אז הנה זה....
קודם כל אני רוצה להבהיר שהשיטה לא נפרצה,מה שחדש הוא שיש תוכנה שמאפשרת למספר רב של משתמשים להתחבר לכרטיס מקורי אחד ולפתוח ערוצים מקודדים בארדיטו2,ומכאן השם "שיתוף כרטיס",השיטה בדוקה ועובדת וכמו שאמרתי כבר בכמה פורומים ובמיוחד בפורומים הערבים חוגגים על זה,ואני חשבתי לעצמי למה שגם אנחנו לא נשתתף בחגיגה ???
קודם כל,מה צריך-
1-תוכנה שנקראת Irdeto client
2-מחשב מחובר לאינטרנט ודולק
3-כרטיס סיזון אינטרפס שמחובר למחשב+מקלט עם קאם ארדיטו או כרטיס לוויני למחשב,אני יודע שהסקאי סטאר בטוח עובד בקשר ל-twinhan צריך עדיין לברר.
איך זה עובד ???
אני אסביר פה בפשטות ולא אשתמש במונחים מקצועיים כדי שכולם יבינו

בעל כרטיס ארדיטו2 מקורי שרוצה לשתף אחרים בכרטיס שלו יכול לעשות זאת עם מכשיר שנקרה פוניקס אינטרפס,נא לא להיבהל מהשם...זה עולה רק עשרות בודדות של שקלים

אז אחרי שבעל הכרטיס המקורי מחבר את הכרטיס שלו למחשב הוא פותח שרת FTP שאליו הוא מעלה דרך התוכנה Irdeti client את נתוני הכרטיס המקורי שלו,כמובן שאחרי שהכרטיס עלה לשרת כל אחד שמחובר לאינטרנט יכול להתחבר אל אותו שרת ולהוריד אותם,כל אחד שיש לו את סיסמאת ההיתחברות לשרת כמובן

אז העלנו את הכרטיס לשרת וחילקנו את הסיסמא לחברים שלנו שאנחנו רוצים לשתף מה הלאה ???
אז...אחרי שקיבלת את סיסמאת ההיתחברות לשרת אתה משתמש באותה תוכנה ומתחבר אל השרת,אחרי שהתחברת לשרת אתה מקבל הודעה שאתה מחובר לשרת ומקבל את נתוני הכרטיס...מה שאומר שהכרטיס המקורי "נמצא" כבר במחשב שלך,הנה התמונה שאתה מקבל כשאתה מתחבר לשרת

נא לשים לב לחלק שמסומן ב-9,זה מראה שקיבלנו את נתוני הכרטיס.
התחברנו מה הלאה ???
מה שנשאר הוא רק להשתמש בכרטיס בחדש שקיבלנו

1-אם יש לנו כרטיס סיזון ומקלט עם קאם ארדיטו פשוט לשים את הכרטיס בתוך הקאם ולהעביר לערוץ המבוקש וזה יפתח

2-אם יש לכם כרטיס לווין יש פלאג-אין מיוחד שיאפשר לכם לפתוח את התחנה דרך ה-progdvb או ה-mytheater .
שוב זה עובד,השימוש הוא די פשוט והוא עוד יותר פשוט עם התפתחות הנושא,הרחבה והסברים מפורטים בשימוש בתוכנה החדשה יובאו בימים הקרובים.
M8M8 שלנו הציע שנערוך ניסוי כאן אצלנו ולבדוק בעצמנו איך זה בדיוק עובד,אז אני מקווה שנצליח לארגן ניסוי כזה,ומאחר ו-m8m8 הוא מספר 1 בנושא אני מקווה שהוא יסכים להיות ראש הצוות,יהיה מעניין לבדוק את זה.
כמובן שבעקבות החידוש הזה יהיו סרברים שיקומו ויאפשרו גישה לכרטיסים מקוריים מאחר ואי אפשר לעלות על הכרטיס המקורי דרך הסרבר,כלומר לא ניתן לזהות את הכרטיס דרך הסרבר.
אבל.....י א הציע הצעה שנראה לי תהיה מקובלת על רובנו....למה שאנחנו לא נקים סרבר כזה לפורום???
הכוונה שנתארגן כמה חברים ונרכוש כמה כרטיסים חוקיים,כמובן שלערוצי סקס

יש לציין שיכול להיות שניתן יהיה לשתף את הכרטיס דרך ה-ICQ כלומר לא צריך סרבר רק להתחבר דרך ה-ICQ ואז זה יהיה הרבה יותר קל.
זהו......זה היה ארוך,תגיבו בבקשה תגידו מה אתם חושבים תתנו הצעות כל תגובה תתקבל בברכה.
להתראות