כבל RS232 לנייד

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
shalomco
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי shalomco »

האם כבל RS232 שיש לו יציאה של USB מתאיפ להעברת נתונים בין המחשב לממיר
כי יש לי נייד של לנובו ואין לי יציאה של RS232 ובדקתי לגבי סוגים של כבלים וראיתי שקיים סןג כזה של כבל מצד אחד 9 פינים טורי ומצד שני USB

השאלה שלי אם זה יעבוד

תודה לכל העוזרים
yanivasy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yanivasy »

השתמשתי בממיר כזה (USB->RS232) למטרה אחרת והוא עבד בלי בעיות.
כך שכנראה הוא יעבוד גם במקרה של הממיר.
עולה כ- 60 ש"ח.
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

אני מעדכן את הטופפילד שלי בעזרת ממיר כזה. תעשה חיפוש ב-ZAP על המילים "USB TO SERIAL", ותמצא מספיק אפשרויות. אני קניתי אחד במחיר של פחות מ-50 ש"ח.
זכור שבנוסף אתה צריך כבל NULL-MODEM, שזה כבל סיראלי מוצלב (נקבה-נקבה). את זה היה לי קשה יותר למצוא.
simizhaks
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי simizhaks »

http://www.cable.co.il/sg_product~270130~38~0.htm#

קניתי מהם את הכבל עובד מצויין
shalomco
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי shalomco »

nirz @ 13/1/2008, 09:05 כתב: אני מעדכן את הטופפילד שלי בעזרת ממיר כזה. תעשה חיפוש ב-ZAP על המילים "USB TO SERIAL", ותמצא מספיק אפשרויות. אני קניתי אחד במחיר של פחות מ-50 ש"ח.
זכור שבנוסף אתה צריך כבל NULL-MODEM, שזה כבל סיראלי מוצלב (נקבה-נקבה). את זה היה לי קשה יותר למצוא.
אם אני משתמש בכבל RS232\USB אז למה צריך את הכבל השני NULL MODEM מוצלב
ןאם כן אז איך אני מחבר אותו כי במחשב שלי אין לי יציאה טורית רק USB בשביל זה שאלתי בתחילת השרשור מה יעזור לי כבל אם אין לי כניסה בשבילו
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

אתה צריך לחבר את ממיר ליציאת סיראלית במחשב בעזרת כבל NULL MODEM. אם אין לך יציאה כזו במחשב, הדרך "להשיג" אותה היא ע"י כבל USB TO SERIAL, שמצד אחד מתחבר ליציאת USB במחשב ומצד שני יש לו שקע (זכר) סריאלי.
הכבל NULL MODEM הוא בעל שתי חיבורי נקבה.
שלח תגובה