניגמה הבסיסית אני לא מבין למה לא אוהבים לעזור אחד לשני פה בע קשה לכם לעזור לי קצת תשלחו לי האימג' הבסיסי שניסיתם ואני אשים אותו דרך הכבל סיראלי.
יש לי שאלה אפשר לשים ABcom enigma ישירות ללא התקנת אינגמה בסיסית?
מה הבדל בין
ABcom enigma
וGemini-4.60-CubeCafe.200S
וEDG-Nemesis-4.4-CubeCafe.200S
השתגעתי עם כל הדברים האלה תסבירו לי קצת אולי כתוב בפורום ואני לא יודע ותעזרו לי בבקשההההההה למצוא את האינגמה הבסיסית או sf-team 1.09 או 1.08 תודה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אף אחד לא ישלח לך שום אימג וגם עזרה לא תקבל.

אם תמשיך לכתוב ככה אני אחסום אותך.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

למה שתחסום אני מבקש עזרה ואתה לא עוזר לי בכלל קיצור ישראל מה הבעיה לעזור לאנשים אני לא מבין אותכם אחי ביקשתי בשיטה יפה שתעדכן את האימג' הבסיסי מה אתה נופל עליי
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

תודה שעדכנת את המדריך של האימג' הבסיסי
השאלה פה אני יכול להעביר פה את הקובץ הזה serial_mutant200s_enigma_u_boot.bin
אחרי זה אני יכול להתקין את כל אימג שאני רוצה או חייב את הבסיסי?

צריכים קצת סבלנות עליי פשוט העברתי לממיר קובץ והוא כתב DONE לחצתי על אישור במחשב שהוא סיים וכתב COMPLET המכשיר נתקע על DONE ניתקתי אותו מהחשמל והחזרתי המכשיר עשה לי 8.8.8.8. המכשיר הלך לא הפלאש התבאסתי :( בגלל זה אני עצבני
תודה בכל זאת ואתה לא חייב להתעצבן סתם ישראל
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אחרי התקנת ה uboot אתה יכול להתקין ג'מיני 4.6
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

תודה רבה ישראל
אבל יש לי שאלה אחי באמת זה דבר שעיצבן אותי
אחרי שאני העברתי את הקובץ דרך FLASHTOOLS וכתב לי שהעברה הושלמה ובממיר כותב לי DONE פה בשלב זה אסור ללחוץ על ההודעה "ההעברה הושלמה" במחשב וללחוץ על פאור במכשיר או שזה לא משנה???
האם המכשיר יקח זמן מה עד שיידלק שאתה לוחץ על פאור או ישירות דולק כי פעם ראשונה עשיתי על אישור שכתב לי במחשב "ההעברה הושלמה" ולחצתי על פאור אבל הממיר לא הגיב נישאר תקוע על מילת DONE פשוט ניתקתי אותו מהחשמל והחזרתי יכול להיות שהמכשיר מעדכן את התוכנה או שלא?
רוצה לדעת איפה טעיתי שלא אטעה שינית :( פשוט רוצה מחר לדבר עם החברה שקניתי ממנו המכשיר שאשלח להם אותו המכשיר עדיין באחריות לא יודע אם יקבלו בכלל לסדר לי אותו בכלל קניתי את זה דרך האנטרנט אני מצטער על כל רגע שקניתי משם פשוט הייתי יכול לקנות ממקום אחר והם מרכיבים לי את האימג' לא יודע האם אפשר בכלל לבטל את ההזמנה הזאת או לא באסה גם פה שרפתי את המכשיר לך תדע.
יש לי שאלה מאוד חשובה אחרי התקנת הג'מיני 4.6 הוא פותח לי כל התחנות בתשלום או חייב לשים שם את הקובץ Ccam

תודה רבה על העזרה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

תשאל בצורה מסודרת אחרת קשה לענות לך.

לגבי טעינת אימג, צריך לחכות עד שהתהליך יסתיים ותקבל הודעה במחשב שהסתיים בהצלחה. בשלב הזה לחיצה על כפתור ההדלקה יאתחל את הממיר ואתה אמור לראות את המילה boot בתצוגה וזה לוקח דקה-שתיים עד שהמערכת תעלה.

ג'מיני לא פותח ערוצים סגורים ללא קובץ שיתוף ותוכנת שיתוף.
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

תודה רבה
אבל אחרי שאני מעדכן את התוכנה ג'מיני 4.6 אני יכול דרך התוכנה DCC לשים את קובץ השיתוף CCAM?
פשוט ראיתי בכמה פורומים שזה קובץ השיתוף של המכשיר מוטאנט , אז האם יכול לשים אותו וזה עובד או שלא?
בגלל זה אני רוצה את ההמצלה שלך את כבר מנוסה בזה...
ומאיפה אפשר להשיג כבל JTAG שעושה פלאש למכשיר אם קיבלתי חס וחלילה עוד פעם 8.8.8.8 ?
תודה רבה והמשך שבוע נעים :)
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אין מושג כזה "שזה קובץ השיתוף של המכשיר מוטאנט".

יש כמה תוכנות שיתוף ו cccam היא אחת מהם. את הקובץ אתה אמור לקבל מספק השיתוף שלך.

כבל JTAG אין לכל אחד, בדרך כלל רק למעבדות יש.
HADDAD_2009
חבר פורום
חבר פורום

אפשר לקנות ממישהו מפורום את הכבל הזה של JTAG ?
פשוט קשה לבנות אותו ראיתי התהליכים אבל קשה לבנות אותו באסה ומקווה שלא אהרוס אותו שנית כי התכנאי בשכונה שלי מבקש עליו 300 שקל עדיף שאני אעשה אותו

תודה ופורים שמח
שלח תגובה