ממיר טופפילד 6000 אם אפשר לעזור בבקשה
-
- חבר פורום
ערב טוב לכם אני לא מתמצא בכלל במה שקורה בממיר שלי, היום פתאום כל ערוצי לוין עמוס לא נראים על המסך, בספרון של הממיר לא מראים איך מכוונים ערוצים שנעלמים , אציין כי ברשותי ממיר כחצי שנה כך שלא היו בעיות עם קליטת הלוין הוטבירד ולא נילוס ולא עמוס
אם ישנה אפשרת לכוונני איך משחזריםאת ערוצי ישראל כיוון שהמתקין די מתעלם מהפצרותי להגיע ולטפל
אם ישנה אפשרת לכוונני איך משחזריםאת ערוצי ישראל כיוון שהמתקין די מתעלם מהפצרותי להגיע ולטפל
-
- חבר פורום
- eli
- תותח על
-
- חבר פורום
תודה על תשומת הלב , באמת לא צריך לקחת ללב אבל לא זכור לי שנגעתי בשום פונקציה פרט ל-
service search ושם כיוונתי לתדר 11127 במקום 11663 שהיה ואז נעלמו שאר התחנות הנקלטות מ"עמוס"
סליחה על בורותי אבל אם הי מדריך בעברית יתכן שהייתי יודע מה מותר ומה אסור ,
נקווה שהמתקין יתעשת על עצמו ויואיל לקחת אחריות על עבודתו,
שוב תודה על תשומת הלב והרצון לעזור![[כפיים] [כפיים]](./images/smilies/clap.gif)
service search ושם כיוונתי לתדר 11127 במקום 11663 שהיה ואז נעלמו שאר התחנות הנקלטות מ"עמוס"
סליחה על בורותי אבל אם הי מדריך בעברית יתכן שהייתי יודע מה מותר ומה אסור ,
נקווה שהמתקין יתעשת על עצמו ויואיל לקחת אחריות על עבודתו,
שוב תודה על תשומת הלב והרצון לעזור
![[כפיים] [כפיים]](./images/smilies/clap.gif)
-
- תותח על
קשה מרחוק להבין היכן הטעות בתפעול השלט והממיר.אבל הכל מתחיל ונגמר בהכרות עם כל ההגדרות של הממיר:סריקה אוטומטית,ידנית ,עריכה,הגדרות LNB ,וכו".
יש בפורום אנשים שמנסים לעזור,ואף אחד לא עושה לך את זה בעד תמורה כזו או אחרת כל עוד זה כרוך בהקלדה במחשב ,או שיחה בטלפון.
אם המתקין לא הסביר לך כראוי זה אולי לא בסדר, אבל אולי גם אם ניסה להסביר -לא הכל לומדים ברגע הראשון.
יש בפורום אנשים שמנסים לעזור,ואף אחד לא עושה לך את זה בעד תמורה כזו או אחרת כל עוד זה כרוך בהקלדה במחשב ,או שיחה בטלפון.
אם המתקין לא הסביר לך כראוי זה אולי לא בסדר, אבל אולי גם אם ניסה להסביר -לא הכל לומדים ברגע הראשון.

-
- חבר פורום
על כל פנים תודה , אם היית יכול לאמר לי אם יש ספר הדרכה בעברית כי יש לי באנגלית ולא כל כך ברור?
שאלה כללית האם ברגע שאני רוצה לכוון תחנה זה משפיע על כל הלוין? ואיך אם ניתן לסרוק מחדש את לויון עמוס ? כי הוטבירד וניילס עובדים פחות או יותר (כמה תחנות מהוטבירד הפסיקו כנראה לשדר)
אם תוכל להסביר לי בדיוק מה עלי לעשות אודה לך מאד
ערב נעים
שאלה כללית האם ברגע שאני רוצה לכוון תחנה זה משפיע על כל הלוין? ואיך אם ניתן לסרוק מחדש את לויון עמוס ? כי הוטבירד וניילס עובדים פחות או יותר (כמה תחנות מהוטבירד הפסיקו כנראה לשדר)
אם תוכל להסביר לי בדיוק מה עלי לעשות אודה לך מאד
ערב נעים
-
- חבר ותיק
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
- eli
- תותח על
-
- חבר פורום