אני מעדיף IPTV על פני ממירים סיניים סגורים לגמרי. לא הייתי מתחזק צלחות רק בשביל זה.וגם אצלם,מצב לא הכי ברור.הרבה דברים עובדים לך חודש חודשיים ואז נעלמים. אחרי זה חוזרים...מכוון בעיקר לדוברי ערבית במזרח התיכון.suave כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 21:37 אם יש לי את האופציה לבחור בין לווין ל IPTV אני תמיד אבחר לווין. לדעתי זה שידור יותר אמין, ברוב המצבים איכות תמונה טובה יותר ואין דיליי. קשה למצוא ספקי IPTV טובים עם ערוצים יציבים ללא ניתוקים או החלפות בערוצים וללא ערוצים שרצים ב LOOP עם כלמני הקלטות של שידור ישן וכד'. לא מעניין אותי 10,000 ערוצים ממדינות שאני לא מבין את השפה שלהם. ערוצים ב 13E או 19E אם הם נפתחים בשיתוף בצורה יציבה זה שווה הרבה יותר מ IPTV. שוב הבעיה בשיתוף היום היא שזה בממירים סגורים עם סופטקם שעובד עם ספקים סינים ספציפים ולא מדובר בממירי אניגמה איכותיים עם מערכת הפעלה פתוחה שמבוססת לינוקס.
תמונת מצב
Re: תמונת מצב
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
אני נטשתי את הלווין לטובת IPTV ואצלי הכל עובד ממש חלק ואני ממש מרוצה.suave כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 21:37 אם יש לי את האופציה לבחור בין לווין ל IPTV אני תמיד אבחר לווין. לדעתי זה שידור יותר אמין, ברוב המצבים איכות תמונה טובה יותר ואין דיליי. קשה למצוא ספקי IPTV טובים עם ערוצים יציבים ללא ניתוקים או החלפות בערוצים וללא ערוצים שרצים ב LOOP עם כלמני הקלטות של שידור ישן וכד'. לא מעניין אותי 10,000 ערוצים ממדינות שאני לא מבין את השפה שלהם. ערוצים ב 13E או 19E אם הם נפתחים בשיתוף בצורה יציבה זה שווה הרבה יותר מ IPTV. שוב הבעיה בשיתוף היום היא שזה בממירים סגורים עם סופטקם שעובד עם ספקים סינים ספציפים ולא מדובר בממירי אניגמה איכותיים עם מערכת הפעלה פתוחה שמבוססת לינוקס.
בלווין כבר קשה לפתוח ערוצים ולהתעסק כל הזמן עם הlnb שכל פעם בחורף מתקלקל ועוד כל מיני זה מעייף.
זה חלק מהתחביב........... להתעסק עם הציודgilad2211 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 20:48אני נטשתי את הלווין לטובת IPTV ואצלי הכל עובד ממש חלק ואני ממש מרוצה.suave כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 21:37 אם יש לי את האופציה לבחור בין לווין ל IPTV אני תמיד אבחר לווין. לדעתי זה שידור יותר אמין, ברוב המצבים איכות תמונה טובה יותר ואין דיליי. קשה למצוא ספקי IPTV טובים עם ערוצים יציבים ללא ניתוקים או החלפות בערוצים וללא ערוצים שרצים ב LOOP עם כלמני הקלטות של שידור ישן וכד'. לא מעניין אותי 10,000 ערוצים ממדינות שאני לא מבין את השפה שלהם. ערוצים ב 13E או 19E אם הם נפתחים בשיתוף בצורה יציבה זה שווה הרבה יותר מ IPTV. שוב הבעיה בשיתוף היום היא שזה בממירים סגורים עם סופטקם שעובד עם ספקים סינים ספציפים ולא מדובר בממירי אניגמה איכותיים עם מערכת הפעלה פתוחה שמבוססת לינוקס.
בלווין כבר קשה לפתוח ערוצים ולהתעסק כל הזמן עם הlnb שכל פעם בחורף מתקלקל ועוד כל מיני זה מעייף.

מה שנשאר זה ציוד רשת ETHERNET
נכון,התעסקות הייתה כיף והתרגשות שאתה פתאום קולט איזה תדר חדש או ערוץ חדש. :> ואז הגיע עידן ה"שפע" דרך קארד שארינג.היו המון ערוצים, אבל העיקר הייתה התעסקות בזה :>
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800