נראה שבעקבות משחקי המונדיאל התחילה תחרות בין ספקי התוכן של המדינות השונות להתחיל להתנסות בערוצי HD ובמיוחד לנצל את המומנטום של המשחקים כדי "להתגלח" על הטכנולוגינ החדשה.
נראה לי שזו בהחלט יריית הפתיחה בתחום ומעתה אנחנו נראה קצב הולך וגובר של ציוד וערוצי HD. ידוע לי על כמויות הולכות וגוברות של ממירי HD של חברת יומקס שהגיעו לארץ ולדעתי המחירים גם ירדו בחודשים הקרובים.
בקיצור, שנת 2006 היא בהחלט שנת מפנה לחובבי הלווין בעלי היכולת הכלכלית ואין לי ספק ש 2007 תביא את זה למגזר רחב יותר.
מי שחווה שידורי HDTV בשבועיים האחרונים ובמיוחד מי שראה מה שהHD של פרמיאר מסוגל היה להציג יבין שזה העתיד הבלתי נמנע. התחושה של "להיות שם" מעולם לא היתה חזקה כל כך, החדות והצבעים פשוט עוצרי נשימה. במשחק כדורגל כשהמצלמה מכניסה לתמונה אגף של צופים שאתה ממש יכול לראות כל פרצוף מתוך אלפי האנשים שנראים במסך היא תחושה שאין לי מילים אחרות לתאר חוץ מאשר "הייתי שם".
החיים נראים יפים כל כך ב HD (רק חבל שהמציאות תופחת על פנינו כפי שקרה היום).
לסיכום, המסקנה שלי היא שאכן העידן החדש בתחום הטלויזיה התחיל. כמו שהמעבר משחור/לבן לצבע פתח בפנינו עומק חדש של מעורבות בתמונה, ה HD יביא לנו קפיצת מדרגה משמעותית ביותר.
האם אפשר להגיד שעידן ה HDTV באיזורנו התחיל?
-
- תותח על
-
- תותח על
-
- חבר פורום
- FDL230
- תותח על
- יצירת קשר:

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W