חוות דעת לגירסה :TF5000FE EMU 231

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
hillel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי hillel »

לבעלי הטופפילד 5000FE רציתי להביא לידיעתכם את המסקנות שלי לאחר בדיקת המהדורה שזה עתה פורסמה במדור - לאחר שביצעתי בדיקות מקיפות של המהדורה החדשה:להלן הממצאים:
1. המהדורה החדש מגדילה את מספר המפתחות BISS במקום 4 מפתחות יש בה תמיכה ב- 6 מפתחות
2. המהדורה החדשה פותחת תחנות בודדות המקודדות בקריפטוורקס - ממש בודדות כמו :JSTV1,JSTV2,ועוד מספר תחנות בודדות

החסרונות של המהדורה החדשה:
1.מאבדים את היכולת למיין תחנות בעזרת הכפתור הצהוב והירוק בממיר - דבר שמקשה מאוד על חיפוש
תחנות ספיציפיות בממיר.
2.מאבדים את המשחקים שהיו במסך התפריטים הראשי
3.איכות הקליטה יורדת - לדעתי השידורים הופכים "בהיריםי" מידי לטעמי - במיוחד כשמדובר בטופפילד הידוע באיכות בצליל והתמונה שלו
4. הממשק למשתמש משתנה והוא פחות נוח מהגירסה הקודמת

לסיכום:
בכדי לקבל עוד 3-4 תחנות פתוחות בקריפטוורקס (בהוטבירד) אנחנו משלמים באובדן היכולת למיין תחנות ומקבלים איכות תמונה נמוכה מזו שהיינו רגילים ומאבדים את הממשקים הטבעיים של המכשיר- בנוסף לאיבוד יכולת המשחקים בממיר למי שמשתמש בהם :
לי אישית יש LNB שמכוון על לווין Eutelsat 7E - ולמעשה רוב התחנות מקודדות ב - CW והמכשיר אינו מסוגל לפתוח אותם ולכן אני מגיע למסקנה שלא כדאי להסב את המכשיר בתוכנה זו .. אלא להמשיך להשתמש במהדורה הקיימת אשר מאפשרת שימוש מלא בתכונות הבסיסיות של הממיר
נצטרך להעזר בסבלנות ולהמתין לשיפור מהדורת התוכנה ל TF5000FE בעתיד

אני מקווה שעזרתי בהודעה זו לכל המתלבטים
בברכה
הלל
סמל אישי של משתמש
miki1
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי miki1 »

בנוסף ניתן לפתוח:
HOTBIRD 13E
JETIX
TCM/CARTOON NETWORK
!E
מתקין צלחות לווין בכל חלקי הארץ
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

hillel

ב7e חבילת דיגיטורק לא ניתנת יותר לפתיחה, הערוצים ב15W שמקודדים בקריפטוורק נפתחים ללא בעיה, נכון שחלק גדול מהפונקציות הטובות שהיו לממיר לפני ההסבה אבדו, אני מקווה שתיצא גירסת תיקון והבעיות יפתרו, שם המשחק הוא סבלנות.

הילל כל הכבוד לך על הזמן שאתה משקיע בבדיקות , |כן|
תמונה
שלח תגובה