זכות לתת לינק לאתר מסחרי, כן או לא?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

לורי היקר - הפעם אתה (!!!!!!!) לא מקבל את רוח הדברים נכון! זו הסיבה שכתבתי ללחוץ ב מ ר כ א ו ת ! אין לנו כל כוונה ללחוץ....אבל לחץ למחירים הוגנים נוצר עקב תחרות הוגנת. אולי הבנתך השגויה נובעת מהעדר השימוש בשפתנו...לא יודע...אבל באמת - לא הבנת כראוי את שכתבתי, וחבל. |לחיים|
100עכוז
lorry
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי lorry »

Mr Dish

You must have misunderstood me as well.

I only ment to say, go ahead and put some presure, but only if you intend to buy and not waste my time trying to match prices for the sake of it.

I can only do what I can, when I am able to match or better, I will,if I cant than I list I tried but dont let me try for nothing.
סמל אישי של משתמש
איציק
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי איציק »

יא שלום .יצאת צדיק כל הכבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במקום שאין איש הייה איש
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

well, dear lorry, i anderstood you perfectly!!! this is the basic idia that i ment!!! and for this oportunity of having u here i`m happy, not for sqweasing u out... we both mean the same!!! |לחיים| |לחיים| |לחיים|
100עכוז
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

אם אין צורב איך יתכנתו את הכרטיס??
סמל אישי של משתמש
sharon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי sharon »

חבר'ה קחו בחשבון שכל לינק או באנר הוא פירסומת ומטרתה המוצהרת היא ליידע אותנו על קיומו של ספק זה או אחר. מטרתה היא גם לעודד את האינטרס של אותו ספק.

זה נכון שעיתון שמפרסם בדף 1 מודעה לקוקה קולה, לא יפרסם בדף 2 מודעה לפפסי (ובטח שלא באותו עמוד). זה עניין בסיסי של עריכה. (וכן, המנהל פה הוא ה"עורך" של הפורום). אז יש מקום להפנות את באי הפורום למקורות נוספים פרט לספונסר, אבל זה יהיה "בטוב טעם" אם זה לא יהיה ממש באותו עמוד מול עיניו המשתאות של המפרסם בתשלום....

כולם צודקים, איש איש בדרכו.
"...ותודה להוריי שהביאוני עד הלום..."
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אני רוצה להבהיר משהו - אולי אני לא רואה (כמוכם) את ההבדלים בין קניית פרסום לבין להיות ספונסר, אבל אני רוצה להזכיר כמה דברים:

א. לא אנחנו פנינו ללורי ולא אנחנו חיפשנו אחרי מפרסמים או ספונסרים

ב. לורי ביום הראשון להופעתו (המבורכת) בפורום שם לינקים ענקיים ופירםם את עצמו.

ג. לורי פנה אלי כדי לרכוש פירסום באמצעות הבאנר והכתובת בעברית שמתחת לבאנר. גם הבטיח לתת הנחות גדולות לחברי הפורום.

ד. לא דובר על היותו ספונסר והוא לא התנה את רכישת הפרסום בשום תנאי.

בעיני, ההבדל בין קניית פרסום לבין היות ספונסר היא גדולה, ספונסר זה גוף שלוקח חסות על משהו ולא בתמורה לפרסום אלא מתוך מניעים אחרים. אולי כאן אני טועה אבל כך אני רואה את זה. בכל מקרה - כדאי שהעינין יובהר.

גם לא ברור לי למה לורי הלך רחוק עד כדי ביטול הפרסום, הרי כבר בהודעה הראשונה שלי בשרשור הזה כתבתי שבעקרון אני מסכים אם לורי.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
lorry
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי lorry »

Yes you did agree with me.

thats what you wrote.

but you did not remove the link to digicams like you should have

Lets give this a rest please.

IF the money I am sending you is for the server etc...

then that makes me a sponsor

and in exchange i am getting to put a banner

I think ????
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לא נכון - ההחלטה מה לעשות עם הכסף היא שלי. כמו שהחלטתי בזמנו שאני ממן את עלויות אחסנת הפורום ולא בקשתי תרומות מהאנשים.

אתה קנית פרסום ואני החלטתי שאני לא לקוח את הכסף אלי - אלא מקדיש את ההכנסות מהפירסום להוצאות הפורום.

הסיבה שלא מחקתי את הלינק המדובר מחולקת לכמה סיבות שלא רציתי להיכנס לכולן, אבל אני עושה זאת למענך:

א. הלינק הועלה על ידי מנהל באתר ולא רציתי שיעלב.

ב. הלינק הפנה לאתר שרק הראה לאנשי הפורום כמה לא כדאי ללכת לאתרי מכירה אחרים כי האתר שלך עם ההנחות שאתה נותן לנו הרבה יותר משתלם.

ג. אני לא אוהב שאומאים לי "אני שילמתי אז תעשה מה שאני אומר לך"

OK - לסיכום, הנושא הוא מובן ואם יהיו שוב מקרים דומים הם יטופלו בשיקול דעת בריא.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה