יש להחזיר את קרמר.......
-
YMYIS1
- אחלה חבר

יש להחזיר את קרמר.......
קרמר הוא אחד מאבני היסוד של הפורום ואין לא תחליף
נכון הוא מגזים ,התגובות שלו לפעמים לא במקום ,אבל בין זה לבין השעיה המרחק הוא רב
אני קורה להחזיר אותו אני מקווה שגם משה וזכי ויוסי דיש מסכימים איתי
יא אני מקווה שתרד מהעץ הגבוה
תודה
נכון הוא מגזים ,התגובות שלו לפעמים לא במקום ,אבל בין זה לבין השעיה המרחק הוא רב
אני קורה להחזיר אותו אני מקווה שגם משה וזכי ויוסי דיש מסכימים איתי
יא אני מקווה שתרד מהעץ הגבוה
תודה
-
satobacko
- אחלה חבר

אני מצטרף לבקשה של יוסי שרון !
לא תמיד אני מסכים עם קרמר, הרבה פעמים הוא אמר דברים שהעליבו אותי, אבל אני עדיין מכבד את דעתו.
יש מרחק גדול בין המציפים, המתחזים והמקללים- אותם צריך להרחיק- לבין משתתף שמביע דעה לגיטימית.
אני חושב שבהשעייתו של קרמר המנהלים יורים לעצמם ברגליים! זהו פורום חופשי ודמוקרטי, אם אנשים לא יוכלו להתבטא בחופשיות הם יברחו. קרמר לא הציף ולא קילל- הוא סך הכל כתב את דעתו.
בקשר להודעות האחרונות שכתב- אני לא יודע מה עובר עליו, אני לא מסכים לאף מילה, אבל אני חושב שמקצוען כמו קרמר צריך להישאר בפורום שלנו.
לא תמיד אני מסכים עם קרמר, הרבה פעמים הוא אמר דברים שהעליבו אותי, אבל אני עדיין מכבד את דעתו.
יש מרחק גדול בין המציפים, המתחזים והמקללים- אותם צריך להרחיק- לבין משתתף שמביע דעה לגיטימית.
אני חושב שבהשעייתו של קרמר המנהלים יורים לעצמם ברגליים! זהו פורום חופשי ודמוקרטי, אם אנשים לא יוכלו להתבטא בחופשיות הם יברחו. קרמר לא הציף ולא קילל- הוא סך הכל כתב את דעתו.
בקשר להודעות האחרונות שכתב- אני לא יודע מה עובר עליו, אני לא מסכים לאף מילה, אבל אני חושב שמקצוען כמו קרמר צריך להישאר בפורום שלנו.
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
כפי שזכי ציין - בוטלה השעיתו של קרמר. אין זה אומר שבעתיד, במידה ומי מהחברים יפגע בחבר אחר כאן, או באופי התנהלות הפורום - הוא לא יושעה או יורחק לצמיתות! אנחנו לא יושבים כאן כשופטים עליונים או מחנכי הדור, אבל סדר ודרך ארץ כן (!!!) ייכפו על כככככככככככככולנו!!! כל החלטת-השעיה או הרחקה אינה מתקבלת בשליפה מהמותן, אלא מועלית בשיחה בינינו ומוחלטת ברוב דעות. לדעתי, מהלך השעיה - כמוהו כהוצאת כרטיס צהוב לאזהרה על התנהגות לא ראויה בפורום. לדעתנו - על כולנו לכבד את כללי ההשתתפות בפורום כדי להמנע לגמרי מנקיטת צעדים כאלה בעתיד. בואו נעסוק בעיקר - התחביב המשותף לכולנו ולא במלחמות העבר שעדיין רודפות אותנו עד כאן ועד עכשיו...יום טוב. 
100עכוז
-
Raviv
- תותח על

אני לא מכיר את קרמר ואין לי משהו אישי נגדו... אבל, הערות גזעניות (נגד אלו עם שורשים פולניים), הערות מקנטרות (על הפורום הזה, שהוא אורחו, ועל אנשים בפורום) וטון מעליב אינם דמוקרטיה, לא תורמים לפורום ואו לידע מקצועי ולהשאיר את קרמר עם הערותיו יביא להתגשמות נבואתומשאלתו שהפורום הזה ייסגר תוך זמן קצר. אה, ולא ידעתי שהוותק בפורום הזהההוא נותן פריבילגיות ומעמד שונה: כדאי לי לדעת!
אם קרמר נעלב, נפגע וכו' יש דרך להביע את זה ולא ע"י סוג ההערות שהוזכרו. קרמר אדם בוגר או לפחות זו הציפיה ממנו. וכן, גם אני שלא מכיר אותו נעלבתי וכן, גם נעלבתי מהיחס הסלחני שלכם כלפיו.
משהו נוסף: לפי ידיעתי המארגן העיקרי של המפגש היה יא ואחד הנהנים העיקריים היה קרמר ("...סגרתי X התקנות ומכרתי ...") אז זה רק גורם לי להבין פחות...
אם קרמר נעלב, נפגע וכו' יש דרך להביע את זה ולא ע"י סוג ההערות שהוזכרו. קרמר אדם בוגר או לפחות זו הציפיה ממנו. וכן, גם אני שלא מכיר אותו נעלבתי וכן, גם נעלבתי מהיחס הסלחני שלכם כלפיו.
משהו נוסף: לפי ידיעתי המארגן העיקרי של המפגש היה יא ואחד הנהנים העיקריים היה קרמר ("...סגרתי X התקנות ומכרתי ...") אז זה רק גורם לי להבין פחות...
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מר רויו . כתבתה יפה . אבל את המיפגש הראשון אני ארגנתי . ומר י.א. לא בא למיפגש כמה שביקשו מימנו .
2 בקשר לנבוא על סגירת הפורום . העניין הוצא מהקשר . מר י.א. כתב שהשרת עולע לו כסף והוא מוצאי את זה מכיסו .
לכן היכניס פירסומת לכסות את ההוצאה . אני לא יודע כמה עולה החזקת שרת . לכן כתבתי שאולי יסגר כי מר י.א. לא ישלם תמיד את החזקת השרת. אחרי שמר זאכי כתב שהמחיר הוא 20 ש"ח לחודש נירגעתי שהוא ימשיך לנצח .
מקווה שהיסברתי את עצמי .
2 בקשר לנבוא על סגירת הפורום . העניין הוצא מהקשר . מר י.א. כתב שהשרת עולע לו כסף והוא מוצאי את זה מכיסו .
לכן היכניס פירסומת לכסות את ההוצאה . אני לא יודע כמה עולה החזקת שרת . לכן כתבתי שאולי יסגר כי מר י.א. לא ישלם תמיד את החזקת השרת. אחרי שמר זאכי כתב שהמחיר הוא 20 ש"ח לחודש נירגעתי שהוא ימשיך לנצח .
מקווה שהיסברתי את עצמי .
רק הטכנאי קרמר
- rolibark
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- rolibark
- אחלה חבר

-
satobacko
- אחלה חבר

לא יודע מה עובר על קרמר בזמן האחרון... לומר על מישהו שיימח שמו? מקומו לא איתנו 
חבר'ה, אני חשבתי שהתקופה הרעה מאחורינו. קללות מצד מתחזים שמחפשים תשומת לב עוד אפשר לסבול, אבל ניבולי פה מצד קרמר?
חייבים לחזור לעצמנו !
לאור ההתפתחויות האחרונות אני תומך ב-י.א לחלוטין, לפחות עד שקרמר יירגע (אולי מקלחת קרה תעזור).
חבר'ה, אני חשבתי שהתקופה הרעה מאחורינו. קללות מצד מתחזים שמחפשים תשומת לב עוד אפשר לסבול, אבל ניבולי פה מצד קרמר?
חייבים לחזור לעצמנו !
לאור ההתפתחויות האחרונות אני תומך ב-י.א לחלוטין, לפחות עד שקרמר יירגע (אולי מקלחת קרה תעזור).
- איציק
- אחלה חבר