IRDETO 2 המשך

מדור זה מיועד לאיחסון כתבות ומאמרים שהועלו על ידי אנשי הפורום על מנת שיהיה קל לאתר ולקרוא.
המדור אינו מיועד לשאלות או לבקשות לתגובה, לשם כך יש להשתמש במדור בנושא המבוקש.
סמל אישי של משתמש
Zacky

IRDETO 2 המשך

שליחה על ידי Zacky »

שלום

אז הנה זה....

קודם כל אני רוצה להבהיר שהשיטה לא נפרצה,מה שחדש הוא שיש תוכנה שמאפשרת למספר רב של משתמשים להתחבר לכרטיס מקורי אחד ולפתוח ערוצים מקודדים בארדיטו2,ומכאן השם "שיתוף כרטיס",השיטה בדוקה ועובדת וכמו שאמרתי כבר בכמה פורומים ובמיוחד בפורומים הערבים חוגגים על זה,ואני חשבתי לעצמי למה שגם אנחנו לא נשתתף בחגיגה ???

קודם כל,מה צריך-

1-תוכנה שנקראת Irdeto client

2-מחשב מחובר לאינטרנט ודולק

3-כרטיס סיזון אינטרפס שמחובר למחשב+מקלט עם קאם ארדיטו או כרטיס לוויני למחשב,אני יודע שהסקאי סטאר בטוח עובד בקשר ל-twinhan צריך עדיין לברר.

איך זה עובד ???

אני אסביר פה בפשטות ולא אשתמש במונחים מקצועיים כדי שכולם יבינו :D

בעל כרטיס ארדיטו2 מקורי שרוצה לשתף אחרים בכרטיס שלו יכול לעשות זאת עם מכשיר שנקרה פוניקס אינטרפס,נא לא להיבהל מהשם...זה עולה רק עשרות בודדות של שקלים :D ,תפקידו של המכשיר הנ"ל הוא לחבר את הכרטיס המקורי למחשב ומשם כמובן לכל הרשת.

אז אחרי שבעל הכרטיס המקורי מחבר את הכרטיס שלו למחשב הוא פותח שרת FTP שאליו הוא מעלה דרך התוכנה Irdeti client את נתוני הכרטיס המקורי שלו,כמובן שאחרי שהכרטיס עלה לשרת כל אחד שמחובר לאינטרנט יכול להתחבר אל אותו שרת ולהוריד אותם,כל אחד שיש לו את סיסמאת ההיתחברות לשרת כמובן :D

אז העלנו את הכרטיס לשרת וחילקנו את הסיסמא לחברים שלנו שאנחנו רוצים לשתף מה הלאה ???

אז...אחרי שקיבלת את סיסמאת ההיתחברות לשרת אתה משתמש באותה תוכנה ומתחבר אל השרת,אחרי שהתחברת לשרת אתה מקבל הודעה שאתה מחובר לשרת ומקבל את נתוני הכרטיס...מה שאומר שהכרטיס המקורי "נמצא" כבר במחשב שלך,הנה התמונה שאתה מקבל כשאתה מתחבר לשרת

תמונה

נא לשים לב לחלק שמסומן ב-9,זה מראה שקיבלנו את נתוני הכרטיס.

התחברנו מה הלאה ???

מה שנשאר הוא רק להשתמש בכרטיס בחדש שקיבלנו :D ,יש 2 דרכים-

1-אם יש לנו כרטיס סיזון ומקלט עם קאם ארדיטו פשוט לשים את הכרטיס בתוך הקאם ולהעביר לערוץ המבוקש וזה יפתח :D

2-אם יש לכם כרטיס לווין יש פלאג-אין מיוחד שיאפשר לכם לפתוח את התחנה דרך ה-progdvb או ה-mytheater .

שוב זה עובד,השימוש הוא די פשוט והוא עוד יותר פשוט עם התפתחות הנושא,הרחבה והסברים מפורטים בשימוש בתוכנה החדשה יובאו בימים הקרובים.

M8M8 שלנו הציע שנערוך ניסוי כאן אצלנו ולבדוק בעצמנו איך זה בדיוק עובד,אז אני מקווה שנצליח לארגן ניסוי כזה,ומאחר ו-m8m8 הוא מספר 1 בנושא אני מקווה שהוא יסכים להיות ראש הצוות,יהיה מעניין לבדוק את זה.

כמובן שבעקבות החידוש הזה יהיו סרברים שיקומו ויאפשרו גישה לכרטיסים מקוריים מאחר ואי אפשר לעלות על הכרטיס המקורי דרך הסרבר,כלומר לא ניתן לזהות את הכרטיס דרך הסרבר.

אבל.....י א הציע הצעה שנראה לי תהיה מקובלת על רובנו....למה שאנחנו לא נקים סרבר כזה לפורום???

הכוונה שנתארגן כמה חברים ונרכוש כמה כרטיסים חוקיים,כמובן שלערוצי סקס :D לדוגמא SCT סקס ויו ועוד ערוץ סקס נוטף זימה :wink: ,הבתי שמנוי שנתי עולה בסביבות ה-700 ש"ח אז 3 כרטיסים עולים כ-2100 ש"ח מה שאומר שעם 21 חברים שמשלמי כל אחד 100 ש"ח ניתן לרכוש 3 כרטיסים מקוריים וכולם יוכלו לפתוח את 3 הערוצים,לא יודע אם זה יצה לפועל אבל זה רעיון נחמד ואני מציע שנקרא לו-"מבצע חרמן".....והסלוגן-"מבצע חרמן לפורום חרמן" :D סתאאאאאאאם

יש לציין שיכול להיות שניתן יהיה לשתף את הכרטיס דרך ה-ICQ כלומר לא צריך סרבר רק להתחבר דרך ה-ICQ ואז זה יהיה הרבה יותר קל.

זהו......זה היה ארוך,תגיבו בבקשה תגידו מה אתם חושבים תתנו הצעות כל תגובה תתקבל בברכה.

להתראות
סמל אישי של משתמש
איש המציאות
אחלה חבר
אחלה חבר

נישמע נחמד מאד ,

שליחה על ידי איש המציאות »

ואני מוכן להשתתף וגם להשקיע אם צריך ...

אבל , קודם - מישהו ראה את זה באמת פועל , או שזה הכל עדיין בגדר שמועות ?

אמיר.
my collection so far :
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

עובד,מילה שלי :wink:
ג'ק
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ג'ק »

קודם כל אני נגד לשלם. המטרה זה לראות חינם ולא לשלם מעט :)

חוץ מזה, האם זה אומר שלא ניתן לראות את ערוצי ה-PPV? ?

בכל מקרה, טוב לדעת שיש התפתחות בנושא הארדטו 2, אם יהיה ניסוי אני אשמח להצטרף, אני רק מקווה שיהיה לי זמן.

ותודה זכי על כל האינפורמציה!
m8m8
תותח על
תותח על
Been thanked: 5 פעמים

10 ינואר 2004

שליחה על ידי m8m8 »

תודה לזכי עבור ההסבר

דבר שלישי יש עוד דרך לראות עם מקלט DEREMBOX MODEL 7000S

היום 10 ינואר 2004 אהיה ניסוי באחד אתרים באירופה

לגבי SCT

עוד הצעה

לפתוח שרת FTP משלנו עבור הפורום שלנו

היעבוד עם כרטיס SKY STAR או SEASONS אוו DERAMBOX

התוכנה IRDETO CARD SHARING יכולה להכיל עד 100 מישתתפים

בי
סמל אישי של משתמש
משה גמ
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

אני מוכן להשקיע.אפילו 3 כרטיסים .

שליחה על ידי משה גמ »

שונים.אחד סקס ועוד מה שתחליטו.קדימה.אני בטלפון 053997480 מוכן כבר לקנות.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

נעם,

כמובן שהשידור לא עובר דרך האינטרנט אלא רק המפתחות הפעילים כרגע. מדובר בכמות נתונים קטנה מאד.

לדעתי זה כנראה יתפתח גם לכיוון הסקה 2 וויא 2 וכך הלאה.

הקליטה עצמה מתבצעת דרך הצלחת הפרטית של כל אחד והממיר הפרטי של כל אחד. אלא שבמקום להכניס כרטיס חוקי לקאם או FUN מכניסים את הסיסון ומחברים אותו למחשב. למי שיש SS2 אז לא יהיה צורך בסיסון אלא בפלגין שיחכה את הפעולה ויספק את הסופטקאם.

לא מדובר בתמונת ראי של הכרטיס, אלא בשכפול הדו-שיח שנעשה בין הקאם והכרטיס המקורי.

תאר לעצמך שיש לך קאם וכרטיס חוקי, אתה מתכוונן לערוץ מקודד והקאם צריך לפתוח את הקידוד. הוא מעביר מידע לכרטיס ומחכה שהכרטיס יחזיר מפתח ואז אם המפתח חוקי הקאם פותח את הקידוד.

עכשיו, יש אצלך ממיר וקאם אבל במקום כרטיס יש לך סיסון שמחובר למחשב. הקאם מעביר לסיסון מידע שמגיע לתוכנה במחשב שמדמה פעולה של כרטיס כך שהקאם חושב שמחובר אליו כרטיס חוקי והתוכנה במקום להפעיל אלגוריתם מסובך של ארדטו2, פונה אל השרת ומעבירה אליו את המידע מהקאם שלך והשרת מחזיר את המפתח הנוכחי (ה PK) אל המחשב שלך שמחזיר אל זה לקאם שלך וזה מאושר ופותח לך את התמונה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
משה גמ
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

בעברית פשוטה.לא רחוק היום שיוכלו לראות את יס.

שליחה על ידי משה גמ »

:lol:
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

משה,

ביס אנחנו לא מתעסקים!!!
martinez
חבר פורום
חבר פורום

זהו יום הסטורי!

שליחה על ידי martinez »

זהו יום הסטורי! זו תחילת הקריסה של כל ההצפנות! אילו היו לי מניות בחברת כבלים או חבילת שידורים מלווין הייתי מוכר אותן היום. הללויה!
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

CABO777,

רוצה לעשות ניסוי על הכרטיס שלך?
amego
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי amego »

יא ו זכי

חבל שאתם מבזבזים זמן כול עוד יש לכם כרטיס סיזון

אין שום בעיה לפעיל את זה .

זכי ויא תלכו על זה אני מרגיש שתצליחו .

חבל שין לי את הכרטיס היתי עושה את זה עכשב

:) :) :) :)
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

can you put a link to the files? cant see the need for everyone to register at that other board

to Noam4: I suggest you stop talking about commercial use of this hobby, and especially not Yes. this thing should be banned in the board if you dont want to find yourself one day in trouble. As long as this thing is kept as a hobby for us, private people, its ok
ג'ק
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ג'ק »

ואי, חכיתי לרגע הזה כ'כ הרבה זמן. אני זוכר שהייתי חוגג על נובה בארדטו 1, זה היה לפני שנתיים לפחות. מאז כבר איבדתי תקווה, האם יכול להיות שסופסוף קורה משהו?

בואו נגיד, שהפורום החדש פתח את צעדיו ברגל ימין.

אגב, הסקאי סטאר שלי עדיין לא הגיע, אבל SEASON INTERFACES יש לי בשפע!

אני רוצה להשתתף בניסוני, רוצה להשתתף בניסוי, רוצה להשתתף בניסוי!
ג'ק
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ג'ק »

דיברתי עם כמה חברים ישנים ומתברר כי:

כבר חודשים עושים את ה-SHARING עם CONAX וזה עובד מצוין.

הדבר אפשרי לא רק עם ארדטו2, אלא גם עם סקה2, וויא 2. (למרות שהם לא ניסו הם אמרו שהם שמעו בלה בלה בלה...).

בנוגע לPPV - יש כרטיסים חוקיים שבהם אפשר לראות גם את כל ה-PPV.

אבל יש בעיה, לא קל למצוא IP להתחבר אליו...
שלח תגובה