שאלה לגבי Signal Quality בממיר MX-800 IQ

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
ofirbo
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ofirbo »

מה הסדר גודל שאמור להיות בSignal Quality בממיר זה?
כי המקסימום שהגעתי למשל עבור ערוץ 10 בעמוס היה באזור 75-80, אבל אני משתמש מתחיל אז אולי לא כיוונתי מספיק טוב

תודה
DM800 HD
1.0 H-H dish
צבי10
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי צבי10 »

שאלתי כאן במדור יומאטו לפני שבועיים שאלה דומה איך קורה שבממיר הנ"ל הסיגנל מראה עוצמה נמוכה לעומת הממיר השני שיש לי מדגם טופפילד שבו הסיגנל גבוה
זו היתה השאלה לאחר שגם עשיתי שינוי בממיר לקבלת תמונה חדה יותר:
"רמי תודה עזרת לי מאוד,גישרתי את הדיודה ואיכות התמונה השתפרה בצורה ניכרת עכשיו מה שנשאר לי זה לבדוק איך מעלים את עוצמת הקליטה בממיר כדי לא לקבל פריזים -גם זה כנראה פאק ביצור, הבעיה רק עם הממירים הנוכחיים מסידרת IQ".
וכאן התשובה של רמי שהוא לדעתי הגדול מכולם ואין חולקים על כך:
"זה לא בגלל הממיר. יש משהו בצלחת שבולם לך את הסיגנל,אני התקנתי מאות כאלו וגם שידרגתי ולא היתה בעיה
אפילו באחד מכל הממירים"
בינתיים העוצמה החלשה והפריזים מופיעים אצלי על הלווין 39E רק על מס' תחנות אוקראיניות ו MAD TV בולגריה.
בכל מקרה הקליטה של התחנות האוקראיניות בממיר טופפילד חלקה,בעוצמה גבוהה וללא פריזים.
אם יש לך קליטה טובה של הערוצים הישראלים אל תשנה את הכיוונים בצלחת או ב LNB גם אצלי הסיגנל דומה לזה שאצלך..
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

עוצמת הסיגנל והאיכות היא שונה ממיר לממיר, ואם היומטו מראה פחות סיגנל זה לא אומר שהממיר לא בסדר.

פשוט ככה כיוונו אותו מהתחלה בפס היצור
ofirbo
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ofirbo »

תודה לשניכם זה מה ששיערתי, שהכיול שלו לא נעשה כמו שצריך...
DM800 HD
1.0 H-H dish
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

לא מדוייק,דווקא הטופפילד הכי נדיב בסיגנל שהוא מראה ורוב הדגמים האחרים מראים פחות ממנו.אולי הבעיה של הטופילדים שאיתם קשה יותר למקסם את הכיוון אם מכוונים עם ממיר וטלויזיה,פשוט קופץ מהר מידי למקסימום.
שלח תגובה