CNBC ב HOT BIRD האם ניתן לקבל ללא כרטיס ?
CNBC ב HOT BIRD האם ניתן לקבל ללא כרטיס ?
יש לי מקלט מגנום 7400 SX עם תוספת תוכנה שפותחת את הקידודים הישנים
של IRDETO 1 + VIACCESS 1 ולמרות זאת אני לא מקבל את CNBC .
בתדר 11283 V בחבילה של TPS יש את ה CNBC משותף עם עוד חבילות
ולפי הלינגסאט יש לו גם קידוד VIACCESS 1 ......
מישהו יודע האם ניתן בכל זאת לקבל אותו ללא כרטיס או מודול נוספים ?
אני רוצה את ה CNBC רק מ HOT BIRD לא מלויינים אחרים
תודה !
של IRDETO 1 + VIACCESS 1 ולמרות זאת אני לא מקבל את CNBC .
בתדר 11283 V בחבילה של TPS יש את ה CNBC משותף עם עוד חבילות
ולפי הלינגסאט יש לו גם קידוד VIACCESS 1 ......
מישהו יודע האם ניתן בכל זאת לקבל אותו ללא כרטיס או מודול נוספים ?
אני רוצה את ה CNBC רק מ HOT BIRD לא מלויינים אחרים
תודה !
-
lorry
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
-
7eva
- תותח על

-
Raviv
- תותח על

גלובל
קודם כל תבדוק שהערוץ CNBC שמצאת הוא אכן זה ששייך לTPS (יש CNBC לנובה, לסקאיי איטליה ויתכן אף עוד)
שנית יתכן שהתוכנה לא נותנת סדר עדיפויות נכון- ז"א היא מזהה סקה ונותנת לו עדיפות במקום לתת עדיפות לTPSCRYPT (מישהו שמבין במגנום יכול לעזור)
שלישית תעשה סריקה מחודשת של התדר יכול להיות ששינו פידס
יותר מזה אין לי רעיונות |upset|
קודם כל תבדוק שהערוץ CNBC שמצאת הוא אכן זה ששייך לTPS (יש CNBC לנובה, לסקאיי איטליה ויתכן אף עוד)
שנית יתכן שהתוכנה לא נותנת סדר עדיפויות נכון- ז"א היא מזהה סקה ונותנת לו עדיפות במקום לתת עדיפות לTPSCRYPT (מישהו שמבין במגנום יכול לעזור)
שלישית תעשה סריקה מחודשת של התדר יכול להיות ששינו פידס
יותר מזה אין לי רעיונות |upset|
-
lorry
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
-
7eva
- תותח על

SS זה סקאיסטאר. ECM זה PID , כמו אודיו ווידאו רק מתיחס לדבר אחר, בדרך כלל, כאשר אתה רואה שאר ערוצים בחבילה מסויימת וערוץ בודד , אתה לא רואה, אז בעיה יכולה להיות רק או בECM PID או AUDIO PID או VIDEO PID. וגם כן ב AUDIO STREAM.
הנה תמונה של נתונים הנכונים עבור ערוץ
הנה תמונה של נתונים הנכונים עבור ערוץ
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
Raviv - ה CNBC בתדר 11283 V משותף לכמה חבילות וגם ל TPS ומקודד במס שיטות - ניסיתי לסרוק שנית וגם במצב מתקדם עם כל ה PID ולא עזר .
לורי- איזה מפתחות אני צריך לעדכן של TPS או אחרים כי את כל שאר ערוצי ה TPS אני כן רואה .
7eva - במקלט רגיל לא SS אין תפריט כזה מפורט כמו שלך בכיוון ידני מתקדם יש לי בנוסף לתדר וכו
את ה PID של ה וידאו , אודיו , ו PCR הכנסתי את כל הנתונים וזה לא עוזר אני ננעל על החבילה של CYFRA
וזה לא פותח את CNBC כנראה שלו מזהה אותו כ TPS ב VIACCESS 1 לגבי ECM פרמטר זה לא מופיע לי בכלל .
לורי- איזה מפתחות אני צריך לעדכן של TPS או אחרים כי את כל שאר ערוצי ה TPS אני כן רואה .
7eva - במקלט רגיל לא SS אין תפריט כזה מפורט כמו שלך בכיוון ידני מתקדם יש לי בנוסף לתדר וכו
את ה PID של ה וידאו , אודיו , ו PCR הכנסתי את כל הנתונים וזה לא עוזר אני ננעל על החבילה של CYFRA
וזה לא פותח את CNBC כנראה שלו מזהה אותו כ TPS ב VIACCESS 1 לגבי ECM פרמטר זה לא מופיע לי בכלל .
-
7eva
- תותח על