הכוונה בהגדרת ערוצים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
storm
אחלה חבר
אחלה חבר

Re: הכוונה בהגדרת ערוצים

שליחה על ידי storm »

Miri כתב:שלום. מתייעצת לפני שמזמינה טכנאי.
יש לי צלחת פרטית עם 4 לויינים. עמוס הוטביד ניילסט וסיריוס. 2 ממירים YUMATU MX800IQ שעובדים עצמאית. ניסיתי לבצע סריקה של עמוס7 הממיר "השתולל" והמסך הוחשך. מקריאה בפורום הבנתי שעשיתי סריקה כללית ונמחקו כל ההגדרות של הערוצים.הבנתי שזה באג ידוע של הממיר. בניסיון להגדיר מחדש את הממיר מתקבלת הודעה שלא מאתר לויין. מבקש ממני להכניס נתונים קו אורך ורוחב של הצלחת וזוית הצלחת. האם אני חייבת להזמין טכנאי להגדרה מחדש או שיש אפשרות לעשות זאת לבד? תודה על העזרה.
אתה יודע מה היו ההגדרות של הלווינים לפני כן ?
מה מחובר לאיפה בדייסק? כנראה שיש לך דייסק של 4 ואתה צריך לדעת מה היה מחובר לכל אחד.
לאחר מכן אפשר להגדירבממיר לכל דייסק את הלווין הרלבנטי ולעשות סריקה לכל לווין בנפרד או סריקה אוטומטית לכולם.
לצורך כך אתה לא צריך טכנאי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

גם אם לא יודעים ניתן לעשות סריקה לתדר בודד וכול פעם לשנות הגדרה בדייסק עד שעולים על המיקום הנכון
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
Miri
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Miri »

היי מעדכנת. לאחר ניתוק של הממירים מהחיבורים...חיברתי מחדש אך החלפתי בין הממירים אחד עובד ללא עמוס, בכל פעם שנכנסת לתפריט הגדרת ערוצים להגדיר את עמוס הממיר מתנתק ואין אות.. בנוסף איכות הקול בשידורים מהלוויינים הנוספים הוטבירד ניילסאט וסיריוס נפגעה מלווה ברעשים. יתכן והגדרתי בטעות משהו בתפריט? סוג חיבור בין הממיר לטלויזיה? מה אני צריכה לשנות או לשנות על מנת שהרעשים ייעלמו? יש לציין שהתמונה איכותית. תודה על העזרה.
תומר 1
תותח על
תותח על
Been thanked: 3 פעמים

שליחה על ידי תומר 1 »

בעקרון יש חיבור אדום צהוב לבן שזה הכי פשוט ואולי יש לך חיבור סקארט אלה פחות או יותר החיבורים המיושנים של הממירים שלך כשמחברים ומנתקים חיבורים יש לנתק לפני כן החשמל ליתר בטחון תבדקי בתפריט סטריאו או מונו או לפט או רייט או תבדקי חיבור אחר בטלויזיה עצמה אולי תנסי להחליף עמוס בלווין אחר ושם לסרוק הנתונים של עמוס סיכוי קלוש שזה יעזור אשמח לנסות לעזור בממיר משומש בזול בתקווה שיפתור לך הבעיה
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
שלח תגובה