חברה.עשיתי את כל הפעולות הנכונות.האם הסיזון חייב להיות מחובר

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
משה גמ
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

חברה.עשיתי את כל הפעולות הנכונות.האם הסיזון חייב להיות מחובר

שליחה על ידי משה גמ »

הצלחתי לרשום את כל הפרטים.בכדי שאקבל אישור האם אני חייב להיות מחובר למקלט שלי ולהשאירו דלוק על הלווין או שאין קשר ומספיק שאפתח את התוכנה?לא ברור לי עדיין.
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

משה, סיזון צריך להיות בתוך הקאם ומחובר בעצמו ל 5V וגם לCOM PORT של המחשב. אחר כך אתה מריץ תוכנה בשם אירדטו קליאאנט ומכניס נתונים של השרת. בתוך התוכנה של קלייאנט אתה חייב לציין COM PORT הנכון שמחובר אליו סיזון.
סמל אישי של משתמש
sateyes
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sateyes »

עד כמה שידוע לי אין צורך למקור מתח חיצוני כמו סוללה עם אתה משתמש ביומקס 5400 כמו המקרא של מוישה
אל תיקח את החיים ברצינות, ממילא לא תצא מהם חי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

מושיה - אתה צריך לחשוב על הסיזון כעל כרטיס חכם. הרי גם כרטיס חכם (כמו FUN או אמיתי) אתה צריך שיהיה בתוך הCAM כדי שיפתח את הערוצים, כך גם הסיזון. יתרה מכך, מאחר ולסיזון אין זיכרון משלו, זה לא מפסיק שהסיזון יהיה בתוך הCAM אלא שגם המוח שמאחריו יהיה מחובר ופעיל.

המוח שמאחורי הסיזון זה המחשב והתוכנה.

בשביל שיתוף כרטיס המוח הוא תוכנה הקלינט של השיתוף + שרת פעיל באניטרנט שמשם נלקחים הקודים.

בשביל הפעלה דרל אמולטור - אז זה התוכנה של האמולטור.

בשני המקרים הסיזון מחובר למחשב באמצעות חיבור סיריאלי (באנגלית COM Port) וצריך לזהות לאיזה שקע במחשב זה מחובר (COM1 או COM2) וצריך לוודא שהתוכנה מוגדרת נכון.

מעבר לכך, ואני מצטער עם זה קצת מסתבך, אבל גם צריך לקבע את ה BAUD של ה COM כדי שיתאים למהירות של הקאם. בד"כ 9600 זה מתאים אבל לפעמים צריך לשחק עם זה כדי שיעבוד טוב.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה