משהו חביב לסוף השבוע=
- משה גמ
- תותח על
- יצירת קשר:
משהו חביב לסוף השבוע=
ילד בן 16 מבקש מאביו 200 ש"ח, האבא מסכים לתת לו את הכסף, אך שואל אותו, "לשם מה אתה זקוק לסכום הזה?"
הבן מסרב לענות לו ויוצא לרחוב ואילו אביו שכל העניין נראה לו קצת חשוד מחליט לעקוב אחריו.
הולך לו הבן להנאתו ברחוב ופוגש בנערת ליווי, לאחר שהם סוגרים על מחיר של 200 ש"ח, הם ניגשים למלאכה מאחורי אחד השיחים.
הילד בן ה 16 שכנראה התברך באיבר בעל מימדים גדולים במיוחד גרם לנערה הנאה רבה.
"יו איזה כיף, איך אני נהנית, דחוף לי עוד ס"מ אחד והזיון בחינם", הילד שקיבל מוטיבציה מילא את בקשתה והמשיך במלוא המרץ.
"יו אתה מדהים, עוד ס"מ אחד ואני לוקחת אותך איתי לאילת על חשבוני", הילד ממשיך ואף מגביר את הקצב.
"יו אלוהים, אני כמעט גומרת, עוד ס"מ אחד ואני קונה לך אוטו."
כששמע זאת הילד עצר לרגע ואמר בקול, "רגע אבל אין לי רשיון."
ואז הרגיש בעיטה בתחת ושמע את קולו של אביו אומר, "תדחוף אידיוט אני אנהג..."
הבן מסרב לענות לו ויוצא לרחוב ואילו אביו שכל העניין נראה לו קצת חשוד מחליט לעקוב אחריו.
הולך לו הבן להנאתו ברחוב ופוגש בנערת ליווי, לאחר שהם סוגרים על מחיר של 200 ש"ח, הם ניגשים למלאכה מאחורי אחד השיחים.
הילד בן ה 16 שכנראה התברך באיבר בעל מימדים גדולים במיוחד גרם לנערה הנאה רבה.
"יו איזה כיף, איך אני נהנית, דחוף לי עוד ס"מ אחד והזיון בחינם", הילד שקיבל מוטיבציה מילא את בקשתה והמשיך במלוא המרץ.
"יו אתה מדהים, עוד ס"מ אחד ואני לוקחת אותך איתי לאילת על חשבוני", הילד ממשיך ואף מגביר את הקצב.
"יו אלוהים, אני כמעט גומרת, עוד ס"מ אחד ואני קונה לך אוטו."
כששמע זאת הילד עצר לרגע ואמר בקול, "רגע אבל אין לי רשיון."
ואז הרגיש בעיטה בתחת ושמע את קולו של אביו אומר, "תדחוף אידיוט אני אנהג..."
-
- חבר ותיק
-
- חבר ותיק
גברת מגונדרת נכנסת לסוכנות הרכב "יגואר" היא מסתכלת סביבה וכשרואה את הרכב המושלם היא ניגשת לבדוק אותו כשהיא מתכופפת לבדוק את ריפודי העור משתחרר לה פלוץ רעשני במיוחד נבוכה מאוד היא מסתכלת ימינה ושמאלה כדי לבדוק שאף אחד מבין סוכני המכירות לא שמע את הפאדיחה
סוכן מכירות- "שלום גבירתי איך אוכל לעזור לך"?
באי נוחות מסויימת היא שואלת- "מה מחירו של הרכב הנחמד הזה?"
סוכן המכירות-"גבירתי אם הפלצת שרק נגעת בו כשתשמעי את המחיר תחרבני גם".........
סוכן מכירות- "שלום גבירתי איך אוכל לעזור לך"?
באי נוחות מסויימת היא שואלת- "מה מחירו של הרכב הנחמד הזה?"
סוכן המכירות-"גבירתי אם הפלצת שרק נגעת בו כשתשמעי את המחיר תחרבני גם".........
-
- חבר ותיק
אם נמשיך ברוח הבדיחה הקודמת
ביפן מחנכים את האשה לשרת נאמנה את הבעל ולשמור על גינונים - אשה אחת לאחר ליל כלולות סוער במיוחד,קמה בבוקר ורואה שכל החדר הפוך,איך שהיא מתכופפת להרים את הבגדים מהריצפה,ניפלט לה נאד אדיר,כולה אחוזת בהלה הרכינה את ראשה בפני הבעל - חור מקדימה כל כך נהנה בלילה שחור מאחורה אומר תודה...
ביפן מחנכים את האשה לשרת נאמנה את הבעל ולשמור על גינונים - אשה אחת לאחר ליל כלולות סוער במיוחד,קמה בבוקר ורואה שכל החדר הפוך,איך שהיא מתכופפת להרים את הבגדים מהריצפה,ניפלט לה נאד אדיר,כולה אחוזת בהלה הרכינה את ראשה בפני הבעל - חור מקדימה כל כך נהנה בלילה שחור מאחורה אומר תודה...
החיים הטובים עולים ביוקר,יש זולים יותר אך אלו לא חיים...
-
- חבר ותיק
3 גברים מגיעים לגן-עדן ומתייצבים בפני השומר ששואל את הראשון - כמה פעמים בגדת באשתך - 5 פעמים,עונה לו הגבר הראשון- אוקיי,אתה יכול להכנס אבל תקבל רק "פיאט". ניכנס השני - אותה שאלה - פעמיים,עונה לו הגבר השני - אוקיי,תיכנס ואתה מקבל מכונית "וולבו". ניכנס השלישי, אני אף פעם לא בגדתי באשתי - יפה אומר לו השומר,אתה מקבל מכונית "פורש". למחרת פוגש אותו השומר ורואה שהוא בוכה,שואל אותו - מה,לא טוב לך עם ה"פורש" ?! - לא, עונה לו הגבר ,פשוט ראיתי את אישתי והיא נוסעת על אופניים...
-
- חבר ותיק
מנתח גופות לאחר המוות ,מקבל יום אחד את גופתו של ה"גבר" בעיירה -מר שוורץ,איך שהוא פותח את הארון הוא מסתכל ישר על הזיין הענק שלו,כולו ניפעם הוא אומר לעצמו,שזיין כזה חבל לקבור,בו במקום הוא חותך אותו שם בצינצנת ומחליט להראות אותו לאשתו .כמו שהוא מגיע הביתה,הוא צועק לאשתו -תראי מה הבאתי לך - מסתכלת אשתו וצועקת - אוי מר שוורץ ניפטר...
-
- תותח על