אזהרה לגבי קאם מטריקס
- rolibark
- אחלה חבר

- rolibark
- אחלה חבר

אתה צודק בשתי הטענות
וכן - זה מה ש SATBOY ענו לקריאת ה SUPPORT שלי.
ישנם מקרים של קבצים מזוייפים שגורמים לחימום ייתר של ה CAM ואז צריך לחכות (או לשים אותו ב פריזר בתוך שקית ניילון אטומה - זו לא בדיחה) - ואז לפני שהוא מתחמם ניתן לצרוב לו את ה FIRMWARE המקורי.
וכן - הספק מסוגל לפרק את ה FLASH מה CAM ולבדוק במעבדה עם מכשור מיוחד את תוכן ה FLASH....(בתנאי, כמובן, שהתקלה היא לא ב FLASH עצמו)
וכן - זה מה ש SATBOY ענו לקריאת ה SUPPORT שלי.
ישנם מקרים של קבצים מזוייפים שגורמים לחימום ייתר של ה CAM ואז צריך לחכות (או לשים אותו ב פריזר בתוך שקית ניילון אטומה - זו לא בדיחה) - ואז לפני שהוא מתחמם ניתן לצרוב לו את ה FIRMWARE המקורי.
וכן - הספק מסוגל לפרק את ה FLASH מה CAM ולבדוק במעבדה עם מכשור מיוחד את תוכן ה FLASH....(בתנאי, כמובן, שהתקלה היא לא ב FLASH עצמו)
- rolibark
- אחלה חבר

- rolibark
- אחלה חבר

תראה - זה תלוי בלקוח.
אני למשל הצלחתי לצרוב את MR 1.08 לתוך ה MATRIX RELOADED (עם CAS2) - אבל לא הצלחתי
לבצע VERIFY
שלחתי תלונה ל SATBOY בדרישה להחלפה. הם ענו: "אין בעיה אחרי שנוודא שיש לך ב CAM צרוב FIRMWARE האורגינלי - אם נמצא שאין שם אזי ה CAM שלך איבד אחריות..."
אצלי יש בעיה רק של VERIFY - ואני כן יכול (כנראה) לצרוב לתוכו. אבל אין לי את ה FIRMWARE האורגינלי לצרוב בחזרה.
אז מה אני עושה ? לי יש בעיה של אחריות שכנראה פקעה ...
אבל ייתכן מאד ולקוח אחר היה מתעקש - עד הליכים משפטיים....
אני למשל הצלחתי לצרוב את MR 1.08 לתוך ה MATRIX RELOADED (עם CAS2) - אבל לא הצלחתי
לבצע VERIFY
שלחתי תלונה ל SATBOY בדרישה להחלפה. הם ענו: "אין בעיה אחרי שנוודא שיש לך ב CAM צרוב FIRMWARE האורגינלי - אם נמצא שאין שם אזי ה CAM שלך איבד אחריות..."
אצלי יש בעיה רק של VERIFY - ואני כן יכול (כנראה) לצרוב לתוכו. אבל אין לי את ה FIRMWARE האורגינלי לצרוב בחזרה.
אז מה אני עושה ? לי יש בעיה של אחריות שכנראה פקעה ...
אבל ייתכן מאד ולקוח אחר היה מתעקש - עד הליכים משפטיים....
- rolibark
- אחלה חבר

א. כן - תנאי האחריות מציינים זאת במפורש
ב. יש אתר אחד כזה - אבל יש כמה אפשרויות ל FW אורגינלי - ואני לא יודע איזה היה (כנראה UCAS 3.0 אבל אני לא בטוח....)
בקיצור - צריך לשמור (או לעשות DUMP) של ה FW האורגינלי לפני שנחפזים לצרוב אחר...
הנה כאן יש את רוב ה FW של ה UNIVERSAL CAMS בשוק היום...
http://www.ucassupport.nl/casinterface/ ... ftware.htm
ב. יש אתר אחד כזה - אבל יש כמה אפשרויות ל FW אורגינלי - ואני לא יודע איזה היה (כנראה UCAS 3.0 אבל אני לא בטוח....)
בקיצור - צריך לשמור (או לעשות DUMP) של ה FW האורגינלי לפני שנחפזים לצרוב אחר...
הנה כאן יש את רוב ה FW של ה UNIVERSAL CAMS בשוק היום...
http://www.ucassupport.nl/casinterface/ ... ftware.htm