בזכותך יש לי SS2 ועל כך תודה רבה ואת זה אני אומר מכל הלב. המשפחה שלא מבינה מה עובר עליי בלילות FULL XXX מלא...מקללת את מי שהמציא את המחשב ואוליי גם את הSS2 {זה לא אתה נכון? }
ישראל.בואו נארגן מפגש בימים הקרובים בין המנהלים מכל המחנות וננסה להבהיר ולאחד דברים. חייבים איחוד והמשך בדרך שהתחלנו בה.המצב לא בריא לאף אחד.כולנו מפסידים .
I think it is a big error to close this forum, cause the environnement is great, i was not aware of all this technologie and i feel that i have a lot to learn from you.
you spoke about other forum, can you provide the addresses.
אני חבר בהרבה פורומים בנושא לווינים ובנושאים אחרים, בארץ ובחו"ל.
הפורומים משמשים לי בסיס למידע, וגם לתת מידע לאחרים.
תחרות היא דבר טוב, ובכל תחום בחיים יש עליות וירידות, לא ראיתי בשום פורום איזו חדשה מרעישה שלא הגיעה גם לכאן.
אני אמשיך לבקר בכל הפורומים האחרים וגם בפורום הזה, אשמח לקרוא וגם לכתוב, אינני יודע מה מקור הרגישויות של כל אחד, ואני גם לא מתכוון לחקור, אני חושב שצריך פשוט לעזוב הכל בצד ולהתעסק בצד המקצועי של הפורום,
מי שרוצה מוזמן לכתוב, כאן, וגם שם, הודעות לא מקצועיות יש למחוק, והזמן יעשה את שלו. [קאובוי]
עלי שביט קיבל הצעה להצטרף לניהול פה וגם שכנועים של יוסי לא עזרו - הוא סרב בטיעון שהוא רוצה להתרכז בקידום האתרים שלו. אבל מסתבר שלכל אחד יש את המניעים שלו.