כמה שאלות לגבי הממיר MUTANT 200S

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
invisble_man
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי invisble_man »

שלום לכולם!
אני חדש פה.. וגם בנושא של הממיר לוויני שיתופי.
עברתי על הפורום לפני שרשמתי את ההודעה... אם אולי אני אחזור על השאלות שנשאלו בעבר בפורום. אני שואל בגלל שלא הבנתי את התשובה.
השאלות הן:
1. לא הבנתי מה זה בדיוק נושא הTPS - אודה עם מישהו יכול לפרט קצת יותר.
2. לגבי נושא הimage. אני מבין שיש הרבה אימג'ים שמתלבשים על מערכת ההפעלה לינוקס שכבר מובנית.
השאלה שלי היא בעצם האם יש צורך לשנות את הגירסה של לינוקס שמקבלים עם המכשיר. או שזה רק נושא של מעיין פאצים שמתלבשים על הגירסה הקיימת?
בנוסף אודה אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר שנותן את כל האימג'ים הקיימים ונותן פירוט אליהם.
3. האם התקנת אימ'ג בצורה לא נכונה יכולה לגרום לבעיית חומרה בממיר או שפשוט מחזירים לfactory setting. וזה חוזר למצב הראשי?
4.כאשר אני רוצה לעשות סדר בממיר מבחינת ערוצים ישנו צורך בקובץ database . באיזה ספרייה הוא נמצא?

מודה לכם מראש על התשובות
שיהיה לכולכם חג שבועות שמח!!
invisble_man
ממיר Optibox Panthera HD
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

וואוו איזה סלט ירקות..

1. TPS זו חבילת ערוצים צרפתיים בלווין הוטבירד
2. IMAGE = מערכת לינוקס
3. בהחלט גורם נזק שדורש להחזיר לתיקון במעבדה
4. אין שום database, יש תוכנה לניהול ערוצים דרך המחשב.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
invisble_man
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי invisble_man »

טוב... אולי זה קצת סלט.... אבל אני מאמין שזה ככה בהתחלה.
יש לי רקע טכני... אני רק צריך קצת מידע בשביל ההתחלה... לינוקס תמיד לא הייתה הקטע שלי.
דבר ראשון תודה על התגובה המהירה.
אודה אם מישהו יכול לעזור לי להבין דבר נוסף
1.איזה תוכנות אני צריך בשביל לבצע את כל הפעולות שנדרשות לשידרוג הממיר וכן במידה ואני רוצה להתקין Image . כלומר מה התוכנות שמישהו שמתעסק עם הממיר צריך.
2. אם אני מתקין image כלשהו.ואני רואה שאני לא מרוצה ממנו. פשוט יש אפשרות להחזיר לfactory setting או שאני צריך להתקין את הimage המקורי באותו צורה שהתקנתי את הimage החדש?
3. לפני שאני מתחיל להתעסק בהתקנה של images אחרים הייתי מעוניין לקבל כמה טיפים כדי שלא יהיה מצב שאני אעשה נזק בלתי הפיך לממיר. בגדול אני יודע שזה כולה שינוי בתוכנה ולא אמור להיות בעיות עם זה. אבל בגלל שאני לא ממש מכיר טוב את הנושא של הממירים. אני שואל.
4.ישנה רשימת images כלשהי עם כל הפונקציות שלה.. כולל תמונות באיזשהו אתר שאני לא מכיר? אודה אם מישהו יכול לתת לי לינק

בתודה מראש
invisble_man
ממיר Optibox Panthera HD
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

בדביק למעלה יש הסבר מדויק איך להתקין אימג