Artifacts בשידורי המונדיאל ב-EURO 1080
-
- חבר פורום
-
- תותח על
בסוף שנת 2003 עלתה לאויר התחנה הראשונה אשר שידרה ב HD ה - EURO1080 הם שידרו בתדר 12168 V , אמרתי למתקין שאותי מענינת רק התחנה הזו וביקשתי ממנו שה - LNB יקלוט בצורה מיטבית את ערוצי ה V ולא מענין אותי כל מה שמשודר בערוצי ה - H .
ואכן הערוץ ה - EURO1080 ניקלט אצלי בעוצמה חזקה מאוד לאורך כל שעות היממה.
היות ופרמייר משדר מתדר שהוא H הקליטה אצלי אינה אופטימלית, וכניראה שאכוון במיקצת את ה - LNB להביא לאופטימיזציה של הקליטה, אחרי הסיפור הארוך להלן הנתונים :
על בסיס של 2 ימי צפיה : קליטה מושלמת משעה 11 ועד ל 23:45 . מ - 23:45 פריזים קלים מאוד עד ל 00:30 , מ - 00:30 הקליטה מושלמת עד ל - 09:30 , אין קליטה בכלל בין 09:30 ועד 11:00 .
אני מקווה שע"י שינוי זוית של ה - LNB המצב ישתפר .
מסתבר שערוצי ה - HD המשודרים ב - DVB-S2 וב -MPEG4 מפונקים יותר מבחינת עוצמה הקליטה הנדרשת לצפיה חלקה,עוצמה קליטה שאינה מספיקה ל - HD מספיקה מעל ומעבר לערוצי SD .
יא - סרקתי את ערוצי ה - HD של SKY ב - 28.2E והמימצאים כמו שלך, המשיבים ניקלטים אולם לא רואים את התחנות
ואכן הערוץ ה - EURO1080 ניקלט אצלי בעוצמה חזקה מאוד לאורך כל שעות היממה.
היות ופרמייר משדר מתדר שהוא H הקליטה אצלי אינה אופטימלית, וכניראה שאכוון במיקצת את ה - LNB להביא לאופטימיזציה של הקליטה, אחרי הסיפור הארוך להלן הנתונים :
על בסיס של 2 ימי צפיה : קליטה מושלמת משעה 11 ועד ל 23:45 . מ - 23:45 פריזים קלים מאוד עד ל 00:30 , מ - 00:30 הקליטה מושלמת עד ל - 09:30 , אין קליטה בכלל בין 09:30 ועד 11:00 .
אני מקווה שע"י שינוי זוית של ה - LNB המצב ישתפר .
מסתבר שערוצי ה - HD המשודרים ב - DVB-S2 וב -MPEG4 מפונקים יותר מבחינת עוצמה הקליטה הנדרשת לצפיה חלקה,עוצמה קליטה שאינה מספיקה ל - HD מספיקה מעל ומעבר לערוצי SD .
יא - סרקתי את ערוצי ה - HD של SKY ב - 28.2E והמימצאים כמו שלך, המשיבים ניקלטים אולם לא רואים את התחנות

-
- תותח על
-
- אחלה חבר
אני לא יודע באיזה סוג מסכים[פלאזמה או מקרן וגם לזה יש שוני בטיב] כמובן ככל שאיכות המסך עוךה דהיינו PURE 1080 או אפילו מעבר לזאת בחלק ממקרני הCRT הטובים מתקבלת תמונה מעולה הבעיה שנשארה עדיין בכל השיטות הקיימות הינו מעבר של קוים אוריזונטלים מהירה דבר שעדין לא נפתר בנתיים.אפשר גם להנו ת מהכדורגל בלי לרדת לקוצו של יוד.האמת שלפעמים מתקבלת תמונה שלא בHD באסטרא דרך הORF ומגרמניה כמו אתמול באיכות מדהימה ממש חויה לעין.היומקס מוכיח שהטיונר שלו באמת מצויין.
-
- תותח על
אם נתיחס לנושא השרשור, ככל שאיכות הצג עולה איכות השידור הירודה של HD2 בולטת יתר.
יא דירג את איכות הערוצים (דעתי דומה), ואין ספק שיש בעיה בקשר לשידורי המונדיאל מ - HD2.
אם היתה הברירה בידי של בחירה בין HD2 המשדרים ב HD או - ORF/ZDF המשדרים ב - SD היתי בוחר באחרונים.
למזלינו קימות אלטרנטיבות אחרות ב- HD.
יא דירג את איכות הערוצים (דעתי דומה), ואין ספק שיש בעיה בקשר לשידורי המונדיאל מ - HD2.
אם היתה הברירה בידי של בחירה בין HD2 המשדרים ב HD או - ORF/ZDF המשדרים ב - SD היתי בוחר באחרונים.
למזלינו קימות אלטרנטיבות אחרות ב- HD.