שלום לכולם, 
אני על סף קניה של צלחת ממונעת 1.8 .
מה שמאוד מבלבל אותי הוא נושא המקלטים.
חלק מציעים לי מקלט רגיל עם שתי כניסות לכרטיסים, ואז אני צריך לשבור את הראש עם CAM וכרטיסים ותוכנות וכו.
יש לי הצעה גם למקלט עם פריצה פנימית למספר שיטות קידוד (העיקריות היום) ועם מקום לכרטיסים לעתיד.
השאלה היא כמה כסף שווה לשלם בשביל לקבל מכשיר עם פריצות לקידודים העיקריים שאני צריך ורק בהמשך להשקיע בקאמים צורבים וכו.
תודה מראש,
זיו

קניית מקלט
- 
				7eva
 - תותח על

- 
				mr dish
 - תותח על

- יצירת קשר:

עם כל הכבוד, שבע...ויש קצת כבוד...אתה לא יכול להיות בטוח 100 אחוז שקופסת-החלומות תענה על כל המאווים בעתיד...ובכל מיקרה - זה פתרון לא זול לשאלת החבר החדש. אם אני אמור לתת פתרון עכשווי, זול ומעולה למה שהבחור רוצה וצריך? ללכת על מגנום 250 cipx !!! פוזישנר מדוייק להפליא, עם 2 ci עתידיים ועם תוכנב עכשוית הפותחת כל מה שניתן לפתוח בשיטות הקיימות! ומ-1000 שקל ישאר לו מספיק עודף לקנות איווקום איכותי...זו דעתי המיקצועית. 

100עכוז

- 
				7eva
 - תותח על

דיש, כן זה נכון. אני אומר, מה שאני היתי עושה אם היתי מתחיל מ "0", ואילו הית לי שאלה כזאת. למה אני אומר את זה?
כך. נכון לעכשיו קניתי, מקלט, SS, סיזון, ועוד מתכוון לקנות קאם או שניים. סה"כ ייצא לי בערך 2000-2300 ש"ח. שזה שווה ערך ואפילו יותר ממחיר של דרימבוקס (אפשר להשיג אותו בסביבות 400$ בחו"ל). ממיר הזה היה עושה לי את כל העבודה ואפילו יותר ממה שיש לי עכשיו!. זה מה שאני היתי עושה!
כמובן אם בחור רוצה להשקיע כמה שיותר פחות ומכיר את עצמו ככזה שלא קונה " הכל מה שיוצא", ומסתפק במינימום, אז אתה צודק, בהחלט, מגנום זה פטרון טוב בשבילו.

כך. נכון לעכשיו קניתי, מקלט, SS, סיזון, ועוד מתכוון לקנות קאם או שניים. סה"כ ייצא לי בערך 2000-2300 ש"ח. שזה שווה ערך ואפילו יותר ממחיר של דרימבוקס (אפשר להשיג אותו בסביבות 400$ בחו"ל). ממיר הזה היה עושה לי את כל העבודה ואפילו יותר ממה שיש לי עכשיו!. זה מה שאני היתי עושה!
כמובן אם בחור רוצה להשקיע כמה שיותר פחות ומכיר את עצמו ככזה שלא קונה " הכל מה שיוצא", ומסתפק במינימום, אז אתה צודק, בהחלט, מגנום זה פטרון טוב בשבילו.
- 
				sand372
 - חבר פורום