סופ"ש

אוסף הבדיחות הפרטי של פורום הלווינים הישראלי. הבדיחות הטובות בעולם...שווה
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

להיות שמאלני זה לשלוח את הילד לבית ספר דמוקרטי ולמצוא מליון תירוצים נגד משאל עם.

להיות שמאלני זה להגיד ש"אני יותר לא אשמור עליהם" כשבכלל שרתת בגל"צ.

להיות שמאלני זה להיות בטוח ש"פרשת השבוע" קשורה איך שהוא לסיריל קרן.

להיות שמאלני זה ללכת לבקר פלשתיני "שהוא כמו אח שלי" בבידיה ולהתפלא שגנבו לך את האוטו.

להיות שמאלני זה להמשיך לרקוד במועדון אחרי פיגוע אבל לרצות לבצע לינץ` במי שחסם את האילון לשעה.

להיות שמאלני זה לייבא רוצחים חמושים מטוניס אבל לקרוא למתנחלים "משוגעים".

להיות שמאלני זה לחשוב שמאות אלפי לובשי כתום הם סתם אוהדים של נבחרת הולנד.

אבל יותר מכל, להיות שמאלני זה לחשוב שבגלל שכל התקשורת נמצאת בידיים שלך אתה יכול לסתום לרוב העם את הפה - מבלי להביא בחשבון את האינטרנט...
I am so stupid, I was a spy
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

להיות שמאלני זה לחשוב שנערת גבעות היא מישהי כמו יעל בר זהר או מאיה בוסקילה .

להיות שמאלני זה לתלות את הכישלון השנתי באירוויזיון במפעל ההתנחלויות.

להיות שמאלני זה לספור משתתפים בהפגנת שמאל לפי אצבעות הרגליים.

להיות שמאלני זה לדגול בפלורליזם תקשורתי אבל רק מיעל דיין שמאלה.

להיות שמאלני זה להכשיר גלאט (ברקוביץ`) את השרץ שמעל באמון הציבור והדליף לתקשורת.

להיות שמאלני זה שאתה ואשתך תקראו לעצמכם "מטה הרוב".

להיות שמאלני זה להאמין שרוני קמפלר עמד על המרפסת עם מצלמה כי סתם מישהו ביקש שישמור עליה.
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

3 אנשים טסים במטוס: אחד רוסי אחד אנגלי ואחד ערבי. המטוס מתרסק על אי.
בשבוע הראשון הערבי מציע את הרגל, אוכלים. בשבוע השני האנגלי מציע יד, אוכלים. בשבוע השלישי הרוסי מוריד ת`מיכנסיים ואת התחתונים וכולם צועקים נקניקיות,נקניקיות... אז הרוסי אומר איזה נקניקיות?! יוגורט!
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

גבר חוזר הביתה מעבודה אומר לאישתו תתפשטי, היום נעשה את זה כמו דבורים...
האישה שואלת: מה תמרח אותי בדבש ותלקק?
לא, עונה הגבר תמצצי ותעופי...
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

גבר ואישתו מתכוננים להיכנס למיטה לפני השינה האישה, עומדת מול המראה, מסתכלת ואומרת... אתה יודע יקירי? בזמן האחרון אני רואה שמאוד הזדקנתי יש לי המון קמטים בפנים, השדיים שלי מגיעים לי עד הפופיק, הטוסיק נפול. הרגליים שמנות הזרועות נפולות ושמנות...
היא מסתובבת לעבר בעלה וממשיכה:
נו? תגיד לי משהו טוב כדי שארגיש טוב יותר עם עצמי... הגבר מסתכל עליה, חושב ועונה בקול רך:
יקירתי...לפחות את יודעת שהראיה שלך מעולה...
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

מיליונר אחד עשה מסיבה מפוארת בחצר הוילה שלו ולצורך רושם שם בבריכה כרישים ותנינים.
באמצע האירוע המיליונר מכריז: "מי שיקפוץ לברכה וישחה מי צד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר". כולם מיתכנסים מסביב לבריכה לראות מי יקפוץ. פתאום בחור אחד קפץ שחה מי צד לצד וברגע האחרון חמק מן הכרישים והתנינים. הבחור ניגש אליו ואמר לו:" כל הכבוד הנה לך המיליון דולר" הבחור עונה: " אני לא רוצה את הכסף"!! עונה לו המיליונר: "אז מה אתה רוצה?" הבחור: "אני רוצה לדעת מי הבן זונה שדחף אותי לבריכה"
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

למה גברים משקרים
-------------------------------
חוטב עצים כרת יום אחד עצים על שפת הנחל, כשלפתע נפל הגרזן אל המים. כאשר החל החוטב לבכות, הופיעה פיה ושאלה אותו: "מדוע אתה בוכה?".

"נפל לי הגרזן למים ואני צריך אותו, על מנת להרוויח כסף למחייתי", ענה לה. הפיה נכנסה לנחל והוציאה ממנו גרזן מזהב. "האם זה הגרזן שלך?", שאלה.
"לא", ענה לה החוטב.
הפיה נכנסה לנחל בשנית ויצאה ממנו כשהיא אוחזת בגרזן מכסף . "האם זה הגרזן שלך?", שאלה. "לא", ענה לה החוטב..
הפיה נכנסה לנחל בשלישית ויצאה עם גרזן מברזל.. "האם זה הגרזן שלך?", שאלה "כן!", ענה לה החוטב בשמחה..
הפיה היתה כל כך מרוצה שמצאה אדם ישר, ונתנה לו במתנה את כל שלושת הגרזנים, וחוטב העצים הלך לביתו כשהוא שמח וטוב לבב.
כמה ימים לאחר מכן, הלכו חוטב העצים ואשתו לטייל על שפת הנחל, כשלפתע נפלה האישה למים. חוטב העצים החל לבכות, ושוב הגיעה הפיה ושאלה אותו לפשר הבכי. "אשתי נפלה למים!", ענה לה החוטב האומלל.
הפיה נכנסה למים והוציאה מהם את ג`ניפר לופז. "האם זו אשתך?", שאלה. "כן!", ענה לו החוטב..
"שיקרת לי", צעקה הפיה, כשהיא רותחת מזעם.
"תביני", ענה לה החוטב, "אם הייתי אומר לא ללופז, היית מציעה לי את קטרין ז`יטה ג`ונס, ואם הייתי אומר לא גם לה, היית מוציאה את אשתי, הייתי אומר
כן, ואז היית נותנת לי את כל השלוש...
תביני, אני אדם עני, אני לא מסוגל להחזיק את שלושתן, לכן אמרתי כן ללופז".

מוסר השכל: כאשר גבר משקר, זה לעולם מסיבה טובה ולמען האנושות כולה.
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

נהג משאית נכנס מאחור ברכב שנהגה בו אשה, ומסרב להודות באשמה.
השניים מגיעים לבית המשפט, והאשה מסבירה לשופט שהנהג נכנס בה ולכן הוא אשם.
אחרי שתי שניות של מחשבה השופט מחליט להרשיע את האשה. האשה מתעצבנת, והשופט מסביר: "אשה לא צריכה להיות על הכביש, אלא במטבח".
האשה מערערת ומגיעה לשופט אחר. שוב היא מסבירה מה קרה ושוב השופט חושב שתי שניות, אבל הפעם מרשיע את בעלה של האשה ומסביר: "בעל טוב לא צריך לתת לאשתו לצאת מהמטבח".
האשה מערערת שוב ומגיעה לשופט שלישי. שוב השופט חושב לרגע, והפעם מחליט להרשיע את הנהג.
האשה רצה אל השופט בשמחה ומודה לו, אבל לא יכולה להתאפק ושואלת איך הוא הגיע להחלטה.
"ברור שהנהג אשם", אומר השופט. "מה הוא נכנס עם משאית למטבח שלך?".
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

איש אחד פוטר מעבודתו, הוא הלך לחבר בעל סופרמרקט וביקש ממנו עבודה.
החבר אמר : אין בעייה, אתה תהיה מוכר אבל ....... אני אוהב שהמוכרים שלי דוחפים מוצרים נוספים ללקוחות
בדיוק נכנסה לקוחה, אז הוא אמר לו : שים לב על הביצוע :
הלקוחה ביקשה מנקה שמשות בעל העסק נתן לה ואמר בבקשה גבירתי, אולי אני יכול להציע לך גם מבריק רהיטים ?
למה אני צריכה ? אמרה הלקוחה
אם השמשות יבריקו, אז הלכלוך על הרהיטים יהיה בולט - אמר
באמת אתה צודק וכך היא קנתה את שני המוצרים והלכה שמחה.
אתה רואה ? אמר בעל העסק לחבר שלו, ככה אני אוהב
פתאום נכנסה לקוחה נוספת, הבעלים אמר לחברו גש וטפל בה באותו סגנון.
הלקוחה : אני מבקשת חבילה של טמפונים
העובד מביא לה ואומר לה "בבקשה גברתי", אולי אני יכול להציע לך גם מנקה שמשות ומבריק רהיטים ?
הלקוחה : למה אני צריכה את זה ?
העובד : תראי, אם שבוע לא תוכלי להזדיין אז לפחות תנקי את הבית !!!
שלח תגובה