לגביי LMI1 : מה יהיה...?
- sharon
 - חבר ותיק

לגביי LMI1 : מה יהיה...?
כבר כמה חודשים שאני בהמתנה לראות מה יעלה בגורלו...
אני גר בהונגריה, ויש לי צלחת+ממיר אנלוגי+כבל. הצלחת לא מתקנת (הורדתי אותה מגג של חברה שעזבה). אני "מת" לראות עצוץ 2 ו 1 מהארץ... שווה לי להתקין את הצלחת שלי או לא? כל הזמן אני שומע שLMI יפסיק בקרוב לשדר לנו. אז מתי זה קורה? אני מחכה לראות ועדיין הוא משדר.... מה לעשות? :?
אגב, איך נכון לאכסן צלחת מפורקת? היא עומדת אצלי על השפה שלה בחדר השינה (אין לי מחסן).
בסוף אני אשתמש בה להגשת פירות....... :idea:

אני גר בהונגריה, ויש לי צלחת+ממיר אנלוגי+כבל. הצלחת לא מתקנת (הורדתי אותה מגג של חברה שעזבה). אני "מת" לראות עצוץ 2 ו 1 מהארץ... שווה לי להתקין את הצלחת שלי או לא? כל הזמן אני שומע שLMI יפסיק בקרוב לשדר לנו. אז מתי זה קורה? אני מחכה לראות ועדיין הוא משדר.... מה לעשות? :?
אגב, איך נכון לאכסן צלחת מפורקת? היא עומדת אצלי על השפה שלה בחדר השינה (אין לי מחסן).
בסוף אני אשתמש בה להגשת פירות....... :idea:
"...ותודה להוריי שהביאוני עד הלום..."

- sharon
 - חבר ותיק

- 
				lorry
 - אחלה חבר

- יצירת קשר:

- 
				Raviv
 - תותח על

שרון, במידה ואתה נשאר בדירה אז כדאי להתקין. תוך זמן קצר לא יהיה LMI אבל תוכל לכוון את הצלחת ללווין אחר. באנלוגי ניתן לקלוט כיום את TV4 של שוודיה ב1W (אין דיבוב ואחלה תכניות) אבל... באפריל או מאי גם הם מפסיקים אנלוגי ואז או שתקנה ממיר דיגיטלי FTA בזול (יש אפילו בווסט אנד במדיה מרקט אבל אתה יכול לעשות סקר שוק, צריך לעלות בסביבות 15000 פורינט) ואז לכוון או ל26E שזה לווין ערבי עם המון ערוצים ותכניות באנגלית כולל כדורגל אנגלי (וסדרות חדשות וסרטים) או 42E שזה לווין טורקי עם ערוץ אחד פצצה באנגלית CNBC-E 
מצד שני, אם אין לך זמן וטלויזיה רק לוקחת זמן מלימודים (ומלתפוש חברה חדשה) אז תישאר עם TV2 וRTL KLUB

מצד שני, אם אין לך זמן וטלויזיה רק לוקחת זמן מלימודים (ומלתפוש חברה חדשה) אז תישאר עם TV2 וRTL KLUB
- sharon
 - חבר ותיק

יש למישהו עוד רעיונות? 
חבל לי על העלות של ההתקנה אם בעוד חודש הלווין יפסיק לשדר. מישהו יודע מתי באמת הוא אמור להפסיק?
ותודה לכל מי שייעץ. (בווסט אנד לא מחזיקים יותר רסיברים.... היום הייתי שם) אה, ואני נשוי ככה שיש לי יותר זמן מצד אחד (לא צריך "לתפוש חברה"), ויותר צורך בטלוויזיה מצד שני (האשה משתעממת בסופ"ש).
נ.ב כבלים אין לי - זה לא שווה את הכסף כי אין מה לראות

חבל לי על העלות של ההתקנה אם בעוד חודש הלווין יפסיק לשדר. מישהו יודע מתי באמת הוא אמור להפסיק?
ותודה לכל מי שייעץ. (בווסט אנד לא מחזיקים יותר רסיברים.... היום הייתי שם) אה, ואני נשוי ככה שיש לי יותר זמן מצד אחד (לא צריך "לתפוש חברה"), ויותר צורך בטלוויזיה מצד שני (האשה משתעממת בסופ"ש).
נ.ב כבלים אין לי - זה לא שווה את הכסף כי אין מה לראות
"...ותודה להוריי שהביאוני עד הלום..."

- 
				Raviv
 - תותח על