עזרה חשובה בקשר למצלמת אבטחה

מדור לדיונים על כל הנושאים הקשורים בתקשורת באופן כללי, ספקי אינטרנט קווי וסלולרי, LTE, 4G ו 5G, VDSL, כבלים, סיבים אופטיים וטלפונים חכמים ומחשבים
שלח תגובה
7897
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7897 »

שלום רציתי לשאול בקשר למצלמה אבטחה שמתחברת לטלויזיה קטנה עם כבלים של rca עכשיו אני רוצה במקום שזה יתחבר לטלויזיה שזה יתחבר למחשב כדי להקליט מה צריך לעשות קודם כל איזה תוכנת הקלטה צריך והאם צריך הרדיסק גדול

כמו שידוע אי אפשר לצרוב יותר מ 4 ג'יגה (אלה אם יש בלו ריי) אז בהקלטה שזה לא יעבור את ה 4 ג'יגה לא הקלטה (האם יהיה אפשר לפצל לחקלים וכו' וכו' מקווה שברור !! ותודה רבה לעוזרים
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
7897
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7897 »

מאיפה ניתן לקנות את זה האם עדיף כרטיס או שזה לא משנה ?

ועוד משהו חשוב

הכבלים שיש לי

כי הכבלים שיש לי זה כבל אחד שחור שזה נותן מטח לטלויזיה הקטנה כדי שיעבוד ועוד קבל אדום שזה נותן מתח למצלמה כנראה כי רק אם הכבל האדום המצלמה כאילו עובד ואז צהוב ולבן rca שזה בטח מראה ומשמיעה !

אז השאלה אם זה יתאים לי

ועוד שאלה האם הכרטיסים האלה יתאימו לי

http://www.avermedia.com/avertv/Product ... spx?Id=426

ועוד שאלה חשובה מאוד האם צריך לזה מחשב מיוחד או שכל מחשב יכול להספיק וכפי שידוע לא בריא להשאיר את המחשב דולק 24 שעות כי זה יכול לשרןף כבלים !! אז מה ניתן לעשות
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

7897 @ 30/1/2009, 11:24 כתב: שלום רציתי לשאול בקשר למצלמה אבטחה שמתחברת לטלויזיה קטנה עם כבלים של rca עכשיו אני רוצה במקום שזה יתחבר לטלויזיה שזה יתחבר למחשב כדי להקליט מה צריך לעשות קודם כל איזה תוכנת הקלטה צריך והאם צריך הרדיסק גדול

כמו שידוע אי אפשר לצרוב יותר מ 4 ג'יגה (אלה אם יש בלו ריי) אז בהקלטה שזה לא יעבור את ה 4 ג'יגה לא הקלטה (האם יהיה אפשר לפצל לחקלים וכו' וכו' מקווה שברור !! ותודה רבה לעוזרים
7897 שבת שלום !!!
יש לי מצלמת וידאו שמצלמת את דלת הכניסה והמדרגות המובילות לדירה (אני גר בבינין 3 קומות ,בקומה 3)
אצלי הרכיב את המצלמה בעל מקצוע ,בעלה של האחינית שלי שהוא מנהל בחבר באזור אשדוד אשקלון והסביבה בחברת הבטחה מאוד גדולה .
המצלמה אצלי מחוברת לוידאו בכניסה המיועדת למצלמת ויאו מקדימע"י כבל שיוצא מהמצלמה לוידאו ושם הוא מפוצל ל2 חלק 1 נכנס למכשיר הוידאו וחלק שני לחשמל .
אני משתמש בקלטת וידאו של 4 שעות בקליטה במהירות L שזה מקליט יותר מי 8 שעות .
ואים יש לך כרטים TV שמאפשר לך לעביר ממכשיר הוידאו ויחד עם תוכנת עריכה סרטים פינוקול 9.3 אתה יכול לצרוב אפילו את החומר שהיקלטה לדיסק ללא שום בעיות, או לישמור את החומר כקובץ וידאו בתנאי שיש לך דיסק מספיק גדול .
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
7897
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7897 »

תראה אני צריך גם השתמשתי בוידאו אבל סיפור אחור לא חשוב

אני חושב שהיום עדיף כבר להשתמש דרך המחשב להקליט מה אתה אומר ?!

רק מה צריך לעשות האם צריך כרטיס dvr או שיש עוד אפשרות ?
שלח תגובה