כיצד "להעלים" ערוצים לא רצויים ?
-
- חבר פורום
שלום למומחים,
שאלה לגבי ניהול רשימת הערוצים בדרימון (DM500):
אני מתחבט בסוגיה כיצד להשאיר רק את הערוצים שיש סיכוי כלשהו שמישהו מבאי הביית ירצה לראות אי פעם. כיום רשימת הערוצים כוללת אלפי ערוצים, חלקם כלל אינם נפתחים אצלי (אין לי שיתוף וגם לא מתכוון שיהיה לנו בתקופה הקרובה), חלקם פשוט אינם מעניינים אותנו וכמובן קיימת מתקפת ערוצי הסקס...
מחפש רעיונות פרקטיים מנסיונכם.
לגבי ערוצי הסקס, למשל, אני נועל (parent lock) כל פעם שאני נתקל באחד כזה וגם מסמן שלא יוצגו כלל ערוצים נעולים. אם אני מניח שלא תעשה כל פעולה "לפרוץ" את הנעילות, או לשחררן בצורה פשוטה אחרת (ויש בשפע, במיוחד אם מחוברים לרשת הבייתית) - האם פתרון זה מבטיח שקט בנושא זה?
האם אתם נוקטים בטקטיקות נוספות לגבי שאר מגוון הערוצים שאינם מעניינים אתכם? אשמח לשמוע וללמוד.
תודה מראש,
ארז
שאלה לגבי ניהול רשימת הערוצים בדרימון (DM500):
אני מתחבט בסוגיה כיצד להשאיר רק את הערוצים שיש סיכוי כלשהו שמישהו מבאי הביית ירצה לראות אי פעם. כיום רשימת הערוצים כוללת אלפי ערוצים, חלקם כלל אינם נפתחים אצלי (אין לי שיתוף וגם לא מתכוון שיהיה לנו בתקופה הקרובה), חלקם פשוט אינם מעניינים אותנו וכמובן קיימת מתקפת ערוצי הסקס...
מחפש רעיונות פרקטיים מנסיונכם.
לגבי ערוצי הסקס, למשל, אני נועל (parent lock) כל פעם שאני נתקל באחד כזה וגם מסמן שלא יוצגו כלל ערוצים נעולים. אם אני מניח שלא תעשה כל פעולה "לפרוץ" את הנעילות, או לשחררן בצורה פשוטה אחרת (ויש בשפע, במיוחד אם מחוברים לרשת הבייתית) - האם פתרון זה מבטיח שקט בנושא זה?
האם אתם נוקטים בטקטיקות נוספות לגבי שאר מגוון הערוצים שאינם מעניינים אתכם? אשמח לשמוע וללמוד.
תודה מראש,
ארז
- IttaiM
- תותח על
תיצור בוקטים.
בבוקטים תרכז את הערוצים שבני המשפחה מעוניינים לצפות.
כך בני המשפחה ישוטטו בין הבוקטים.
אצלי למשל יש בוקט מרכזי (הערוצים הכי נצפים), ילדים, ספורט, טבע, מוסיקה, סרטים, צרפתית...
לפי מקורות זרים,
יש כאלו שיוצרים בוקט לערוצי טבע על רביית בני אדם, ונועלים את הבוקט הנ"ל.
בבוקטים תרכז את הערוצים שבני המשפחה מעוניינים לצפות.
כך בני המשפחה ישוטטו בין הבוקטים.
אצלי למשל יש בוקט מרכזי (הערוצים הכי נצפים), ילדים, ספורט, טבע, מוסיקה, סרטים, צרפתית...
לפי מקורות זרים,
יש כאלו שיוצרים בוקט לערוצי טבע על רביית בני אדם, ונועלים את הבוקט הנ"ל.
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
- חבר פורום
- amir777
- תותח על
-
- תותח על
- pacooka
- תותח על
-
- תותח על
- amir777