דרימבוקס 500 ומחשב
-
- אחלה חבר
- mola10
- תותח על
-
- אחלה חבר
- pacooka
- תותח על
-
- אחלה חבר
-
- אחלה חבר
-
- אחלה חבר
במחשב רואים טוב. אבל זה לא פייר כי המסך קטן.
לצורך בדיקת האיכות ניסיתי לחבר את יציאת SVIDEO של הנייד לטלויזיה שבה אני צופה - LCD של SHARP וכך לראות את ההבדלים.
משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. כן רואה את מסך המחשב ותרגום אם יש אבל לא תמונה.
בסתם תמונות אין בעיה לצפות.
לא מבין בינתיים מה הבעיה. גם סרט וידאו לא רואים תמונה במחשב אלא רק את התרגום ומסגרת התמונה????
האירו את עיני בבקשה...
לצורך בדיקת האיכות ניסיתי לחבר את יציאת SVIDEO של הנייד לטלויזיה שבה אני צופה - LCD של SHARP וכך לראות את ההבדלים.
משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. כן רואה את מסך המחשב ותרגום אם יש אבל לא תמונה.
בסתם תמונות אין בעיה לצפות.
לא מבין בינתיים מה הבעיה. גם סרט וידאו לא רואים תמונה במחשב אלא רק את התרגום ומסגרת התמונה????
האירו את עיני בבקשה...
-
- אחלה חבר
גם זה הסתדר -כמובן שטות.
צריך היה להפסיק את תצוגת הוידאו על מסך המחשב הנייד.
ובאשר לדגרדציה-קיימת, קטנה לדעתי, ומתבטאת בעומק הצבע. נראה לי כי עם משחקים עם פרמטרי התצוגה של כרטיס המסך ניתן לשפר את המצב. בינתיים לא היתה לי מספיק מוטיבציה לכך ומסתפק ונהנה ממה שיש כרגע. מסתבר שגם עם תכנה זו ישנם קיטועים במחשב הנייד ורשת אלחוטית אבל הם מינוריים ונסבלים. לא הבחנתי בקיטועים עם מחשב שולחני המחובר חוטית לרשת אבל יתכן ולא צפיתי מספיק זמן.
משימה נוספת הסתיימה...
צריך היה להפסיק את תצוגת הוידאו על מסך המחשב הנייד.
ובאשר לדגרדציה-קיימת, קטנה לדעתי, ומתבטאת בעומק הצבע. נראה לי כי עם משחקים עם פרמטרי התצוגה של כרטיס המסך ניתן לשפר את המצב. בינתיים לא היתה לי מספיק מוטיבציה לכך ומסתפק ונהנה ממה שיש כרגע. מסתבר שגם עם תכנה זו ישנם קיטועים במחשב הנייד ורשת אלחוטית אבל הם מינוריים ונסבלים. לא הבחנתי בקיטועים עם מחשב שולחני המחובר חוטית לרשת אבל יתכן ולא צפיתי מספיק זמן.
משימה נוספת הסתיימה...
-
- חבר פורום
גם אני ניסיתי לצפות דרך מסך המחשב באמצעות כל מיני תוכנות וכל מיני שיטות כולל כרטיס טליויזיה אבל גיליתי שזה לא כל כך נוח, כל התהליך מסורבל בנוסף לזה שזמן התגובה של כרטיס הטליויזיה לא מי יודע מה.
בסוף קניתי מסך LCD WIDE 22 , מסך נחמד מאד במחיר מאד סביר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539694,00.html
המסך יכול להיות טליויזיה לכל דבר בזכות היציאות והחיבורים העשירים שבהם הוא מתהדר.
מחיר 1290 ש"ח KSP
את המסך שמתי ליד המחשב, מתאים מאד למי שרוצה לצפות בטליוזיה בעמדת העבודה שלו.
עכשיו אם אני רוצה להקליט יש לי תוכנה קטנה ונחמדה שנקראת NGrabLite שבאמצעותה ניתן להקליט מבלי לנצל משאבים מהמחשב - הקלטה ישירה מהרסיבר.
לדעתי זהו הפתרון האידיאלי אחרי התנסות עם כל מיני תוכנות צפייה / כרטיס טליויזיה ...
בסוף קניתי מסך LCD WIDE 22 , מסך נחמד מאד במחיר מאד סביר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539694,00.html
המסך יכול להיות טליויזיה לכל דבר בזכות היציאות והחיבורים העשירים שבהם הוא מתהדר.
מחיר 1290 ש"ח KSP
את המסך שמתי ליד המחשב, מתאים מאד למי שרוצה לצפות בטליוזיה בעמדת העבודה שלו.
עכשיו אם אני רוצה להקליט יש לי תוכנה קטנה ונחמדה שנקראת NGrabLite שבאמצעותה ניתן להקליט מבלי לנצל משאבים מהמחשב - הקלטה ישירה מהרסיבר.
לדעתי זהו הפתרון האידיאלי אחרי התנסות עם כל מיני תוכנות צפייה / כרטיס טליויזיה ...