תמונת מצב

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
damlev
אחלה חבר
אחלה חבר
Been thanked: 1 פעם

Re: תמונת מצב

שליחה על ידי damlev »

suave כתב: 19 אוגוסט 2025, 21:37 אם יש לי את האופציה לבחור בין לווין ל IPTV אני תמיד אבחר לווין. לדעתי זה שידור יותר אמין, ברוב המצבים איכות תמונה טובה יותר ואין דיליי. קשה למצוא ספקי IPTV טובים עם ערוצים יציבים ללא ניתוקים או החלפות בערוצים וללא ערוצים שרצים ב LOOP עם כלמני הקלטות של שידור ישן וכד'. לא מעניין אותי 10,000 ערוצים ממדינות שאני לא מבין את השפה שלהם. ערוצים ב 13E או 19E אם הם נפתחים בשיתוף בצורה יציבה זה שווה הרבה יותר מ IPTV. שוב הבעיה בשיתוף היום היא שזה בממירים סגורים עם סופטקם שעובד עם ספקים סינים ספציפים ולא מדובר בממירי אניגמה איכותיים עם מערכת הפעלה פתוחה שמבוססת לינוקס.
אני מעדיף IPTV על פני ממירים סיניים סגורים לגמרי. לא הייתי מתחזק צלחות רק בשביל זה.וגם אצלם,מצב לא הכי ברור.הרבה דברים עובדים לך חודש חודשיים ואז נעלמים. אחרי זה חוזרים...מכוון בעיקר לדוברי ערבית במזרח התיכון.
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

suave כתב: 19 אוגוסט 2025, 21:37 אם יש לי את האופציה לבחור בין לווין ל IPTV אני תמיד אבחר לווין. לדעתי זה שידור יותר אמין, ברוב המצבים איכות תמונה טובה יותר ואין דיליי. קשה למצוא ספקי IPTV טובים עם ערוצים יציבים ללא ניתוקים או החלפות בערוצים וללא ערוצים שרצים ב LOOP עם כלמני הקלטות של שידור ישן וכד'. לא מעניין אותי 10,000 ערוצים ממדינות שאני לא מבין את השפה שלהם. ערוצים ב 13E או 19E אם הם נפתחים בשיתוף בצורה יציבה זה שווה הרבה יותר מ IPTV. שוב הבעיה בשיתוף היום היא שזה בממירים סגורים עם סופטקם שעובד עם ספקים סינים ספציפים ולא מדובר בממירי אניגמה איכותיים עם מערכת הפעלה פתוחה שמבוססת לינוקס.
אני נטשתי את הלווין לטובת IPTV ואצלי הכל עובד ממש חלק ואני ממש מרוצה.

בלווין כבר קשה לפתוח ערוצים ולהתעסק כל הזמן עם הlnb שכל פעם בחורף מתקלקל ועוד כל מיני זה מעייף.
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 32 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

gilad2211 כתב: 25 אוגוסט 2025, 20:48
אני נטשתי את הלווין לטובת IPTV ואצלי הכל עובד ממש חלק ואני ממש מרוצה.

בלווין כבר קשה לפתוח ערוצים ולהתעסק כל הזמן עם הlnb שכל פעם בחורף מתקלקל ועוד כל מיני זה מעייף.
זה חלק מהתחביב........... להתעסק עם הציוד :D
מה שנשאר זה ציוד רשת ETHERNET
damlev
אחלה חבר
אחלה חבר
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי damlev »

נכון,התעסקות הייתה כיף והתרגשות שאתה פתאום קולט איזה תדר חדש או ערוץ חדש. :> ואז הגיע עידן ה"שפע" דרך קארד שארינג.היו המון ערוצים, אבל העיקר הייתה התעסקות בזה :>
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
שלח תגובה