סקאיי משיב מלחמה...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
Raviv
תותח על
תותח על

סקאיי משיב מלחמה...

שליחה על ידי Raviv »

או למעשה אלו שמאחורי הקידוד שלו: בימים האחרונים נפרצו מרבית האתרים והפורומים העוסקים בוידאוגרד על הווריציות שלו וחלק מן הפורומים הרציניים של סקה 2 (למרות שהם היו מוכנים וניתקו את הפורומים מראש, ברגע שניסו לחזור הם הותקפו). הדטהבייס (רשימת החברים ופרטיהם) הועלו לאינטרנט. אחרים טוענים שזה מלחמות פיראטים בהאקרים.
עלי שביט
אחלה חבר
אחלה חבר
Been thanked: 4 פעמים
יצירת קשר:

שליחה על ידי עלי שביט »

הכל קשקושים ושמועות .בכל מקרה בעוד כמה חודשים תפסיק סקיי איטליה את השימוש ב- סקה 2 וכל מי שביזבז כספים לאחרונה ( כרטיסים , מקלטים וכיו"ב ) יאפסן בבוידעם ...חבל על הכסף בשביל כמה חודשים!
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

מעניין - עכשיו ראיתי פירסום לקובץ IMG של DREAMBOX שפותח את TAQUILLA ב ASTRA 19.2E

בעוד זה סוגר פרצות - הפיראטים פותחים אחרת....
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

עלי - תפסיק להיות שלילי כל כך. יש אנשים שמוכנים לשלם גם אם אולי יסגרו להם בעוד יומיים. אני התקנתי צלחת ל 30 W כשאמרו לי שזה טוב לעוד חודש ואני עדיין רואה מצוין אחרי 5 חודשים.

גם אם ההודעה שלך בדבר המעבר היא נכונה, הרי אין בכך שום זכות לדרוך לאנשים שכבר קנו ואלו שעוד יקנו על פצעיהם. מה גם שהציוד הוא ניתן לתכנות ויתאים לפריצות אחרות שיהיו אם יהיו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

עלי שביט

צפייה פיראטית זה דבר, לא מוצדק כספית לאורך זמן וגם טיפשי לפעמים... אבל זה כל הכייף!!! גם כאשר אתה קונה מחשב הכי אחרון ב 5-8 אלף שקל, אתה מוכר אותו אחרי שנתיים ב 300 ש"ח , וקונה (משדרג ) לחדש. אז מה, לא להשתמש במחשבים בגלל שהשקעה היא לא כדאית?

עלי, אתה יודע שאני מאוד מכבד אותך, אבל אני מה זה לא מסכים איתך!
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

זכותו של עלי לדעה ויתכן אף שבמקרה זה הוא צודק, הזמן יגיד

בנוגע למה שאמרתי על פורומים של סקה 2 אני יכול להעיד אישית, בנוגע לווידאוגרד (שאחת הגירסאות שלו אכן פרוצה באמריקה) אני יכול רק להפנות למקורות אבל אני מתרחק מהנושא כמה שאפשר

ציטוט מכותרת אחת:

Over night, many major players were hacked and taken over and offline. Initial reports coming in show P*r*tes D** was taken as well as its sister site, freedomfight.

A copy of their user database was emailed in from an anonymous source, which means their users personal data (and private messages) were also obtained.

What kind of damage that can be inflicted with this is not exactly known, however im sure most of th...

ציטוט נוסף:

Several reports came in earlier today about xh**k*rs website having been taken over (and or hacked). Seems as if one of the local boobs hacked into their insecure server and took them over in some form or fashion.
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

Raviv,

אני לא מונע מעלי דעתו, אני רק אומר דעתי |biglaugh| :wink:
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

אני בדעה של עלי - שביט |כן|

חבל להוציא כל כך הרבה כסף על כרטיסים , מקלטים וכיו"ב שבאמת בקרוב ישנו את השיטות.

עדיף לירכוש כרטיס לוויני במחשב ולחכות רק לעידכונים.

ללא שום הוצאה מיותרת וללא טובות של אף סוחר שינסה בכוח לימכור לכם :idea:
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

אז יאללה, יא, סוגרים פורום. לא שווה .

בי , אני הולך לשוק פשפשים למכור ציוד.

|קופץ|

סתםםםםםם |biglaugh|
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

יורם ורביב - התרעומת שלי לגבי דבריו של עלי הייתה לא לגבי האם כדאי או לא, כי הרי כל אחד עושה את חשבון הכדאיות שלו לעצמו. התרעומת הייתה על צליל הלעג בדבריו אל אלו שכבר קנו. זה לא יפה.

אם יש לו ידיעה בדבר שינוי בקידוד - זה לגיטימי ואף חשוב לנו לדעת - אבל אין צורך להיכנס לחשבון הכדאיות של הכיס שלי.
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yoramile1 »

אני משער ובדעה שלא כדאי להמשיך לירכוש .

מי שקנה,קנה. :idea:
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אם כבר שואלים מה כן כדאי לעשות, אז לדעתי התחום הבטוח היחידי היום זה שיתוף כרטיסים.
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

יא

מובן |כן|

בכל מקרה אני אשמח לשמוע מעלי מהיכן המקור (הלא "שמועתי וקשקושי") על כך שסקאיי איטליה משנים קידוד... זוהי בהחלט רק שמועה וספקולציה.

אני מניח עם זאת שעלי התכוון לכך שהחברה מחיפה אחראית על ההתקפות שהזכרתי כשמועה. זה נכון כי אף אחד לא יודע את האמת כרגע. השמועה המקובלת היא שהבעלים של החברה מחיפה יצא עם הפיצוח הזה מכמה סיבות: 1. כי בבריטניה יוצא שידור קרקעי חדש בשם TOP UP TV שהחליט להשתמש בסקה 2 משום שזוהי "שיטה בטוחה" (במגרש הביתי של אותו בעלים!), 2. בכדי לתת סיבה מספקת להפסקת שידור סקאיי איטליה בסקה ולהישאר רק עם השיטה השניה. לזה, בכל מקרה, יש מספר בעיות שהראשונה שבהן היא חוקיות מעבר כזה. 3. יש בחינה מחודשת של האגרה המשולמת לBBC (כמו האגרה בארץ) ופיתרון מוצע הוא לעבור משידור קרקעי חופשי לשידור מקודד כך שרק תשלום האגרה יבטיח צפיה (ולהיפטר מן הוואנים עם הצלחות המוזרות שמסתובבים ברחובות עם "מגלי טלוויזיות"). מכיוון שהחברה מחיפה מבינה שהיא "החשודה המיידית", ללא קשר לאמת, הם נכנסים לכוננות ספיגה שבחלקה יתכן שמביאה לארועים שתוארו כאן למעלה.
yaki
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yaki »

חברה כדאי שנסיט את המרץ של כולנו לנושא השיתוף - וזה כניראה העתיד - במקום להתנצח ולהתנגח אם כדאי או לא להשקיע בסקה 2.
החיים הטובים עולים ביוקר,יש זולים יותר אך אלו לא חיים...
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yoramile1 »

שיתוף כרטיס חוקי זה טוב |כן|

שיהיה כרטיס לערוץ של סקס כמובן :oops: |כן| |כן| |dance|
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

החברה מחיפה, מדברים אליה כולם. רק שזה שמועות בלבד |fu|
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

רביב - זכורה התביעה הגדולה של ה CANALים נגד החברה המדוברת על שהיא זו שפיצחה ופרסמה את סקה1?

מה יצא מזה? כלום.
עלי שביט
אחלה חבר
אחלה חבר
Been thanked: 4 פעמים
יצירת קשר:

שליחה על ידי עלי שביט »

זה רק עניין של זמן עד שסקיי תבטל את שיטת ההצפנה של SECA 2 ותעבור לחלוטין ל- Videoguard - זה גם מ"תוצרת בית" וגם הרבה יותר בטוח ( בינתיים לפחות) אז לא צריך להיות חכם במיוחד על מנת להבין זאת ואת זה תקראו גם באתרים איטלקיים (אגב - את זה אני אישית אמרתי ל- m8m8 ידידנו לפורום כבר בקיץ שעבר , לקראת מיזוג החבילות האיטלקיות ורכישתן על ידי ניוז קורפ. בשיחה אישית ).

כך שאין לי על מה ללגלג -גם לי היתה תקופה נחמדה של ערוצים פתוחים עוד בויאקסס 1 . לא התכוונתי ללגלג על מי שרכש וקנה -כי אם זה מה אתם רוצים לבזבז -שיהיה לכם בכיף. מי שחשב שליגלגתי - אז לא הובנתי כראוי.

ערב טוב

עלי
מונטגומרי ברנז
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי מונטגומרי ברנז »

לפי מה שאני יודע, ואל תשאלו אותי מאיפה אני יודע, החברה מחיפה ומירושלים שוברת את הראש איך להסב את כל המקלטים באיטליה לשיטה שלהם. כפי שידוע לכם, אפשר בהחלט להסב מקלטים משיטה אחת לשיטה שניה באמצעות עידכון תוכנה מרחוק. המוקש שאני רואה כאן הוא שחלק מהמנויים משתמשים בקאם חיצוני, מה שאומר שצריך להפוך את הקאם לקאם... וידאו גארד ! האם נזכה לכך? הכל ספקולציות....
lorry
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי lorry »

videoguard cams allready exists
שלח תגובה