היה לי קצת משעמם היום אז נכנסתי לפורום הישן בתפוז וחזרתי לדפים הישנים...ומה אני אגיד לכם....מצאתי כמה פנינות שחבל שאנחנו לא יכולים להעביר אותם לכאן :roll:
כבר שעה שאני קורא ומתפוצץ מצחוק... |rof| |rof| |rof|
הנה אחד הדברים שממש הפילו אותי מצחוק >>>>>>> כאן <<<<<<<<
זה המתיחה הישנה בקשר למעבר לפורום חדש בוואלה למי שזוכר
תבדקו את דף 22 ו-23 שבא אחריו 8)
אחחחחחחח.....בעבר היו ימים......
כנראה שממש היה משעמם לנו.
רק חבל שהמתיחה עם הפגישה עם שר התקשורת נמחקה יחד עם הפורום הישן בוואלה....אני עוד זוכר שאנשים שלחו אלי אי-מיילים ורצו להירשם למפגש שאמור היה להיערך ב-30/02/02
טוב...אני ממשיך עם ההיסטוריה של פורום תפוז...יותר נכון ההיסטוריה שלי שם
הנה עוד דבר שמצאתי כאן
הכנסתי את כל הפורום לקטע של כרטיסי לווין ואני נשארתי עם אותו מחשב 500MHZ ישן ומיושן ובלי כרטיס הלווין שעבר לאח שלי....
חשבתם ששיתוף כרטיס זה דבר חדש שהתחיל רק בשבועות האחרונים ??? טעיתם....תראו כאן ,כמובן שזה שתפתח מאז והים אפשר לשתף כרטיס רשמי וכל אחד יכול לצפות באיזה ערוץ שהוא רוצה
פורום לווינים קיים הרבה מעבר לשנה וחצי,אני אישית חבר בפורום הזה כמעט 4 שנים ואני הייתי מראשוני החברים.
ההתחלה הייתה ב-IOL לפני כ-4 שנים,בהתחלה זה היה פורום שקט ודי שומם...אני זוכר שהבעיות הגיעו אחרי כחצי שנה שהייתי חבר בפורום ב-IOL,אז הגיע המתחזה(מתחזה אחד,לא מתחזים :!: כל השמות הם של אותו אחד)המצב הגרוע ביותר היה ב-IOL ששם כל אחד היה יכול לרשום הודעה ולא היה צריך להירשם,אז מתחזה היה יכול לכתוב הודעה בשמו של כל חבר אחר,כלומר כל אחד היה יכול לרשום הודעה עם השם BlackAdder ....המצב היה על הפנים...ואז וואלה רכשו את IOL ואיחדו את הפורומים של וואלה ו-IOL ,בוואלה היה שיפור בכך שכל אחד היה יכול להירשם ולהגן על השם משתמש שלו אבל כמובן שהמתחזה המשיך בשלו,ואז הצטרף עוד מתחזה אלי גבריאל הזכור לטובה שכדי להוציא את עצמו גדול היה כותב הודעה והיה מגיב בשם אחר ומשבח את עצמו...או כותב הודעה שבו הוא אומר-"תודה אלי....עזרת לי....אתה גדול !!!" :roll:
ומוואלה עברנו לפני כשנה וחצי לתפוז ואותו מצב נמשך...
אני מקווה שעם הפורום החדש הזה אנחנו נוכל לשים לזה קץ אחד ולתמיד.
אני מצאתי את פורום לווינים דרך אתר האינטרנט של YNETעשיתי חיפוש באינדקס של האתר והיה קישור לאתר .אז זה היה בואלה .ונכון היה מישהו בשם coco coco.שכתב דברים גסים ובין היתר הרגיז את אלי גבריאל ואלי חשב שהוא זה אני.ועלי שביט פירסם בפורום בואלה שאלי גבריאל אמר לו שהוא פורש מהפורום.אח"כ המיתחזה רשם את עצמו בשמות גסים.ועבר לדיבורי שקרים.אח"כ היה מפגש פורום ראשון באזור תל אביב בבית פנורמה במיסעדה.היו שם עד כמה שאני זוכר וסליחה אם לא הוספתי הכל זה רק מחוסר זיכרון.-אני-הטכנאי קרמר שאירגן את המיפגש.-סוויס -בלקאדר1976-שון-אני חושב גם אלי גבריאל-שון-משה גם-M8M8-שלמה רוזן-BBZION-אבי בוזגלו-עלי שביט-.וכמה ימים אחרי המיפגש בהחלטת רוב חברי הפורום הוחלט לעבור לפורום תפוז.ונכון גם לשם המיתחזה עבר בשינוי שמות על ידי הרשמה חדשה ועכשיו הוא נרשם על ידי פתיחה מחודשת של דואר אלקטרוני שלא מספק האינטרנט שלו.
אני מקווה שבזכות זה שלא ניתן להירשם לפורום זה דרך כל כתובת דואר אלקטרוני.אלא רק מהספק.יהיה בפורום הזה רק טוב.