הפורום הזה יחזיק מעמד רק 6 חודשים. לפי דעתי
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

הפורום הזה יחזיק מעמד רק 6 חודשים. לפי דעתי
כל אילו שנהנים מהפורום הזה ויורקים על הפורום "תפוז" . לפי דעתי הפורום הזה יחזיק מעמד מעט זמן . כי המנהל מר י.א. טען שהוא משלם מכיסו עבור השרת .
בתפוז יש מאות פריסומות . וזה ממן את אלפי הפורומים . כאן יש בקושי פירסומת אחד . כי יש כאן בקושי 100 גולשים וזה לא שוק למפרסם . אז אל תירקו בפורום שאולי תחזרו אלוו באחד הימים .
אז המנהל לא ימשיך לשלםמכיסו עבור השרת (אולי כן מי יודע ) .
שיהייה לכם שבוע טוב ולכל עם ישראל
בתפוז יש מאות פריסומות . וזה ממן את אלפי הפורומים . כאן יש בקושי פירסומת אחד . כי יש כאן בקושי 100 גולשים וזה לא שוק למפרסם . אז אל תירקו בפורום שאולי תחזרו אלוו באחד הימים .
אז המנהל לא ימשיך לשלםמכיסו עבור השרת (אולי כן מי יודע ) .
שיהייה לכם שבוע טוב ולכל עם ישראל
רק הטכנאי קרמר
קרמר אל תישכח יש פה שלושה מנהלים
אולי שלושתם מוצאים גם מכיסם הפרטי :|
אים לא :x אז תוציאו
אולי שלושתם מוצאים גם מכיסם הפרטי :|
אים לא :x אז תוציאו
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
- איציק
- אחלה חבר

-
tvcabo777
- חבר פורום

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- Zacky
הפורום הזה יחזיק מעמד הרבה מעבר ל-6 חודשים
מילה שלי :!:
העלות החודשית של שרת הוא כ-20 ש"ח לחודש,אז לא נראה לי שתהיה בעיה לעמוד בהוצאות... :roll:
הפורום בתפוז לא יסגר מכיוון שתפוז לא יסגרו אותו,אבל ישאר שם רק המתחזה שימשיך להשתמש ב-20 שמות שונים.
קרמר,כמובן שאתה מוזמן לכתוב בפורום הזה,אנחנו שמחים שאתה איתנו,אבל אם תרצה להמשיך להתכתב בתפוז עם המתחזה בעל 20 כינויים זאת זכותך.
מילה שלי :!:
העלות החודשית של שרת הוא כ-20 ש"ח לחודש,אז לא נראה לי שתהיה בעיה לעמוד בהוצאות... :roll:
הפורום בתפוז לא יסגר מכיוון שתפוז לא יסגרו אותו,אבל ישאר שם רק המתחזה שימשיך להשתמש ב-20 שמות שונים.
קרמר,כמובן שאתה מוזמן לכתוב בפורום הזה,אנחנו שמחים שאתה איתנו,אבל אם תרצה להמשיך להתכתב בתפוז עם המתחזה בעל 20 כינויים זאת זכותך.
-
amego
- אחלה חבר

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
shon
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מר זאכי . אים באמת המחיר הוא 20 ש"ח לחודש . זה לא כסף . אבל המנהל י.א. טען שהוא משלם עבור האיכסון .
ולפי מה שכתב זה ניראה יותר . אבל אים זה הסכום אז עד 120 ימשיך הפורום . הניצחון הוא של שניינו שניטרלנו את עלי מנהול הפורום ההוא . ושם אני כותב מיתוך שיעמום אפילו אים זה עים אדם אחד עים 20 פרצופים . אים אני עוזר לו נפשית אז יש לי מקום בעולם הבא בגן עדן
ביי קרמר
ולפי מה שכתב זה ניראה יותר . אבל אים זה הסכום אז עד 120 ימשיך הפורום . הניצחון הוא של שניינו שניטרלנו את עלי מנהול הפורום ההוא . ושם אני כותב מיתוך שיעמום אפילו אים זה עים אדם אחד עים 20 פרצופים . אים אני עוזר לו נפשית אז יש לי מקום בעולם הבא בגן עדן
ביי קרמר
רק הטכנאי קרמר
- sateyes
- אחלה חבר

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
קרמר,
אני חייב להודות שאתה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש ויותר חזק.
מה אתה בכלל רוצה לומר לנו בנבואות שלך? שבזקנתך הפכת לרואה באוב? או קורא בכף יד? את מי זה מענין ההערכות שלך לגבי משך חיי הפורום או משך חיי כל אחד אחר? אתה עד כדי כך משועמם שאתה רוצה לראות איך מילותיך יוצרות גלים?
אין אלא לומר לך שאם לא תצא מהכייון שאליו את מוביל את קו ההודעות שלך אצלנו, אנחנו נאלץ להגיד לך לך אל התפוז ותמשיך שם את שעמומך.
אני חייב להודות שאתה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש ויותר חזק.
מה אתה בכלל רוצה לומר לנו בנבואות שלך? שבזקנתך הפכת לרואה באוב? או קורא בכף יד? את מי זה מענין ההערכות שלך לגבי משך חיי הפורום או משך חיי כל אחד אחר? אתה עד כדי כך משועמם שאתה רוצה לראות איך מילותיך יוצרות גלים?
אין אלא לומר לך שאם לא תצא מהכייון שאליו את מוביל את קו ההודעות שלך אצלנו, אנחנו נאלץ להגיד לך לך אל התפוז ותמשיך שם את שעמומך.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..