בימים האחרונים הועלו פה בקשות (וגם נעשה משאל) שנפתח מדור ממירים.
אז לאחר מחשבה וקריאה של כל התגובות שלכם בנושא, להלן תשובתי (רק שלי בשלב זה):
כבר בתחילת הדרך של הפורום הזה הייתה נטייה לכיוון של פתיחת מדורים לפי נושאי משנה, כמו (מי שעוד זוכר) כרטיסי לווין, סקס וכו'. לאחר שראינו איך הפורום הזה מתנהל הגענו למסקנה שהפרדה של התוכן הכללי לתתי תכנים רק מסרבלת את הניווט והגלישה בפורום.
רובנו נכנסים דבר ראשון לפורום הראשי, למה? כי שם כל האקשן. שם כולם כותבים על החידושים, המציאות, הקניות, ההתקנות, הקליטה, וכל נושא שאיכשהו קשור ללוינים. אפילו בדיחות יש לנו במדור הראשי (רק שלא יפסיקו כי אני בקריז כבר).
לאחר שסגרנו את המדורים על כרטיסי לווין וסקס, ראינו שחסר לנו מקום לאחסון שרשורים שאופיים אינו של שיחה, אלא של כתבה או מאמר שיכול לשרת את כולנו בזמן זה או אחר. ולכן פתחנו את מדור הכתבות ומאמרים. לשם אנחנו מעבירים שרשורים שיש בהם תוכן של ידע.
וכך זה המשיך גם למדור הקבצים ולינקים - גם שם רצינו מקום נוח לאחסון דברים שלא ילכו לאיבוד בין שלל השרשורים הכלליים.
יוצא מן הכלל הוא מדור הספורט. מדור זה נפתח במקור כדי לאחד את הפורום הספורט של TVCABO777 (למי שלא מכיר - היה כתבן פעיל מאוד כאן) עם הפורום לווינים שלנו. בנוסף, מדור הספורט משמש את החברים אשר מתענינים בספורט בפרט, והלווין בשבילם הוא האמצעי כדי לראות ספורט. אותי אישית הודעות על "ראית את הגול ההוא" ממש לא מענינות כמו גם אחרים שאינם כל כך בעיניני ספורט ולכן מדור נפרד הוא אכן פתרון הגיוני.
פתיחת מדור ממירים אינו נופל בקטגורייה כזו. כשתכתבו על הממירים, כולנו רוצים לראות ולענות וכך הלאה.
אבל אם מי מיכם שיכתוב מאמר על ממיר זה או אחר, אני מבטיח שזה ישכון לאחר כבוד במדור הכתבות ומאמרים כדי שכולם יוכלו לאתר כשיצטרכו ויוכלו ללמוד מהידע.
אני מקווה שהעניין הוסבר, הובן ונסגר.
פתיחת מדורים נוספים
- איש המציאות
- אחלה חבר

-
Raviv
- תותח על

- sharon
- חבר ותיק