כשאני אומר לקדם את ה HD בישראל אני מתכוון שה HD יהיה נגיש וזמין וברור לכל אחד בארץ
עם שירות מסודר , הדרכה הכוונה ואספקה ולא נחלת קומץ " מבינים " בלווינים .
רב הציבור לא מבין בדיוק מה זה !!!!
ולקדם את ה HD רק למשוגעים לדבר לא מקדם כלום.
בימים אלה אפשר יהיה לקנות בכל חנות סטראו מיקצועית , או רשת מוצרי חשמל בתחום.
מערכת כוללת לקליטת שידורי HD מבוססת על ממיר MPEG 4
המונדיאל ב HD חופשי
-
- תותח על
מיקי,
> ואני פשוט בהלם מהתגובות הצוננות של אנשי הפורום המקצועיים , בלשון המעטה.<
אתה יודע למה - כיוון שהינך משתמש באופן בוטה בפורום הזה ואחרים כבמה לשווק את "מרכולתך" וזאת בלשון המעטה.
יש פה חברים אשר מתפרנסים מהעיסוק בתחום אולם קודם כל הם תורמים מהידע שלהם לחברים האחרים ואילו אתה נכנסתה לפורום הזה כ"פיל בחנות חרסינה"
כי הרי מה חידשתה לחברים בפורום הזה בכלל ובמדור הזה בפרט ?
> ואני פשוט בהלם מהתגובות הצוננות של אנשי הפורום המקצועיים , בלשון המעטה.<
אתה יודע למה - כיוון שהינך משתמש באופן בוטה בפורום הזה ואחרים כבמה לשווק את "מרכולתך" וזאת בלשון המעטה.
יש פה חברים אשר מתפרנסים מהעיסוק בתחום אולם קודם כל הם תורמים מהידע שלהם לחברים האחרים ואילו אתה נכנסתה לפורום הזה כ"פיל בחנות חרסינה"
כי הרי מה חידשתה לחברים בפורום הזה בכלל ובמדור הזה בפרט ?
-
- חבר פורום
מיקי, זליג, י א ....
אני משתמש פסיבי כבר לא מעט זמן... קורא ומתעניין ב - HD כמו כולכם... בבעלותי 2 מסכי פלסמה HD ( פיוניר 436 SXE ו - 506 XDE) וכרגע אני נהנה מ - HD מתכנים שאני מוריד מ - USENET
האם ישנו איזשהו מדריך מסודר לגבי גודל הצלחת, לווינים, ערוצים , ממירים ( ראיתי את ה - HUMAX , ישנו גם PACE HD 810|)....
אני מאמין שמדריך מסודר יעזור להמון משתמשים שגולשים כמוני באתר , אך ממעטים לרשום את אשר חפץ ליבם
תודה מראש .....
אופיר
אני משתמש פסיבי כבר לא מעט זמן... קורא ומתעניין ב - HD כמו כולכם... בבעלותי 2 מסכי פלסמה HD ( פיוניר 436 SXE ו - 506 XDE) וכרגע אני נהנה מ - HD מתכנים שאני מוריד מ - USENET
האם ישנו איזשהו מדריך מסודר לגבי גודל הצלחת, לווינים, ערוצים , ממירים ( ראיתי את ה - HUMAX , ישנו גם PACE HD 810|)....
אני מאמין שמדריך מסודר יעזור להמון משתמשים שגולשים כמוני באתר , אך ממעטים לרשום את אשר חפץ ליבם
תודה מראש .....
אופיר