פיצוי לצ'רלטון על שידור פיראטי של המונדיאל
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

רמי אין כאן עונש . יש כאן תשלום על רווח שעשו ממכירת הכרטיסים לפי בית המישפט .
אכשו ילכו צרלטון למישטרה ויתלוננו על גנבה . לי עשו כך בזמן הכבלים .
הייתה לי פשיטה של חברות הסרטים . הוחרם ציוד התחנה וידאו ועוד . העורך דין שלי הייה נאמן על הציוד . הלך העורך דין של חברות הבסרטים התלונן במישטרה שציוד שידור נימצא אצל העורך דין הזה שניתפס בתחנה . והמיקרה נהפך מאזרחי . נהפך גם לפלילי הפעלת תחנה פרטית

אכשו ילכו צרלטון למישטרה ויתלוננו על גנבה . לי עשו כך בזמן הכבלים .
הייתה לי פשיטה של חברות הסרטים . הוחרם ציוד התחנה וידאו ועוד . העורך דין שלי הייה נאמן על הציוד . הלך העורך דין של חברות הבסרטים התלונן במישטרה שציוד שידור נימצא אצל העורך דין הזה שניתפס בתחנה . והמיקרה נהפך מאזרחי . נהפך גם לפלילי הפעלת תחנה פרטית
רק הטכנאי קרמר

- Michael
 - חבר ותיק

- 
				thestalker
 - תותח על

- Been thanked: 5 פעמים

- 
				thestalker
 - תותח על

- Been thanked: 5 פעמים

- 
				simantov
 - חבר ותיק

- 
				damlev
 - אחלה חבר

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

כרטיסים חוקי מותר למכור . כי בעל הכרטיס מרוויח מיזה. ומה משנה לו אפו מוכרים את הכרטיס .damlev @ 23/5/2011, 15:32 כתב: מקרה מענין מאוד!!!זה אומר עכשיו שיכולים לתבוע כל חנות לווינים או מתקין בישראל על מכירת כרטיסים זרים.לא טוב!!!!
הבעייה תהייה שבעוד 3 שנים יהייה המונדייל בברזיל . ואולי שוב פעם הצפייה תהייה בתשלום . ואז מי שמוכר כרטיסים כמו רודוגה ואחרים , או כול כרטיס שבאמצעותו אפשר ליראות את המונדייל . הוא יכול להיתבע
רק הטכנאי קרמר

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

קראתי את פסק הדין של צ'רלטון . אחשבו  אני מבין למה התקשרו אלי כאילו שזה מהעיתון .
טלראן הוקלט בחשאי . והוא התרברב שמכר אלפי כרטיסים . השואל שאל אותי איך התגברתם על זה שלא ניתן ליראות סתם מונדייאל . הוא ציפה מימני לתשובה אין בעייה קניתי מטל ראן כרטיסים ומכרתי .
אבל עניתי שהכול מקודד ולא ניתן ליראות
  ומי שהתקין אכל אותה 
  ![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)

טלראן הוקלט בחשאי . והוא התרברב שמכר אלפי כרטיסים . השואל שאל אותי איך התגברתם על זה שלא ניתן ליראות סתם מונדייאל . הוא ציפה מימני לתשובה אין בעייה קניתי מטל ראן כרטיסים ומכרתי .
אבל עניתי שהכול מקודד ולא ניתן ליראות
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
רק הטכנאי קרמר

- nira
 - אחלה חבר

לדעתי מדובר בכשל ייצוגי,פשוט ע"ד לא מספיק טוב!!!
ואני כותב את זה בהנחה שאין חוק האוסר מפורשות יבוא של כרטיסי מנוי חבילות לווין זרים לישראל.
למכור מוצר שיכול לעזור לעשות פשע\עברה לא הופך את המוכר לשותף...אלא אם הוכח מעל לכול ספק שזו שהייתה כוונה מראש לעזור בביצוע עברה.
ולכן אני טוען שה עו"ד כשל, הרי מדובר ביבוען ששיווק שנים על גבי שנים כרטיסי לוויין בלי קשר למונדיאל, וזו כמובן אינה עברה

ואני כותב את זה בהנחה שאין חוק האוסר מפורשות יבוא של כרטיסי מנוי חבילות לווין זרים לישראל.
למכור מוצר שיכול לעזור לעשות פשע\עברה לא הופך את המוכר לשותף...אלא אם הוכח מעל לכול ספק שזו שהייתה כוונה מראש לעזור בביצוע עברה.
ולכן אני טוען שה עו"ד כשל, הרי מדובר ביבוען ששיווק שנים על גבי שנים כרטיסי לוויין בלי קשר למונדיאל, וזו כמובן אינה עברה
תודה מראש
ניר א.

ניר א.
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

כתבתה המון דברים לא לעניין אולי כולם . סתם קישקוש כתבתה . זה לא שייך לפשע ולא שייך לימכור כרטיסים .nira @ 24/5/2011, 13:00 כתב: לדעתי מדובר בכשל ייצוגי,פשוט ע"ד לא מספיק טוב!!!
זכור לך המקרה כאשר ישראל שיחקה נגד צרפת ליפני כ 3 שנים . ערוץ 1 לא רצה לשלם עבור המשחק כסף . והוא לא שודר בטלויזיה . אבל הגדול הוט ויס מעבירים את ערוץ TV5 הצרפתי . בעל הזכויות של המשחק פנה ליס הוט ואמר להם כאשר המישחק ישודר שיחשיכו את המסך . וכך הם עשו .
טל ראן מכר כרטיסים שבו ניתן ליראות את המונדייל . המונדייל הייה שיך לצ'רלטון ורק להם מותר לימכור כרטיס ליראות כדורגל . יתר הערוצים לא שייכים לעניין .
רק הטכנאי קרמר

- nira
 - אחלה חבר

אני חולק על דעתך 
"המונדייל הייה שיך לצ'רלטון ורק להם מותר לימכור כרטיס ליראות כדורגל..."
לא מדובר במונדיאל אלא בשידורים בלבד, מה לעשות שטכנולוגיות השידורים לא חופפית את הסכמי הגומלין בין החברות שונות?!
נכון "הוט" ו"YES" שיתפו פעולה וחסמו את הערוצים ולא משנה מה היו הסיבות השמורות איתן
בדוגמא שכתבת אתה בעצם אומר שהאחראי לעברה זה בעצם ספק התקשורת ששידר את השידור לישראל ולא החשיך את התמונה!!!
אז שסקאי איטליה (לדוגמא) ישלמו קנס.
צריך להבין שברוב מדינות העולם הכרטיסים לממירים נמכרים ב"פיצוציות" ולא על ידי חברת התוכן כמו בישראל ולכן לא ניתן לבוא לדוגמה בטענה לבעל מכולת למה "עזר" להפצה

"המונדייל הייה שיך לצ'רלטון ורק להם מותר לימכור כרטיס ליראות כדורגל..."
לא מדובר במונדיאל אלא בשידורים בלבד, מה לעשות שטכנולוגיות השידורים לא חופפית את הסכמי הגומלין בין החברות שונות?!
נכון "הוט" ו"YES" שיתפו פעולה וחסמו את הערוצים ולא משנה מה היו הסיבות השמורות איתן
בדוגמא שכתבת אתה בעצם אומר שהאחראי לעברה זה בעצם ספק התקשורת ששידר את השידור לישראל ולא החשיך את התמונה!!!
אז שסקאי איטליה (לדוגמא) ישלמו קנס.
צריך להבין שברוב מדינות העולם הכרטיסים לממירים נמכרים ב"פיצוציות" ולא על ידי חברת התוכן כמו בישראל ולכן לא ניתן לבוא לדוגמה בטענה לבעל מכולת למה "עזר" להפצה
תודה מראש
ניר א.

ניר א.
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- nira
 - אחלה חבר

תראה, אני לא יכול להוכיח לך וגם לא יודע אם את הכרטיס המדובר ניתן לרכוש ב"פיצוציה", אבל דבר אחד בטוח, ניתן לרכוש כול כרטיס של ספק תיקשורת עולמי באמצעות אתרים וכו, ואין שום עברה לעשות כך !!!
ראה כמה דוגמאות מתוך אלפים...
http://cgi.ebay.com/CARD-SKY-ITALIA-TV- ... 4159307d40
http://cgi.ebay.com/CARD-SKY-ITALIA-TV- ... 3f09ab1f0e
http://electronics.shop.ebay.com/i.html ... m270.l1313

ראה כמה דוגמאות מתוך אלפים...
http://cgi.ebay.com/CARD-SKY-ITALIA-TV- ... 4159307d40
http://cgi.ebay.com/CARD-SKY-ITALIA-TV- ... 3f09ab1f0e
http://electronics.shop.ebay.com/i.html ... m270.l1313
תודה מראש
ניר א.

ניר א.
- 
				damlev
 - אחלה חבר

בהחלט ניתן לרכוש באתרים האלו,אבל זה אחרת אם המוכר הוא ישראלי!אין שום דבר פסול במכירת הכרטיסים,אבל בעיה היא שכרטיסים האלו פותחים תכנים שמוגנים בישראל ע"י חברות כמו צ'רלסטון,הוט,יס...
נניח שסקאי איטליה ישימו כתוביות בעברית לכל הערוצים שלהם + יעשו כמה הפקות המקוריות.כל זה כמעט לא עולה להם.ואז ימצאו מפיץ מקומי בישראל שימכור את הכרטיסים.ומה אז??זה חוקי?מי אשם?החברה זרה או מפיץ הישראלי?
מצד אחד,אתה לא יכול לטבוע חברה זרה שלא מוכרת בכלל בישראל ואין לה נציגות רשמית.סה"כ מותר להם לשים כתוביות ולשדר בלוויין מה שבא להם,כל עוד זה מוצפן ולא FTA.
ולפי NIRA,גם המפיץ המקומי אינו אשם.סה"כ מכר כרטיסים ולא תוכן!בסוף,חברות מקומיות מספידות לקוחות ומדינת ישראל לא רואה מזה גרוש!
זה לעובד ככה חברים יקרים.

נניח שסקאי איטליה ישימו כתוביות בעברית לכל הערוצים שלהם + יעשו כמה הפקות המקוריות.כל זה כמעט לא עולה להם.ואז ימצאו מפיץ מקומי בישראל שימכור את הכרטיסים.ומה אז??זה חוקי?מי אשם?החברה זרה או מפיץ הישראלי?
מצד אחד,אתה לא יכול לטבוע חברה זרה שלא מוכרת בכלל בישראל ואין לה נציגות רשמית.סה"כ מותר להם לשים כתוביות ולשדר בלוויין מה שבא להם,כל עוד זה מוצפן ולא FTA.
ולפי NIRA,גם המפיץ המקומי אינו אשם.סה"כ מכר כרטיסים ולא תוכן!בסוף,חברות מקומיות מספידות לקוחות ומדינת ישראל לא רואה מזה גרוש!
זה לעובד ככה חברים יקרים.
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה

- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

nira תיראה קודם כול אין כאן עברה . וזה לא שייך לחוק . וזה לא שייך אם מוכרים או לא מוכרים בפצוצייה כרטיסים .
אני ידגים לך בפשטות יש דבר שניקרא זכויות הפצה למדינה .
אם אתה קונה זכות הפצה של מוצר כמו סרט/בובת ברבי/ מישחק כדורגל . המוצר הוא שלך ורק לך מותר לעשות בו מה שבא לך . אתה לא יכול ליקנות את הסרט בחול בנות ולהפיץ אותו בישראל .
צרלטון קנה זכויות הפצה בישראל את המונדייל . אז לאף אזרח אסור ליקנות מוצר או דרך . ולימכור אותו בישראל ולהגיד . אצל צ'ליטון זה עולה 1000 ש"ח . אצלי תיקנו את זה ב200 ש"ח . אסור למיכור כרטיס/קובץ/ מקל קסם . שיגרום לממיר שיראו את המונדייל בישראל . כי לצקלטון יש רק את הזכות . ואם אחר עושה את זה אז תובעים אותו בבית מישפט . שהוא לא קיבל רשות מפיפה להפיץ בישראל .
מקווה שהבנתה לא הבנתה אתה בבעיה

אני ידגים לך בפשטות יש דבר שניקרא זכויות הפצה למדינה .
אם אתה קונה זכות הפצה של מוצר כמו סרט/בובת ברבי/ מישחק כדורגל . המוצר הוא שלך ורק לך מותר לעשות בו מה שבא לך . אתה לא יכול ליקנות את הסרט בחול בנות ולהפיץ אותו בישראל .
צרלטון קנה זכויות הפצה בישראל את המונדייל . אז לאף אזרח אסור ליקנות מוצר או דרך . ולימכור אותו בישראל ולהגיד . אצל צ'ליטון זה עולה 1000 ש"ח . אצלי תיקנו את זה ב200 ש"ח . אסור למיכור כרטיס/קובץ/ מקל קסם . שיגרום לממיר שיראו את המונדייל בישראל . כי לצקלטון יש רק את הזכות . ואם אחר עושה את זה אז תובעים אותו בבית מישפט . שהוא לא קיבל רשות מפיפה להפיץ בישראל .
מקווה שהבנתה לא הבנתה אתה בבעיה
רק הטכנאי קרמר

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- י א
 - מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
 - Been thanked: 45 פעמים

קרמר, זה לא שחור לבן כמו שאתה מנסה להציג. אתה מציג את העמדה הפשטנית שכנראה עברה בראש של השופטת הזו.
כאשר מישהו קונה זכות הפצה על מוצר כמו בדוגמאות שנתת, אז המוצר הזה הוא שלו להפצה בתחום שקיבל את הזכות. עד כאן אין ויכוח.
אבל מה קורה אם המוצר שעליו הזכות נמצא כחלק ממוצר אחר - האם המפיץ יכול לדעת שהקונה דוקא מעונין בחלק של המוצר שיש עליו זיכיון? האם זה אחריותו הבלעדית של המוכר?
יש פה במקרה הזה הרבה נקודות שהם לא שחור ולבן.
גם לדעתי הם אכלו אותה קשה בגלל ייצוג לא טוב

כאשר מישהו קונה זכות הפצה על מוצר כמו בדוגמאות שנתת, אז המוצר הזה הוא שלו להפצה בתחום שקיבל את הזכות. עד כאן אין ויכוח.
אבל מה קורה אם המוצר שעליו הזכות נמצא כחלק ממוצר אחר - האם המפיץ יכול לדעת שהקונה דוקא מעונין בחלק של המוצר שיש עליו זיכיון? האם זה אחריותו הבלעדית של המוכר?
יש פה במקרה הזה הרבה נקודות שהם לא שחור ולבן.
גם לדעתי הם אכלו אותה קשה בגלל ייצוג לא טוב
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

אדוני צודק . הייתה לי שיחה עם שולי במסעדה ליפני כחודשיים . והגענו לשיחה על המשפט . אז הוא לא ניראה מודאג לא זוכר מה אמר . כניראה שהייה לו עורך דין חלש ויש דבר כזה .
אדוני כותב
"אבל מה קורה אם המוצר שעליו הזכות נמצא כחלק ממוצר אחר - האם המפיץ יכול לדעת שהקונה דוקא מעונין בחלק של המוצר שיש עליו זיכיון? האם זה אחריותו הבלעדית של המוכר?"
זה מה שקרה ליפני כ3 שנים עם המשחק של ישראל בצרפת . שערוץ 1 לא קנה את ההפצה . ובעל הזכויות ביקש מיס והוט לחסום את המישחק בערוץ הצרפתי TV5 . והכבלים גם חסמו בערוצים טורקיים מישחקים ביגלל שצרלוטן ביקש . טל ראן אין לו שליטה על השידור . אז הוא בבעייה . וכול המכירה הייתה לימכור רק למונדייל

אדוני כותב
"אבל מה קורה אם המוצר שעליו הזכות נמצא כחלק ממוצר אחר - האם המפיץ יכול לדעת שהקונה דוקא מעונין בחלק של המוצר שיש עליו זיכיון? האם זה אחריותו הבלעדית של המוכר?"
זה מה שקרה ליפני כ3 שנים עם המשחק של ישראל בצרפת . שערוץ 1 לא קנה את ההפצה . ובעל הזכויות ביקש מיס והוט לחסום את המישחק בערוץ הצרפתי TV5 . והכבלים גם חסמו בערוצים טורקיים מישחקים ביגלל שצרלוטן ביקש . טל ראן אין לו שליטה על השידור . אז הוא בבעייה . וכול המכירה הייתה לימכור רק למונדייל
רק הטכנאי קרמר