פיד למשחק של הפועל ירושלים?
-
Raviv
- תותח על

פיד למשחק של הפועל ירושלים?
מישהו יודע?
found
thanks to Stanley Casidy, THE man
16e, 11144 v, 5632, 3/4, id: RR FEED l
found
thanks to Stanley Casidy, THE man
16e, 11144 v, 5632, 3/4, id: RR FEED l
-
7eva
- תותח על

-
ikari
- אחלה חבר

-
7eva
- תותח על

-
NH3
- חבר ותיק

QUOTE לא שאני מחפש התנגשויות, אבל כמי שעובד בשידורי הניידות של ס|פ|ו|ר|ט|5 כבר קרוב ל-10 שנים, הייה סמוך ובטוח, NH, ששידורי הכדורסל מועברים בסיבים מרוב המגרשים. נכון, גם בכדורגל. אבל גם ובעיקר בכדורסל. קשה לי כרגע להזכר באולם כדורסל בלי סיב. אשקלון, אולי.
איתי.
הבנת את זה, איתי?...
NH 8)
נ.ב. - לדעתי כמו שלא עוסקים פה בפריצות ל-Yes, זה לא כל כך "אתי" לעסוק
ב"פידים" מקומיים...
איתי.
הבנת את זה, איתי?...
NH 8)
נ.ב. - לדעתי כמו שלא עוסקים פה בפריצות ל-Yes, זה לא כל כך "אתי" לעסוק
ב"פידים" מקומיים...
-
Raviv
- תותח על

טוב, הפיד הזה היה ל- TV PINK (ביוגוסלבית ללא עברית) בניגוד לפיד של המשחק שבוע שעבר, מבלגרד, שהיה בעברית וביוגוסלבית. נראה לי שאיתי צדק.
אמיגו
ההודעה שלי נערכה על ידי. ז"א, קודם כל שאלתי אם מישהו יודע על הפיד וכחצי שעה אח"כ מצאתי אותו, כך שבמקום לענות לעצמי ערכתי את ההודעה.
NH
זה היה שידור של ערוץ 1, לא מוצפן. אני לא רואה את הבעיה. בכל מקרה זה נראה לי שירות לכל מי שאין לו ערוץ 1.
דרך אגב, היה משחק פיצוץ... יאללה הפועל!
אמיגו
ההודעה שלי נערכה על ידי. ז"א, קודם כל שאלתי אם מישהו יודע על הפיד וכחצי שעה אח"כ מצאתי אותו, כך שבמקום לענות לעצמי ערכתי את ההודעה.
NH
זה היה שידור של ערוץ 1, לא מוצפן. אני לא רואה את הבעיה. בכל מקרה זה נראה לי שירות לכל מי שאין לו ערוץ 1.
דרך אגב, היה משחק פיצוץ... יאללה הפועל!
-
hulday
- תותח על

-
Raviv
- תותח על

-
choop
- חבר פורום

- יצירת קשר:
NH3 כתב:לא שאני מחפש התנגשויות, אבל כמי שעובד בשידורי הניידות של ס|פ|ו|ר|ט|5 כבר קרוב ל-10 שנים, הייה סמוך ובטוח, NH, ששידורי הכדורסל מועברים בסיבים מרוב המגרשים. נכון, גם בכדורגל. אבל גם ובעיקר בכדורסל. קשה לי כרגע להזכר באולם כדורסל בלי סיב. אשקלון, אולי.
איתי.
הבנת את זה, איתי?...![]()
ושוב, לא שאני מחפש להתנגש, אבל אני מקווה, באופן אישי, שיש לך היכולת, התובנה והאינטלגנציה הדרושה להבדיל בין ס|פ|ו|ר|ט|5 לערוץ 1, השם אפילו לא מזכיר אחד את השני, כמעט ואין אפילו את אותן האותיות, אפילו בגימטרייה זה מחושב אחרת, יקירי.
ערוץ 1, השם ירחם, יכולים לא להצפין שידורים, לי אישית זה ממש לא מפריע, בערוץ הספורט משדרים בסיבים.
איתי.