י.א מישהו העתיק את המאמר שלך ....
-
shon
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
י.א מישהו העתיק את המאמר שלך ....
מישהו בפורום תפוז העתיק את המאמר שלך מכאן לתפוז :evil:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=28134296
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=28134296
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- rolibark
- אחלה חבר

אהלן קרמר ידידי (דיברתי איתך השבוע) - הרשה לי להעיר לך שאתה מפספס את העיקר:
הרי ברור שאיננו מתיימרים להיות הגאונים התורנים בנושאיי כיוונים, שיתופיי כרטיסים - וכן הלאה. כולנו לומדים ורוכשים יידע זה מה INTERNET - וגם נכון שאיננו מקוריים. גם איננו מתיימרים להיות צדיקיי הדור בנושאיי קידודים ושבירת הצפנות.
הנקודה העיקרית היא אחרת לגמרי. אני רואה זאת כך - בהיותי חדש כאן:
באתי לפורום תפוז לפני כ 3 חודשים ונתקלתי ב 2% יידע ו 98% קללות, חירופים, ריבים, אלימות מילולית...ואני רק רציתי לחזור הביתה בשלום עם קצת מידע מועיל על לווינים.
עכשיו נוצרה הזדמנות פז לבלות בפורום כאן - עם אנשים איכותיים. האנשים ה"חבלנים" בתפוז מנסים לחבל בפורום כאן בכל האמצעים שבידם. כולל העתקת חומרים (מקוריים או לא - לא זה הענין) שפורסמו כאן - וזאת כדי להמעיט את ה ACTION כאן - ולהרבות את ה ACTION שם.
אני מעונין שה ACTION יהיה פה !!! עם האנשים האיכותיים שכאן !!!
זה הכל - את שלי כתבתי....
ואגב - לפי מה שקראתי אותך ועליך - הייתי מאוד רוצה לראות אותך פעיל כאן ולא שם...
הרי ברור שאיננו מתיימרים להיות הגאונים התורנים בנושאיי כיוונים, שיתופיי כרטיסים - וכן הלאה. כולנו לומדים ורוכשים יידע זה מה INTERNET - וגם נכון שאיננו מקוריים. גם איננו מתיימרים להיות צדיקיי הדור בנושאיי קידודים ושבירת הצפנות.
הנקודה העיקרית היא אחרת לגמרי. אני רואה זאת כך - בהיותי חדש כאן:
באתי לפורום תפוז לפני כ 3 חודשים ונתקלתי ב 2% יידע ו 98% קללות, חירופים, ריבים, אלימות מילולית...ואני רק רציתי לחזור הביתה בשלום עם קצת מידע מועיל על לווינים.
עכשיו נוצרה הזדמנות פז לבלות בפורום כאן - עם אנשים איכותיים. האנשים ה"חבלנים" בתפוז מנסים לחבל בפורום כאן בכל האמצעים שבידם. כולל העתקת חומרים (מקוריים או לא - לא זה הענין) שפורסמו כאן - וזאת כדי להמעיט את ה ACTION כאן - ולהרבות את ה ACTION שם.
אני מעונין שה ACTION יהיה פה !!! עם האנשים האיכותיים שכאן !!!
זה הכל - את שלי כתבתי....
ואגב - לפי מה שקראתי אותך ועליך - הייתי מאוד רוצה לראות אותך פעיל כאן ולא שם...
-
shon
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אים מעתיקים מיכאן . כאן לא מיתקלקל כלום כאן . כאן נישער הטוב ביותר . אבל כאן כותבים אנשים שטיות לראות שהם עושים משהוא . ששוים משהוא . הרבה אין מה ליכתוב . אז כותבים הם שם העתיקו . אז השם של הכותב פורסם . זכה לתהילה . ותשובה שלך היא ביכלל לא לעניין . אתה כותב שאתה רוצה שהאיכות תהייה פו . הרי היא פו .
אני לא מבין ביכלל מה רצונך בכל מה שכתבתה . העתיקו אז ירדה רמת הפורום או הידע .
סתם כתבתה שטיות
שבוע טוב
אני לא מבין ביכלל מה רצונך בכל מה שכתבתה . העתיקו אז ירדה רמת הפורום או הידע .
סתם כתבתה שטיות
שבוע טוב
רק הטכנאי קרמר
- rolibark
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- rolibark
- אחלה חבר

- Zacky
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תראו,
הפורם שלנו פתוח לכל מי שנרשם וכל אחד מאיתנו יכול היה להעתיק כל הודעה. אפילו קרמר שדעתו קצת משונה לאחרונה בנושא זה יכול היה להעתק את המאמר ולהעלות אותו תחת איזה שם שירצה בפורום תפוז ואנחנו נתחיל לחשוד בכל אחד.
מה באמת הבעיה בנושא? הבעיה היא כל אלו מכאן (ולא אציין שמות) שממשיכים לכתוב בתפוז וממשיכים לתת הנשמה מפה לפה לפורום הגוסס ההוא.
אני רוצה לשמוע את דעתכם לאפשרות הבאה:
לתת אזהרה לכל אחד מאנשי הפורום שלנו שכותבים בתפוז שעליהם להפסיק זאת כי בכך הם מעודדים חדירות אלינו והשעייתם אם לא יחדלו.
דעתכם מענינת אותי.
הפורם שלנו פתוח לכל מי שנרשם וכל אחד מאיתנו יכול היה להעתיק כל הודעה. אפילו קרמר שדעתו קצת משונה לאחרונה בנושא זה יכול היה להעתק את המאמר ולהעלות אותו תחת איזה שם שירצה בפורום תפוז ואנחנו נתחיל לחשוד בכל אחד.
מה באמת הבעיה בנושא? הבעיה היא כל אלו מכאן (ולא אציין שמות) שממשיכים לכתוב בתפוז וממשיכים לתת הנשמה מפה לפה לפורום הגוסס ההוא.
אני רוצה לשמוע את דעתכם לאפשרות הבאה:
לתת אזהרה לכל אחד מאנשי הפורום שלנו שכותבים בתפוז שעליהם להפסיק זאת כי בכך הם מעודדים חדירות אלינו והשעייתם אם לא יחדלו.
דעתכם מענינת אותי.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
yaki
- חבר ותיק

- Zacky
דעתי האישית היא פשוט להפסיק להתעסק בפורום בתפוז ולהתרכז במה שקורה כאן.
מי שירצה להמשיך לכתוב בתפוז זאת זכותו.
כל עוד ממשיכים להתעסק במה שקורה בתפוז המתחזה ימשיך בשימחה לפזר את השטויות שלו,אם נתעלם ממנו הוא יעלם,קודם הוא יגיב בחריפות עם קללות ויעלה את רמת ניבולי הפה שלו אבל אם נמשיך להתעלם ממנו הוא פשוט יעלם.
אני לא מבין את החבר'ה שממשיכים להילחם ו"להחזיר" לו שם בתפוז...מה זה תורם ??? זה רק מדרבן אותו להמשיך... :roll:
מי שירצה להמשיך לכתוב בתפוז זאת זכותו.
כל עוד ממשיכים להתעסק במה שקורה בתפוז המתחזה ימשיך בשימחה לפזר את השטויות שלו,אם נתעלם ממנו הוא יעלם,קודם הוא יגיב בחריפות עם קללות ויעלה את רמת ניבולי הפה שלו אבל אם נמשיך להתעלם ממנו הוא פשוט יעלם.
אני לא מבין את החבר'ה שממשיכים להילחם ו"להחזיר" לו שם בתפוז...מה זה תורם ??? זה רק מדרבן אותו להמשיך... :roll:
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
בלקאדר ידידי,
אתה לא מבין למה הם ממשיכים? הם ממשיכים כי סוף סוף נפטרו מעלי שביט בפורום ההוא ושיכולים להרגיש שכל דבר כשר לכתיבה ולגניבה. כמו שכתבתי, הגונב מאצלנו אינו בהכרח מישהו שמסתתר מאיתנו, זה בהחלט יכול להיות קרמר, יורם, הוקוס פוקוס ועוד. כל אחד שרשום אצלנו יכול לקחת מפה מה שרוצה ולכתוב שם באיזה שם שיחפוץ.
כל זמן שהפורום ההוא קיים ואנשים מוכרים ימשיכו לכתוב בו הוא יחיה. וגם האנשים שהזכרתי יודעים זאת ורוצים שימשיך לחיות.
אז תבין שלא לכולנו מטרה זהה ולא כולנו מבינים שזו טעות.
אתה לא מבין למה הם ממשיכים? הם ממשיכים כי סוף סוף נפטרו מעלי שביט בפורום ההוא ושיכולים להרגיש שכל דבר כשר לכתיבה ולגניבה. כמו שכתבתי, הגונב מאצלנו אינו בהכרח מישהו שמסתתר מאיתנו, זה בהחלט יכול להיות קרמר, יורם, הוקוס פוקוס ועוד. כל אחד שרשום אצלנו יכול לקחת מפה מה שרוצה ולכתוב שם באיזה שם שיחפוץ.
כל זמן שהפורום ההוא קיים ואנשים מוכרים ימשיכו לכתוב בו הוא יחיה. וגם האנשים שהזכרתי יודעים זאת ורוצים שימשיך לחיות.
אז תבין שלא לכולנו מטרה זהה ולא כולנו מבינים שזו טעות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- איציק
- אחלה חבר