5000FE ID=505 18/6/2006
-
raananh
- חבר פורום

-
hillel
- חבר ותיק

-
raananh
- חבר פורום

-
hillel
- חבר ותיק

-
haim723
- אחלה חבר

-
raananh
- חבר פורום

-
hillel
- חבר ותיק

נדמה לי שניתקלתי באחד הפורומים בתוכנה שמעדכנת ממיר טופפילד אוטומאטי דרך ממשק RS232 אבל לא יחסתי לזה חשיבות אני אנסה לאתר אותה - אם זה נכון אז יש פה פריצת דרך ענקית - המשמעות היא שטטופליד יוכל לקבל מפתחות ב- REAL TIME - אנסה לבדוק את הנושא לעומק
בכל מקרה RANNANH - כל הכבוד על היוזמה - אם תוכל שלח מסר לפרטי ונדבר על הנושא
בברכה
הלל
בכל מקרה RANNANH - כל הכבוד על היוזמה - אם תוכל שלח מסר לפרטי ונדבר על הנושא
בברכה
הלל
-
hillel
- חבר ותיק

אני מפנה לאתר : הזה : המרכז הוראות עבור TF4000FI
http://www.satavto.by/satellite/softi_d ... 000Fi.html
מאחר ואני לא מבין את השפה -לכל דוברי השפה הרוסית שימו לב לקבצים : INST-KEY ,KEY.RAR
"כיצד לבנות את המפתחות לטופפילד דרך ממשק RS2323-" אם יש דוברי רוסית מבינינו שיהיו מוכנים לתרגם את ההוראות בקובץ INST-KEY לחברים האחרים שבינינו זה יהיה מצויין - זה יכול לעזור כי היו המון שאלות בפורום האם יש קובץ מיוחד של SOFTCAM.KEY עבור טופפילד ונראה לי כי כאן נמצאת התשובה
תודה
הלל
http://www.satavto.by/satellite/softi_d ... 000Fi.html
מאחר ואני לא מבין את השפה -לכל דוברי השפה הרוסית שימו לב לקבצים : INST-KEY ,KEY.RAR
"כיצד לבנות את המפתחות לטופפילד דרך ממשק RS2323-" אם יש דוברי רוסית מבינינו שיהיו מוכנים לתרגם את ההוראות בקובץ INST-KEY לחברים האחרים שבינינו זה יהיה מצויין - זה יכול לעזור כי היו המון שאלות בפורום האם יש קובץ מיוחד של SOFTCAM.KEY עבור טופפילד ונראה לי כי כאן נמצאת התשובה
תודה
הלל
-
hillel
- חבר ותיק

לכל בעלי טופפילד 5000FE -
לאחר בדיקת המהדורה ש- RANNANH פירסם להלן המסקנות שלי:
1. אומנם המהדורה יכולה לעבוד על TF5000FE - אבל גורמת למספר בעיות : לא ניתן למיין תחנות עם הכפתור הירוק והצהוב המשחקים נעלמו והשתנה הממשק למשתמש
2. יחד עם זה היא מאפשרת לפתוח חלק קטן מערוצי הCW "לא באופן גורף את כל ה-CW "- כנראה שיש "משפחות" ב- CW שהמהדורה יודעת לטפל בהן
3. לגבי העדכון האוטומטי של מפתחות - לא מצאתי שהמהדורה הזו מקדמת משהו בנושא - כי הטריגר לשאוב קודים מה-PC תמיד מגיע מהממיר - השיטה כיום לא מבוססת על "PUSH" בלבד אלא דורשת תהליך ידני של הוראה לממיר לקבל קודים מבחוץ
4. לגבי הקובץ שציינתי בתגובה הקודמת שלי אלו הם קבצים שמתארים כיצד מעדכנים קובץ מפתחות לממירי טופפילד ותאור המבנה של הקובץ עצמו
אני מקווה שעזרתי
הלל
לאחר בדיקת המהדורה ש- RANNANH פירסם להלן המסקנות שלי:
1. אומנם המהדורה יכולה לעבוד על TF5000FE - אבל גורמת למספר בעיות : לא ניתן למיין תחנות עם הכפתור הירוק והצהוב המשחקים נעלמו והשתנה הממשק למשתמש
2. יחד עם זה היא מאפשרת לפתוח חלק קטן מערוצי הCW "לא באופן גורף את כל ה-CW "- כנראה שיש "משפחות" ב- CW שהמהדורה יודעת לטפל בהן
3. לגבי העדכון האוטומטי של מפתחות - לא מצאתי שהמהדורה הזו מקדמת משהו בנושא - כי הטריגר לשאוב קודים מה-PC תמיד מגיע מהממיר - השיטה כיום לא מבוססת על "PUSH" בלבד אלא דורשת תהליך ידני של הוראה לממיר לקבל קודים מבחוץ
4. לגבי הקובץ שציינתי בתגובה הקודמת שלי אלו הם קבצים שמתארים כיצד מעדכנים קובץ מפתחות לממירי טופפילד ותאור המבנה של הקובץ עצמו
אני מקווה שעזרתי
הלל
-
raananh
- חבר פורום

-
hezibt12
- תותח על