התקנת EXCHANGE
-
- תותח על
אני מעוניין (אולי) להתקין אצלנו בחברה שרת EXCHANGE . כרגע יש כ 10 מחשבים שמחוברים לראוטר ברשת חלונות פשוטה, לכל אחד יש את ה אאוטלוק שלו.
הבעיה העיקרית היא לתת שירות אימייל לאנשים בחול או אנשים שרוצים לקרא איממיל ולהגיב מהבית - אז מתחילה בעיה של סינכרון המחשבים השונים ואני מבין ש EXCHANGE פותר את זה.
הראוטר מקבל IP סטטי מ ISP.
השאלות:
מה נחוץ (שרת ייעודי? איזו מערכת הפעלה? ) לפי מה שבדקתי התכנה עצמה עולה כ 800$.
האם ההתקנה מסובכת?
תודה למשיבים..
הבעיה העיקרית היא לתת שירות אימייל לאנשים בחול או אנשים שרוצים לקרא איממיל ולהגיב מהבית - אז מתחילה בעיה של סינכרון המחשבים השונים ואני מבין ש EXCHANGE פותר את זה.
הראוטר מקבל IP סטטי מ ISP.
השאלות:
מה נחוץ (שרת ייעודי? איזו מערכת הפעלה? ) לפי מה שבדקתי התכנה עצמה עולה כ 800$.
האם ההתקנה מסובכת?
תודה למשיבים..
המשפט הזה מיותר.
- nira
- אחלה חבר
-
- תותח על
-
- תותח על
יש לי במשרד שרת EXCHANGE 2003, לא קל להרים מערכת כזאת אם לא לומדים או יש רקע על המערכת, יש כל מיני הגדרות שצריך להגדיר כגון SMTP ו POP3 וכו וכו וכל אחד שונה מהשני
אני ממליץ לך http://www.petri.co.il/
אתר עם הסברים על התקנות של שרתים כולל שרתי דואר, במקרה ואין לך שרת ראשי בחברה ואתה לא רוצה לקנות מספר רב של רשיונת כולל רשיון למערכת ורשיון לשרת דואר, הייתי ממליץ לך ללכת על SBS2003 R2, או הרגיל, המערכת כוללת שרת שכולל גם שרת 2003 R2 וגם בתוכו שרת דואר, במהדורה המורחבת של SBS מקבלים גם ISA SERVER שהוא שרת FIREWALL שך מיקרוסופט
כמו כן יש אפשרות לגשת לשרת הדואר מכול מקום בעולם כולל טלפונים סלולרים תחת האופציה של OWA
OUTLOOK WEB ACCESS
כי WEB שנראה כמו OUTLOOK אבל תחת WEB, מכיל אותו דבר ואותו תקיות של המשתמש
במקום OUTLOOK, הופך להיות תחת WEB אחד לאחד
היום אני מתשמש בשרת דואר גם לשליחת הודעות ישירות לטלפונים הסלולרים שתומכים בPUSH, כל אימיל מגיע גם לטלפון שלי בחינם על ידי שרת הדואר, אופציה מחמדה.
אבל יש גם אופציות אחרות יותר זולות כגון OX OPEN EXCHANGE שיש גרסה בחינם וגרסת תשלום , והשרת הכי טוב לדעתי שנותן הכולל כולל שרת דואר, שרת WEB, VPN
והכול במערכת אחת היא SME SERVER, מערכת לאנשים בלי הרבה ידע , התקנה מדיסק לתוך דיסק קשיח שאחריו מלווה WIZARD שעוזר לך להתקין סביבת דואר חינם, נגישה מכל העולם וניתנת לניהול , עלות 0, עובד על לינוקס, משמש לי בחברה כשרת גיבוי דואר, עובד עד היום שנתיים ללא הפסקה, חוץ שיש בעיות באינטרנט
ממומלץ בחום
http://www.smeserver.org/
יא- למה הוצאת את השרת דואר כDMZ ???
אני ממליץ לך http://www.petri.co.il/
אתר עם הסברים על התקנות של שרתים כולל שרתי דואר, במקרה ואין לך שרת ראשי בחברה ואתה לא רוצה לקנות מספר רב של רשיונת כולל רשיון למערכת ורשיון לשרת דואר, הייתי ממליץ לך ללכת על SBS2003 R2, או הרגיל, המערכת כוללת שרת שכולל גם שרת 2003 R2 וגם בתוכו שרת דואר, במהדורה המורחבת של SBS מקבלים גם ISA SERVER שהוא שרת FIREWALL שך מיקרוסופט
כמו כן יש אפשרות לגשת לשרת הדואר מכול מקום בעולם כולל טלפונים סלולרים תחת האופציה של OWA
OUTLOOK WEB ACCESS
כי WEB שנראה כמו OUTLOOK אבל תחת WEB, מכיל אותו דבר ואותו תקיות של המשתמש
במקום OUTLOOK, הופך להיות תחת WEB אחד לאחד
היום אני מתשמש בשרת דואר גם לשליחת הודעות ישירות לטלפונים הסלולרים שתומכים בPUSH, כל אימיל מגיע גם לטלפון שלי בחינם על ידי שרת הדואר, אופציה מחמדה.
אבל יש גם אופציות אחרות יותר זולות כגון OX OPEN EXCHANGE שיש גרסה בחינם וגרסת תשלום , והשרת הכי טוב לדעתי שנותן הכולל כולל שרת דואר, שרת WEB, VPN
והכול במערכת אחת היא SME SERVER, מערכת לאנשים בלי הרבה ידע , התקנה מדיסק לתוך דיסק קשיח שאחריו מלווה WIZARD שעוזר לך להתקין סביבת דואר חינם, נגישה מכל העולם וניתנת לניהול , עלות 0, עובד על לינוקס, משמש לי בחברה כשרת גיבוי דואר, עובד עד היום שנתיים ללא הפסקה, חוץ שיש בעיות באינטרנט
ממומלץ בחום
http://www.smeserver.org/
יא- למה הוצאת את השרת דואר כDMZ ???
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

- nira
- אחלה חבר
-
- תותח על